Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *37 Namučiai...

QUOTE(laTulipe @ 2010 10 30, 11:20)
aš iš bibliotekos 1972 pasiėmus  doh.gif apiplyšus kaip reikiant. perskaičiau jau šešis psl hihihi.gif kol kas nieko dar nesužinojau apart to, kad jis mėgsta riterių romanus hihihi.gif
o pati skaitei šią knygą?

jokios knygos deginti neleisčiau  schmoll.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

nea neskaiciau, kazkaip nevilioja ji manes smile.gif svarbu tureti lentynoje, gal kada uzeis noras paskaityti:) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 10:14)
Prisidedu prie rekomendacijų. Knyga parašyta W. S. Maugham, lt man rodos verčia "Dažytas vualis"
Aš turiu šio rašytojo "Mėnulis ir skatikas" bei "Teatras"

aha,tikrai jo,bet knyga taip ir vadinasi Nutapyta.Galbūt,čia leidimai skiriasi.Aš parašiau į sena.lt dėl "Skustuvo ašmenys",bet atsakymo taip ir nesulaukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 30 spalio 2010 - 09:26
QUOTE(laTulipe @ 2010 10 30, 10:20)
aš iš bibliotekos 1972 pasiėmus  doh.gif apiplyšus kaip reikiant. perskaičiau jau šešis psl hihihi.gif kol kas nieko dar nesužinojau apart to, kad jis mėgsta riterių romanus hihihi.gif

Na žinai, jeigu galėčiau, tai skaityčiau Don Kichotas antrą kartą, norėčiau labiau įsigilinti į šį kūrinį, nei kad mokykloj panagrinėjom. Beje jis man buvo ir per LT egzaminą raštu, pamenu dar buvo klausimas kaip vadinasi jo draugelis (Sanča Pansa)
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2010 10 30, 10:25)
aha,tikrai jo,bet knyga taip ir vadinasi Nutapyta.Galbūt,čia leidimai skiriasi

Jeigu nesunku paieškok kaip atrodo ta knyga ir kelintų leidimo? Nes aš nežinau tokios jo knygos tokiu pavadinimu g.gif
Atsakyti
Labas rytas, sėdėjau su ta latvių iki 1 kokios, tai paskui lovoj gal valandą paskaičiau ir užmigau doh.gif bet vistiek pasigirsiu, kad "Valgyk, melskis ir mylėk" II dalį apie Indiją pradėjau pagaliau biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 10:27)

Jeigu nesunku paieškok kaip atrodo ta knyga ir kelintų leidimo? Nes aš nežinau tokios jo knygos tokiu pavadinimu  g.gif

Kad aš neprisimenu,iš bibliotekos buvau paėmus,netgi galvojau,kad ne jis parašė.Internete nerandu,tik,kad filmas sukurtas pagal "Dažytas vualis".Keista,nes atrodo,kad ne jo stilium rašyta g.gif
Atsakyti
Žiūriu dabar interviu su rašytoja Ugnė Barauskaitė. Kaip tik paminėjo knygą "Dzin Šei paslaptys". Sakė, jai labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 10 30, 00:27)
o as eisiu skaityti "Pamiselio istorijos" toliau - idomu, itrauke rolleyes.gif

skaiciau sita. tai patiko. nors as a la detektyvu kaip ir nemegstu, bet cia toks pagerintas, tai pabaiga, atsimenu, darbe net prigulus skaiciau biggrin.gif o bobos pyko, kad nebendrauju smile.gif
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 10:55)
Žinok mane labiau domina Ledi Čaterlai meilužis  ax.gif Kaip tau jis? Teko išbandyt?  biggrin.gif

sita marinuoju kol kas lentynoj, kazkaip per sita laikotarpi kol neskaitau - labai daug prisipirkau, nezinau kaip ir kada reiks viska suskaityt wub.gif
labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 07:55)
Žinok mane labiau domina Ledi Čaterlai meilužis  ax.gif Kaip tau jis? Teko išbandyt?  biggrin.gif

aš šią esu skaičiusi, bet tikrai jau labai seniai. Man patiko smile.gif
Atsakyti
Labas rytas wacko.gif
esu labai labai pavargus biggrin.gif

ir nieko neskaitau sad.gif
Atsakyti
user posted image
Tiketasi buvo zymiai daugiau negu dave,bet ka padarysi.Kadangi tai buvo trecia sios autores skaityta knyga,ja ir priskirciau trecioje vietoje.Pradzia labai uzkabino,buvo vietomis kuriose net pagalvojau vau kaip idomu,noriu toliau ir tik toliau skaityti,o buvo ir tokiu kurias norejai tik praleisti ir griebtis kito skyriaus.Labai nepatiko receptai,nelabai supratau kam juos reikejo rasyti nei cia jiems vieta,ir labai abejoju ar kazka gaminciau,nors tikiu,kad bus ir tokiu.Suzinojau keleta idomiu dalyku is mazyles(zinoma kuriu neatskleisiu).Labai gaila,kad autore sia knyga labai sulygino su ,,Mano sesers globeju,, nors gal tai tik mano nuomone.Kadangi dar mano lentynoje laukia ne viena ir ne dvi J.Picoult knygos,butu labai idomu palyginti,o gal jos visos tokios panasios?
Gaila,knyga taip nesudomino kaip buvo reklamuota.
Atsakyti
O mane kažkodėl traukia tas "Trapumas" g.gif Nesvarbu kokie bus atsiliepimai, bet vistiek skaitysiu. Kartais tiesiog pasiilgstu to Pikoult rašymo stiliaus ax.gif
Atsakyti