Sveikues, uzsuku pas jus ir as, vis dar su F.Kafka "Laiskas tevui" (visa mano laisvalaiki mazyle pasisavino

)
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 29, 20:19)
Aš šiandien vėl kai ką
pasigaminau savo knygoms. Labai patiko tiek procesas, tiek rezultatas. Manau, kad radau dar vieną išeitį, kaip sutalpinti savo knygas. Galėsiu dabar tokiom krūvelėm sudėlioti ant palangės
Kažkas klausė dėl
"Šilkas". Man asmeniškai ji nepatiko, gana vidutinė knyga. Žinau, kad daugelio išgirta, bet man nebuvo gaila net parduoti perskaičius. Ir kažkaio net nebetraukia kitų jo knygų skaityti.
Ideja labai superine. Man patiko

. Bet is kur tiek ploksteliu gavai? O knyga
Silkas vis dar patinka, nors girdziu daug visokiu kalbu. O skaiciau tai laaaaabai senai, tai gal del to
QUOTE(amber123 @ 2010 10 29, 20:58)
Na ka, baigiau skaityt
Dzin Sei paslaptys
Pritariu, jog knyga tikrai atveria mums visas paslaptis apie sia seserija. Tiesiog likau patenkinta siuo kurinuku

, nors namuose ir nebeturiu.
QUOTE(amber123 @ 2010 10 29, 21:18)
Imperatore orchideja ir Paskutine imperatore skaitysiu keliu sav begyje
Geras pasirinkimas

. Tik va man antroji jos knyga nelabai patiko, silpnoka pasirode
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 29, 21:50)
Tai tuomet
Ingėnui atnešu:
ir
Vesstai:
J.Ch. Grange 'Miserere'.
Va cia tai liuks knygute, tiesiog praryjau per kelias dienas
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 30, 12:36)
Šiaip tai nėra visos Picoult knygos identiškos, gal tik šios dvi. Kas neskaitėt, nuo širdies rekomenduoju
"19 minučių" bei
"Dešimtasis ratas". Aišku, žmonių skonis skiriasi. Bet tos dvi mano paminėtos visgi paliko man kas daugiau, nei kitos Picoult knygos.
Beje, skaitydama "Dešimtąjį ratą" užsigeidžiau paskaityti
Dantės "Dieviškoji komedija". Tai gal ne tokia ir bloga knyga, jei nukreipia žmogų link tikros literatūros
Labiausiai sios autores knygose man patinka kuriamos situacijos, kurios visada susijusios su vaikais ir ju isgyvenimais. Giliai, astriai ir skaudziai pateikiami faktai nuo kuriu mes noretume kartais ir nusisukti, o ji atvirksciai mus tiesiog privercia pajusti tai ka jaucia kiti. Viena is silpnesniu jos knygu man butu "Kuprotojo banginio dainos". Bet visada jos knygose randu viena fraze, kuri skamba panasiai: nekalbejimas apie problema, tai darnereiskia, kad jos nera.
Neteks man sianien paskaityti jauciu, nes maze raganeja
Ramaus vakaro