Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *37 Namučiai...

QUOTE(eliss @ 2010 10 30, 17:52)
Štai kokias norėčiau knygas įsigyt,tik kad jų brangumas:
Falcones Ildefonso 'Jūros katedra'
Galvoju,pirmąją nusipirksiu smile.gif Tik kodėl,visos knygos kurių noriu,tokios brangios unsure.gif

Jūros katedra dabar Pegase/BLK prie nuolaidinių. Manau, išties gera proga ją dabar įsigyti (aš taip ir padariau). Jei teisingai supratau, gali būti, ką išparduos ją, ir nebebus g.gif Bent jau tikrai ne kiekviename knygyne ją galima rasti (arba labai brangiai).
Atsakyti
Kokį grožį radau bigsmile.gif bet kaina, tai nenorimali. Nu suprantu, kad rankų darbas, gražu ir t.t. bet paprašyti 160 dolerių doh.gif
user posted image
Atsakyti
Tikrai gražu, bet kaina..
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 30, 19:04)
Jūros katedra dabar Pegase/BLK prie nuolaidinių. Manau, išties gera proga ją dabar įsigyti (aš taip ir padariau). Jei teisingai supratau, gali būti, ką išparduos ją, ir nebebus g.gif  Bent jau tikrai ne kiekviename knygyne ją galima rasti (arba labai brangiai).

tai ka ten,kur aš tą Pegasą pasieksiu...Pas mus nėra ..
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 10 30, 18:08)
tai ka ten,kur aš tą Pegasą pasieksiu...Pas mus nėra ..

Galbūt aš kada nors ją perskaičiusi pardavinėsiu. Bet matyt negreit taip bus.

Dorifore, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 30 spalio 2010 - 18:11
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 15:30)
Panos, į ką aš įsivėliau  doh.gif  Parašiau kai kur savo seną nuomonę, kad nepatinka man vampyrai, nežiūriu vampyriškų serialų, neskaitysiu seilėtekio ir t.t. Tai man pasiūlė sandorį. Turiu perskaityti "Twilight" 100psl ir jeigu po to tikrai pasakysiu, kad neverta jos skaityti, tai gausiu gerą knygą dovanų  biggrin.gif SS, teks tau skolinti man dar vieną knygą  doh.gif neturiu kitos išeities, dėl geros knygos galiu ir seilėtekį tą paskaityt  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif įdomu man, kaip tau patiks lotuliukas.gif nes aš nuo pirmos dalies atsitraukt negalėjau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 30, 19:11)
Dorifore, labai gražu thumbup.gif

Gal nori man kalėdoms padovanoti? kas tie 160 dolerių biggrin.gif Man rodos užsisakysiu aš, kad kas nors pagamintų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 30, 17:04)
Jūros katedra dabar Pegase/BLK prie nuolaidinių. Manau, išties gera proga ją dabar įsigyti (aš taip ir padariau). Jei teisingai supratau, gali būti, ką išparduos ją, ir nebebus g.gif  Bent jau tikrai ne kiekviename knygyne ją galima rasti (arba labai brangiai).

Šiaip kai aš jos ieškojau, jau sakė, kad ją išpardavę ir nebėra knygynuose. Bet aš radau ir už mažesnę kaina nei dabar Pegase. Bet žiūriu jie vis atranda ir atranda jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 18:18)
Gal nori man kalėdoms padovanoti? kas tie 160 dolerių  biggrin.gif Man rodos užsisakysiu aš, kad kas nors pagamintų  ax.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 30, 18:20)
Šiaip kai aš jos ieškojau, jau sakė, kad ją išpardavę ir nebėra knygynuose. Bet aš radau ir už mažesnę kaina nei dabar Pegase. Bet žiūriu jie vis atranda ir atranda jų smile.gif

Tada kai klausėme mugės metu, sakė, kad sena knyga berods g.gif Bet paskui lyg ir pačios ją suradome po Tyto alba stendu.
Gal surinko likučius per visą Lietuvą. Išsiparduos ir bus švaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 30, 17:23)
lotuliukas.gif
Tada kai klausėme mugės metu, sakė, kad sena knyga berods g.gif  Bet paskui lyg ir pačios ją suradome po Tyto alba stendu.
Gal surinko likučius per visą Lietuvą. Išsiparduos ir bus švaru smile.gif

Ne Tyto Alba stende, o Alma Littera. Na knyga 2008m, ne nauja. Ir mugėje ji kainavo 30Lt plius vaikiška knyga dovanų smile.gif
Atsakyti
Spėkit, kiek šitas grožis kainuoja biggrin.gif 350 dolerių. Nu kvanktelėjo mergina, ar čia gal iš aukso kokio padaryta? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 30, 18:30)
Ne Tyto Alba stende, o Alma Littera. Na knyga 2008m, ne nauja. Ir mugėje ji kainavo 30Lt plius vaikiška knyga dovanų smile.gif

O kokia vaikiška knyga dovanų? Negirdėjau apie dovanas tongue.gif Buvo belikę jų stende, kiek mačiau, tik dvi knygos.
Pegase ji dabar 32 Lt kainuoja dabar. Bet pradinė kaina -56 Lt.

Beje, pažiūrėjau, ta graži stora vaikiškų pasakų knyga (Potex ar kažkaip pan. autorės), kainuoja BLK 72 Lt blink.gif Maximoje apie 66 Lt berods. Bet jei Maximoje kažkada bus nuolaidos procentinės knygoms, tai kur kas labiau apsimokės ją ten pirkti. 72 Lt vaikiškai knygai man rodos kažkas baisaus doh.gif Vartėm tą knygą kartu su mano mergaite, jai patiko, norėtų šios knygos smile.gif unsure.gif

Gegyte, ahoj biggrin.gif 4u.gif
Tai ar dalyvausi myte?
Ar tau išsiųsti knygą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 30 spalio 2010 - 18:40