Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *37 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 31, 19:28)
Man visgi labiausiai patiko jos pirmoji pusė. Ir pati pabaiga.
Ar patinka? Kokia ji lyginant su "Juodmedžio bokštu"? Nes tos tai neskaičiau.

Juodmedžio bokštą skaičiau prieš šimtą milijonų metų,tai labai miglotai prisimenu.Galiu paskolint,nedidukė knygutė.
Dar nežinau ar patinka,matyt per mažai perskaičiau rolleyes.gif
Bet šita tokia sakyčiau niūri (ne tas žodis,bet maždaug biggrin.gif ), o pagalvojus apie Juodmedžio bokštą iškyla šviesaus,vasarinio sodo vaizdinys,tai vadinas ji šviesenė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 31 spalio 2010 - 19:32
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 31, 11:48)
keista,kad mes Dikensą pamiršom visiškai,juk tiek daug jo gerų knygų

Ir tau jis patinka? drinks_cheers.gif Kažkaip man atrodo, kad aš čia vienintelė jį labai mėgstu.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 31, 12:51)
Ar niekas be manęs dar neperžiūrėjot KK naujo katalogo? Kaip jau minėjau, yra jų tinklapyje.
Yra gerų nuolaidų perkant keletą tos pačios tematikos knygų. Iš principo net kooperuotis matyt būtų galima. Nors man tai turbūt nieko iš jo nereikia.
Mano norimoms naujienoms anei jokių nuolaidų verysad.gif

Kataloge tai nieko labai norimo neradau, bet ir be jo daugybės knygų noriu. Šiandien užėjau į Vagą, ir, per daug nesidairydama, pamačiau kokių 10 knygų, kurias labai norėjau nusipirkti. ax.gif Nusprendžiau, kad reiks pasinaudot ta akcija- kiekvieno mėn. 10-ą dieną knygoms 10 procentų nuolaida. Vis bus pigiau.

Na bet ir šiandien neišėjau tuščiomis. Nusipirkau dvi nupigintas knygas:
Hunter S.Thompson "Baimė ir neapykanta Las Vegase"
Elias Canetti "Susižvalgymai".

Pirmos jau seniai norėjau. Antro autoriaus dar nieko neskaičiau, bet pasirodė, kad bus įdomi, be to, tik 3 litus kainavo.

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 31, 13:22)
Kate Morton „Rivertono dvaro paslaptis“

Dabar tai tikrai noriu. smile.gif
Atsakyti
AIj,dar šian Vagoj mačiau Kamiu "Marą" už 10 lt
Atsakyti
Buvau norfoj skelbia dideles akcija,o nieko gero nera. doh.gif Uzimaniau tik dzeimso bondo 8lt tekainavo. doh.gif Krikstamote maciau 11ar 12 lt kainavo.O daugiau kazkaip nieko gero ir nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 31, 20:49)

Na bet ir šiandien neišėjau tuščiomis. Nusipirkau dvi nupigintas knygas:

Puikus laimikis book.gif . As irgi is Vagos negaliu iseiti tuscia, va uzvakar "Dievas ant Harlejaus" uzsifundijau + CD "Vienuolis, kuris pardave Ferari", nors jau skaiciau, bet bus gerai dovanoms smile.gif
QUOTE(Tibė @ 2010 10 31, 20:50)
AIj,dar šian Vagoj mačiau Kamiu "Marą" už 10 lt

Siai knygai vos atsilaikiau blush2.gif , bet seile nutyso kai pamaciau "Akmenų spardytojas" T.Flygt . Jau kokie trys metai jos nemaciau knygyne, matyt istrauke likucius is po stalo lotuliukas.gif . Sesei burbtelejau, kad noriu blush2.gif

Dorifore matau tau isradingumo netruksta, o kas liecia ploksteles, tai kaime ju devynios galybes. Atsimenu dar vaikas budama pamegau Kernagi klausyti.... -Baltos lelijos po langais susivije, du vaikeliai.... - ech kaip gera buvo. Na ir issipasakojau cia blush2.gif
Beje Sielos Sparnai mano gimtadienis kovo 26d. (noriu i sarasiuka) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerinha @ 2010 10 31, 20:00)
Geras pasirinkimas  thumbup.gif . Tik va man antroji jos knyga nelabai patiko, silpnoka pasirode  ax.gif

Manau, kad perskaitysiu jas abi, kad jau pasiskolinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 31, 21:28)
Man visgi labiausiai patiko jos pirmoji pusė. Ir pati pabaiga.
Ar patinka? Kokia ji lyginant su "Juodmedžio bokštu"? Nes tos tai neskaičiau.

skiriasi jo visi romanai, gal tik kazkiek sasaju yra tarp Kolekcionieriaus ir Mago. psichologiniu aspektu (nagrineja vyro motyvus del meiles reikalu)
labiausiai neidomiausiai susikaite Viksras doh.gif nu visiskai man netiko ir nepatiko. fantasmagorijos kazkokios. paistalai siurrealistiniai.
Prancuzu leit. moteris - vidutinis toks, ne itin Kazkas TOkio, bet skaityt galima smile.gif
o Juodmedzio bokstas patiko, ten lyg ir apsakymai, o ne romanas?

o is nupigintu paskutine pirkta Mario Vargas Llosa Tetule Chulija ir raseiva rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 31 spalio 2010 - 20:34
QUOTE(Tibė @ 2010 10 31, 19:32)
Juodmedžio bokštą skaičiau prieš šimtą milijonų metų,tai labai miglotai prisimenu.Galiu paskolint,nedidukė knygutė.
Dar nežinau ar patinka,matyt per mažai perskaičiau  rolleyes.gif
Bet šita tokia sakyčiau niūri (ne tas žodis,bet maždaug biggrin.gif ), o pagalvojus apie Juodmedžio bokštą iškyla šviesaus,vasarinio sodo vaizdinys,tai vadinas ji šviesenė biggrin.gif

Ačiū už palyginimą 4u.gif Šiaip "Juodmedžio bokštas" yra mano skaitytinų sąraše. Kol kas dar nesiskolinu (toliau skaitysiu savas). Bet... turėsiu omeny mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(katilina @ 2010 10 31, 19:49)
*Ir tau jis patinka?  drinks_cheers.gif  Kažkaip man atrodo, kad aš čia vienintelė jį labai mėgstu.
pigiau.

**Na bet ir šiandien neišėjau tuščiomis. Nusipirkau dvi nupigintas knygas:

* Aš irgi blizginu akis į Dikenso "Didieji lūkesčiai". Nors kirba įtarimas, kad visgi būsiu kažkada seniai ją skaičiusi g.gif , kažkoks pažįstamas siužetas. Bet kokiu atveju noriu perskaityti.
Ir esu labai įsinorėjusi jo "Kalėdų giesmės", reiks jamti tongue.gif blush2.gif

** "Baimė ir neapykanta Las Vegase" man labai girdėtas pavadinimas. Turbūt būsiu mačiusi filmą pagal šią knygą g.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2010 10 31, 20:32)
skiriasi jo visi romanai, gal tik kazkiek sasaju yra tarp Kolekcionieriaus ir Mago. psichologiniu aspektu (nagrineja vyro motyvus del meiles reikalu)
labiausiai neidomiausiai susikaite Viksras doh.gif  nu visiskai man netiko ir nepatiko. fantasmagorijos kazkokios. paistalai siurrealistiniai.
Prancuzu leit. moteris - vidutinis toks, ne itin Kazkas TOkio, bet skaityt galima smile.gif
o Juodmedzio bokstas patiko, ten lyg ir apsakymai, o ne romanas?

Skaičiau jo tik "Kolekcionierių" ir "Prancūzų leitenanto moterį". Abi savaip patiko, bet irgi pasirodė laaaabai skirtingos, kaip ne to pačio rašytojo rašytos. Kadangi mėgstu anglišką literatūrą, man "Pr. leitenanto moteris" pasirodė labiau nei vidutinė. Nors ji patiko ne nuo pradžių, iš pradžių labai erzino tas laikmetis su savo kvailais papročiais doh.gif Bet toks jau jis buvo, nieko nepadarysi.
"Magą" šiaip ne taip susiveikiau tongue.gif , bet dar neskaičiau. "Juodmedžio bokštą" planuoju irgi kada nors skaityti. O va "Vikšrą" mačiau bibliotekoje, ketinau kada nors imti. Bet po tokio komentaro jau sabejojau dėl jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 31, 21:33)
* Aš irgi blizginu akis į Dikenso "Didieji lūkesčiai". Nors kirba įtarimas, kad visgi būsiu kažkada seniai ją skaičiusi g.gif , kažkoks pažįstamas siužetas. Bet kokiu atveju noriu perskaityti.
Ir esu labai įsinorėjusi jo "Kalėdų giesmės", reiks jamti tongue.gif  blush2.gif
** "Baimė ir neapykanta Las Vegase" man labai girdėtas pavadinimas. Turbūt būsiu mačiusi filmą pagal šią knygą g.gif

"Didieji lūkesčiai" labai puiki knyga, tai ir antrąkart galima skaityti. smile.gif O "Baimė..." yra pastatytas ir filmas su Deppu (ant knygos viršelio netgi rašo, kad šis filmas jį pavertė žvaigžde, kas, mano nuomone, nesąmonė), taigi gal jį ir matei.
Atsakyti
Kaip keistai jaučiuosi numetusi "Pamišėlio istoriją" g.gif Supratimo neturiu, ko aš dabar noriu.
Tik jau priėjau išvados, kad apie visokio plauko ligonines - psichiatrines ir pan. ne man skaityti g.gif Neįveikiau nei "Skrydis virš gegutės lizdo", numečiau "Dievo namai". Dabar šitą. Visgi ne mano knygos ir tiek g.gif , kokios geros jos kitiems bebūtų.
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2010 10 31, 20:43)
"Didieji lūkesčiai" labai puiki knyga, tai ir antrąkart galima skaityti.  smile.gif O "Baimė..." yra pastatytas ir filmas su Deppu (ant knygos viršelio netgi rašo, kad šis filmas jį pavertė žvaigžde, kas, mano nuomone, nesąmonė), taigi gal jį ir matei.

O Deepas mano meilė bigsmile.gif wub.gif O kodėl galvoji, kad nesąmonė, jog jį šis filmas žvaigžde pavartė? Tuomet turėtų filmas būti tikrai senokas.

Jeigu pavyks susiveikti "Didieji lūkesčiai", tai tikrai ją skaitysiu. Kažkada norėjau ją jau imti bibliotekoje.
Atsakyti
O nesijauciat prastai, metusios skaityti knyga? As tai jauciu kazkoki nusivylima savim tai padarius, todel is paskutiniuju stengiuos vengt "numetimo"... g.gif

Ingenai, o kodel pirkai isvis ta knyga, jei nemegsti apskritai tokios tematikos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 10 31, 20:52)
O nesijauciat prastai, metusios skaityti knyga? As tai jauciu kazkoki nusivylima savim tai padarius, todel is paskutiniuju stengiuos vengt "numetimo"... g.gif

Ingenai, o kodel pirkai isvis ta knyga, jei nemegsti apskritai tokios tematikos? smile.gif

Pasimoviau ant to, kad jos autorius buvo labai išgirtas blush2.gif O va į anotaciją ir neįsiskaičiau blush2.gif doh.gif Turiu dar kitą jo - "Kilnus tikslas". Tikuosi, su ja pavyks susidraugauti.

Aš irgi stengiuosi vengti numetimo, ne taip dažnai tai ir pasitaiko. Bet jei jaučiu, kad ne mano knyga, tai kam save kankinti g.gif Kam gadinti du gerus daiktus - save ir knygą tongue.gif
Taip jau sutapo, kad panašia tematika buvo net keli graužtukai. Jau padariau išvadas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 31 spalio 2010 - 20:57