QUOTE(laTulipe @ 2010 10 30, 08:14)
man dar ta eglutė Dorado parduotuvėje per anksti papuošta
bet šiaip jau po truputį kvepia kalėdom
gal ir man šią knygą reiks nugriebt?
(ne esmė, kad namie gal aštuonios knygos jei ne daugiau
)
ne, prie sekėjų nesu.

ne, prie sekėjų nesu.

Aš pavydžiu toms, kurios dar neskaitė "Kalėdų nebus"

Gal būsiu nepopuliari, bet aš mėgstu filmus su angliškomis bei amerikietiškomis kalėdinėmis tradicijomis. Pvz. lyginant su lietuviškomis tradicijomis, tos vakarietiškos visgi linksmesnės, mažiau to susikaupimo ir liūdesio (koks kad pas mus būna per Kūčias). Liūdna mes tauta, pripažinkim tai.
QUOTE(eliss @ 2010 10 30, 09:08)
Galiu pasiūlyt,kas mėgsta apie Kiniją paskaityt, knygą Nutapyta .Neprisimenu,kas parašė,bet ir filmas yra sukurtas.Man labai patiko abu 

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 09:14)
Prisidedu prie rekomendacijų. Knyga parašyta W. S. Maugham, lt man rodos verčia "Dažytas vualis"
Mačiau aš tą filmą, man laaabai patiko

QUOTE(adžani @ 2010 10 30, 11:19)

Tiketasi buvo zymiai daugiau negu dave,bet ka padarysi.Kadangi tai buvo trecia sios autores skaityta knyga,ja ir priskirciau trecioje vietoje.Pradzia labai uzkabino,buvo vietomis kuriose net pagalvojau vau kaip idomu,noriu toliau ir tik toliau skaityti,o buvo ir tokiu kurias norejai tik praleisti ir griebtis kito skyriaus.Labai nepatiko receptai,nelabai supratau kam juos reikejo rasyti nei cia jiems vieta,ir labai abejoju ar kazka gaminciau,nors tikiu,kad bus ir tokiu.Suzinojau keleta idomiu dalyku is mazyles(zinoma kuriu neatskleisiu).Labai gaila,kad autore sia knyga labai sulygino su ,,Mano sesers globeju,, nors gal tai tik mano nuomone.Kadangi dar mano lentynoje laukia ne viena ir ne dvi J.Picoult knygos,butu labai idomu palyginti,o gal jos visos tokios panasios?
Gaila,knyga taip nesudomino kaip buvo reklamuota.
Šiaip tai nėra visos Picoult knygos identiškos, gal tik šios dvi. Kas neskaitėt, nuo širdies rekomenduoju "19 minučių" bei "Dešimtasis ratas". Aišku, žmonių skonis skiriasi. Bet tos dvi mano paminėtos visgi paliko man kas daugiau, nei kitos Picoult knygos.
Beje, skaitydama "Dešimtąjį ratą" užsigeidžiau paskaityti Dantės "Dieviškoji komedija". Tai gal ne tokia ir bloga knyga, jei nukreipia žmogų link tikros literatūros

Šįvakar turėčiau pabaigti "Rivertono dvaro paslaptis", tai rytoj bandysiu sukurpti apie ją atsiliepimą. Vakar taip įtraukė, kad skaičiau iki 2 val nakties. Bet paskui miegas visgi įveikė.