Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *37 Namučiai...

QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 29, 23:24)
O vertimą nestudijuojančioms galima?

kazkas pan i "Gulbiu mergele"? laugh.gif mastau.gif
kaip, Aistule? biggrin.gif
Tai turesim tema su tavim bendra per meeta, jei ka laugh.gif

o as eisiu skaityti "Pamiselio istorijos" toliau - idomu, itrauke rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 29 spalio 2010 - 22:32
o ir pradėt ką rimto bijau-bus sunku atsitraukt,nes dienos aušta tokios kapininės

lotuliukas.gif kapinines.. mes tai sekmad ant kapuku vaziuosim.. kazkaip man labai liudna tokiom dienom buna.. vis daugeja, daugeja tu kapeliu, kuriuos reik tokia diena aplankyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 29, 21:27)
Taip, taip aš su "Meilužiu" kankinaus  doh.gif  Supratau, kad toks gyvenimas ne man ir nebaigiau  biggrin.gif

nu nors ir numetei tu ji, bet katilina taip suintrigavo, o linamog dar jai paantrino, tai labai uzsimaniau ir as su ,,Meilužiu" nors naktele pasivoliot. Sarasiukas padidejo thumbup.gif

Fatimmalliaa, jei neplanuoji artimiausiu metu skaityt, tai dar sita noreciau pasiskolint F.Rivers "Atperkanti meilė".
Atsakyti
O vertimą nestudijuojančioms galima?

Čia kažkas pan. "gulbių jauniklė". Kažkokia pasaka, neina esmės dar pagauti, nes verčiu tik pavienius žodžius ir tada dėsiu jau juos į rišlų tekstą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 29 spalio 2010 - 22:43
QUOTE(amber123 @ 2010 10 29, 22:27)
lotuliukas.gif kapinines.. mes tai sekmad ant kapuku vaziuosim.. kazkaip man labai liudna tokiom dienom buna.. vis daugeja, daugeja tu kapeliu, kuriuos reik tokia diena aplankyt verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skiautelė: 29 spalio 2010 - 22:40
QUOTE(Masako @ 2010 10 29, 23:27)
kazkas pan i "Gulbiu mergele"? laugh.gif mastau.gif
kaip, Aistule? biggrin.gif
Tai turesim tema su tavim bendra per meeta, jei ka laugh.gif

Aha, gal ir mergelė, nes vertimas jaunava išeina mergina, jaunuolė. Nu maždaug gal abi į temą biggrin.gif
Aha, galėsim latviškai kalbėt, niekas nesupras lotuliukas.gif
Atsakyti
Katilina
ar nenusivylei Šnipu?
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 10 29, 23:34)
nu nors ir numetei tu ji, bet katilina taip suintrigavo, o linamog dar jai paantrino, tai labai uzsimaniau ir as su ,,Meilužiu" nors naktele pasivoliot. Sarasiukas padidejo thumbup.gif

lotuliukas.gif Bet žinok, šito Meilužio net vienai nakčiai neužteks, kelioms valandoms tik. smile.gif
Kaip keista, aš, kaip ir Amber šiandien, galvojau, kad po mano atsiliepimo niekam net nekils noras "Meilužio" skaityt, bet išėjo atvirkščiai. O būna, kad labai stengiuos aprašyt man itin patikusią knygą, ir nė viena nesusidomi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 29, 23:44)
Kaip keista, aš, kaip ir Amber šiandien, galvojau, kad po mano atsiliepimo niekam net nekils noras "Meilužio" skaityt, bet išėjo atvirkščiai. O būna, kad labai stengiuos aprašyt man itin patikusią knygą, ir nė viena nesusidomi.  g.gif

As sakau lotuliukas.gif its a miracle lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 29, 23:44)
Katilina
ar nenusivylei Šnipu?

Išvaizda nenuvylė, o kas viduj, dar nežinau. smile.gif
Toj rusiškoj įžangoj radau žodžius, kad tai "pirmas romanas, parašytas amerikiečio apie amerikiečius amerikiečiams, jame yra amerikietiška istorija, amerikietiška gamta, amerikietiškos idėjos". Sudomino.
Atsakyti
Ai suds ten isemiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 29 spalio 2010 - 23:03
QUOTE(amber123 @ 2010 10 29, 23:57)
Ai suds ten isemiau biggrin.gif  4u.gif

Pati tu suds, man patiko, manau, kad ten telefonas biggrin.gif
Atsakyti