Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *37 Namučiai...

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 19:32)
Spėkit, kiek šitas grožis kainuoja  biggrin.gif 350 dolerių.

Man jau juokingas toks pamišimas- ausyse kabo knygos, ant kaklo knygos, kojines su knygom..
Uztenka jas skaityt, mylet, lentyna megstamiausiu namie turet wub.gif O tapti dar ir paciai vaiksciojancia knyga jau nenoreciau blink.gif doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 19:32)
Spėkit, kiek šitas grožis kainuoja  biggrin.gif 350 dolerių. Nu kvanktelėjo mergina, ar čia gal iš aukso kokio padaryta?  g.gif

Nu manes ir uz lita i tokius neikinkytu.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 30, 19:43)
Man jau juokingas toks pamišimas- ausyse kabo knygos, ant kaklo knygos, kojines su knygom..
Uztenka jas skaityt, mylet, lentyna megstamiausiu namie turet wub.gif  O tapti dar ir paciai vaiksciojancia knyga jau nenoreciau blink.gif  doh.gif  cool.gif

Nesupratau, tu čia apie mane ar tą merginą? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 10 30, 16:34)
As tai sia pries Kaledas labai noreciau perskaityt ax.gif
user posted image

Aš irgi jos labai noriu, bet ne todėl, kad apie Kalėdas, o kad Dikenso, kuris man labai patinka.
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 17:00)
Gražiai parašei 4u.gif Gerai, kad manęs ši rašytoja visai nedomina  ax.gif

Aš tą patį galvoju apie Picoult. smile.gif O kodėl tavęs Binchy nedomina? Aš jos 5 knygas skaičiau, ir visos daugiau ar mažiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 30, 20:23)
Aš irgi jos labai noriu, bet ne todėl, kad apie Kalėdas, o kad Dikenso, kuris man labai patinka.

Sudas sudas.. buciau filmo nemacius, tikrai as jos noreciau.. o db nebeidomu jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 30, 20:23)
Aš tą patį galvoju apie Picoult.  smile.gif O kodėl tavęs Binchy nedomina? Aš jos 5 knygas skaičiau, ir visos daugiau ar mažiau patiko.

net negalėčiau kažkuom labai argumentuoti, tiesiog netraukia ir viskas. Būna man tokių rašytojų ar knygų, gali girti, kiek tik nori, man neįdomu. Pvz Marinina ar Brown ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 30, 19:40)

Gegyte, ahoj biggrin.gif  4u.gif
Tai ar dalyvausi myte?
Ar tau išsiųsti knygą?

Labas labas smile.gif Nežinau ar galėsiu į meet'ą. nebent laaabai trumpam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 19:28)
net negalėčiau kažkuom labai argumentuoti, tiesiog netraukia ir viskas. Būna man tokių rašytojų ar knygų, gali girti, kiek tik nori, man neįdomu. Pvz Marinina ar Brown  ax.gif

Būna tokių drinks_cheers.gif
Marinina manęs irgi visai nedomina schmoll.gif Net varčiusi ar kilojusi jos nė vienos knygos nesu. Ir Coelho aš abejinga.

Gegyte, jei neateisi, tai išsiųsiu tą knygą.
Bet būtų labai smagu nors trumpam tave pamatyti mirksiukas.gif

Bet kooooks viliojantis viršelis tos "Kalėdų giesmės" bigsmile.gif Ideliai atspindintis Kalėdas. Reiktų sau Kalėdų proga tokią pasidovanoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 30 spalio 2010 - 19:55
Jėėz Kalėdos wub.gif
Vakar vienoj parduotuvėj jau užmačiau kalėdines dekoracijas,tai kaip durnelė stovėjau ir besišypsodama girliandas glosčiau (kad blizgėtų prieš šviesą laugh.gif )

Dabar jau per jus užsinorėjau ir "Rivertono dvaro paslapies" ir "Kalėdų nebus" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 10 30, 20:40)
Jėėz Kalėdos  wub.gif
Vakar vienoj parduotuvėj jau užmačiau kalėdines dekoracijas,tai kaip durnelė stovėjau ir besišypsodama girliandas glosčiau (kad blizgėtų prieš šviesą laugh.gif )

Dabar jau per jus užsinorėjau ir "Rivertono dvaro paslapies" ir "Kalėdų nebus"  doh.gif

"Rivertono dvarą" tai aš pardavinėsiu už 10 Lt, jei ką mirksiukas.gif

Jau yra KK puslapyje naujas katalogas. Laimei, iš jo man lyg ir nieko nereikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 30, 21:48)
"Rivertono dvarą" tai aš pardavinėsiu už 10 Lt, jei ką mirksiukas.gif

noriu blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 15:30)
Turiu perskaityti "Twilight" 100psl ir jeigu po to tikrai pasakysiu, kad neverta jos skaityti, tai gausiu gerą knygą dovanų  biggrin.gif SS, teks tau skolinti man dar vieną knygą  doh.gif neturiu kitos išeities, dėl geros knygos galiu ir seilėtekį tą paskaityt  unsure.gif
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 15:50)
Va, va aš bijau, kad man patiks  biggrin.gif kas tada?
Garantuoju 10000000000000 procentų, kad tau nepatiks ir parašysi labai "skanų" komentarą.
Atsakyti