Pradejau Nimfomanes uzrasus,tokios knygos gyvenime nesu skaicius.

QUOTE(Jovituteee @ 2010 10 30, 15:34)
keista,kad mes Dikensą pamiršom visiškai,juk tiek daug jo gerų knygų
AgnĖ.** , su gimtadieniu
Daug knygynių malonumų

Kad niekad knygų būtų negana

Kad niekad knygų būtų negana

Agne

Labas
AgnĖ.** , su gimtadieniu!

Bet ir pataikei tu gimti per patį Helovyną
Baltai pavyzdžiu
, gimtadienio tematika jau ir yra
zinok, as irgi nelabai linkus detektyvus skaityt (gal todel, kad dauguma ju, man papuolusiu i rankas, budavo ne itin auksto meninio lygio
), bet "Pamiselio istorija", pritarsiu, i skaitala nepanasi
Twilight pamiseliu temai priklausiau
filmus maciau, knygas perskaiciau. Skaitalas, bet uzvezantis skaitalas
Skaiciau kompe, kol neiskliso akys ir desines rankos pirstu neistiko nervinis tikas 
Skaitau ivairios menines vertes kurinius - gerai "besiskaitanciam" veikalui, nors ir prastesnes kokybes, laiko negaila (pvz., "Tryliktoji pasaka"),
Gal tau tikrai tiesiog nepapuolė gerų detektyvų į rankas
Aš irgi anksčiau taip sakiau, kad jų nemėgstu, bet šios temos dėka atradau krūvelę, kuriuos tikrai galėčiau rekomenduoti. Tai ir Tess Gerritsen "Chirurgas" bei "Kaulų sodas", ir Fowles "Kolekconierius", ir Mark T. Sullivan "Apsivalymo ritualas", ir Brigitte Aubert "Mirtis iš miško". Šie detektyvai tiesiog puikūs
O "Pamišėlio istorija" ir aš vakar pradėjau skaityti. Bet dar nedaug teperskaičiau.
Manau, kad "Tryliktoji pasaka" nėra visiškai niekinė literatūra. Ne šedevras, bet gan geras kūrinys. Bent aš va tokias visokias labai mėgstu
Labai lauksiu atsiliepimo apie ją.

AgnĖ.** , su gimtadieniu!

Bet ir pataikei tu gimti per patį Helovyną

QUOTE(Masako @ 2010 10 31, 09:38)

Twilight pamiseliu temai priklausiau

Skaitau ivairios menines vertes kurinius - gerai "besiskaitanciam" veikalui, nors ir prastesnes kokybes, laiko negaila (pvz., "Tryliktoji pasaka"),

O "Pamišėlio istorija" ir aš vakar pradėjau skaityti. Bet dar nedaug teperskaičiau.
Manau, kad "Tryliktoji pasaka" nėra visiškai niekinė literatūra. Ne šedevras, bet gan geras kūrinys. Bent aš va tokias visokias labai mėgstu

QUOTE(adžani @ 2010 10 31, 10:45)
Labai lauksiu atsiliepimo apie ją.
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 30, 22:56)
Garantuoju 10000000000000 procentų, kad tau nepatiks ir parašysi labai "skanų" komentarą.
Sakai

QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 31, 11:45)
Knygos pavadinimas susijęs su gaidžiu, dar juokiausi iš jo

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 31, 12:29)
Aš irgi anksčiau taip sakiau, kad jų nemėgstu, bet šios temos dėka atradau krūvelę, kuriuos tikrai galėčiau rekomenduoti. Tai ir Tess Gerritsen "Chirurgas" bei "Kaulų sodas", ir Fowles "Kolekconierius", ir Mark T. Sullivan "Apsivalymo ritualas", ir Brigitte Aubert "Mirtis iš miško". Šie detektyvai tiesiog puikūs

Skaičiau visas, išskyrus "Chirurgas". Ir visos patiko

Mano nuomone, "Kolekcionierius" nera detektyvas.
As va skaitineju "Pokalbiai su Algimantu Cekuoliu". Idomu ir pagrista. Patiko pasakojimas apie tai, ar tikrai planetoje vyksta masinis atsilimas, nors visi moksliniai duomenys rodo atvirksciai?
As va skaitineju "Pokalbiai su Algimantu Cekuoliu". Idomu ir pagrista. Patiko pasakojimas apie tai, ar tikrai planetoje vyksta masinis atsilimas, nors visi moksliniai duomenys rodo atvirksciai?
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 31, 11:34)
Skaičiau visas, išskyrus "Chirurgas". Ir visos patiko
Nors irgi "rėkavau", kad nemėgstu detektyvų. Tik tu "Kolekcionierius" priskiri šiam žanrui?
Paėmiau dabar knygą, rašo, kad romanas 

Rašydama dar suabejojau

Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2010 10 31, 11:38)
Mano nuomone, "Kolekcionierius" nera detektyvas.
Sutinku

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 31, 12:39)
Rašydama dar suabejojau
Bet kadangi detektyvai nėra mano sticihija, tai ir mestelėjau į tą pusę
Ne detektyvas, bet arti to 

Man pagalvojus apie tą knygą kažkaip norisi pasakyti "psichologinis romanas"

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 31, 11:41)
Kai jau pataisėt, pagalvojau tą patį

Bet savo smegeninėje aš jų pernelyg neskirstau

Baigiau gerti rytinę kavą, dabar pabandysiu parašyti atsiliepimą apie "Rivertono dvaro paslaptis"

Papildyta:
Ar niekas be manęs dar neperžiūrėjot KK naujo katalogo? Kaip jau minėjau, yra jų tinklapyje.
Yra gerų nuolaidų perkant keletą tos pačios tematikos knygų. Iš principo net kooperuotis matyt būtų galima. Nors man tai turbūt nieko iš jo nereikia.
Mano norimoms naujienoms anei jokių nuolaidų

Dabar lauksiu procentinių nuolaidų knygoms Maximoje. Įtariu, kad nemažai norimų naujesnių ten irgi turėtų būti. O kadangi kažkada prieš Naujuosius tų nuolaidų esu linkusi tikėtis (bent pernai tai buvo), tai jau pats laikas kaupti pinigus

QUOTE(Tibė @ 2010 10 31, 10:39)
Labas rytas

Skaičiau vakar "Stiklinė pieno" (pamačiau, kad greitai reikės į biblioteką grąžinti, tai reikia skaityti greičiau), labai patiko, žiauri tokia

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 31, 12:29)
Brigitte Aubert "Mirtis iš miško". Šie detektyvai tiesiog puikūs

Nors detektyvų neskaitau, "Mirtis iš miško" tikrai negaliu nesutikti, kad gera knyga

"Tryliktoji pasaka" turėjau namie, bet baigėsi terminas ir grąžinau į biblioteką neperskaičius.. Nors kažkaip kiek pamenu aprašymą, net nežinau ar man ji patiktų..

------------
Vakar paskambino draugė, išgyrė "Siuzanos dienoraštis Nikolui", buvau paskolinusi jai

Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 10 31, 11:45)
Rimtai čia tu? Lauksiu atsiliepimo baigus.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 31, 11:55)
Vakar paskambino draugė, išgyrė "Siuzanos dienoraštis Nikolui", buvau paskolinusi jai 

Kai praėjo šiek tiek laiko nuo šios knygos skaitymo (iš pradžių irgi teigiau, kad ji man patiko), visgi galiu parašyti subjektyvią nuomonę, kad knygoje visgi galbūt šiek tiek perspausta

Nes kiek skaičiau atsiliepimų, praktiškai visoms skaičiusioms ji visgi patiko.