Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *37 Namučiai...

Aš šiandien knygyne užsisakiau ,kaip ir norėjau,Mesmeristė, arba ponia Preston iš Blumsterio .Ui kaip laukiu smile.gif
Skaityt dabar nieko neskaitau,nes nebeturiu ko,ai...Kepurininko pilį turiu,bet kaip čia prisiverst ją skaityt g.gif

Man labai patinka W.S.Maugham ,baisiai patiko Aistrų našta .Labai noriu gaut Skustuvo ašmenys ,tik kad brangi knyga yra
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 29, 13:35)
Jėga bigsmile.gif Dar viena skaitytoja iš mūsų krašto bigsmile.gif Gausi jungtis į Klaipėda region meet'us mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif

o kaip susekei? pagal pavarde? ar siaip nerealia izvalga turi? biggrin.gif
tai kad as labai retai griztu i Klp, siaip Vln gyvenu jau kokie 7 metai smile.gif
Atsakyti
Masako, sveika prisijungusi į mūsų būrį 4u.gif

LEEja
, junkis drąsiai biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 29, 13:21)
Pabandyk ka nors ios skandinavu paskaityt, man rodos ir tau patiktu. Pvz Salminen "Katryna".
Netik musulmonai idomu smile.gif

biggrin.gif 4u.gif nu mane traukia buten rytu kulturos.. ne vien musulmonai, bet ir kinija, indija ir .tt o skandinavai man kazkaip nzn.. gal del to, kad galvoju, kad mes panasus.. nors jauciu nei kiek biggrin.gif reiks paskaityt drinks_cheers.gif
Atsakyti

user posted image

John Grisham "Dažytas namas"

Turiu pritarti tiems, kurie sakė, kad ši knyga labai skiriasi nuo kitų Grisham‘o knygų. Jep, skiriasi, ir sakyčiau labai maloniai skiriasi. Paprastai man Grisham‘as asocijuojasi su sausa teisine kalba, ilgais ir nesibaigiančiais teisminiais procesais, ir ne visada jam pavyksta tą sausumą apmažinti sukurpta intrigėle, siužetu. Taigi, pradėjus skaityti „Dažytą namą“ teko labai maloniai nustebti. Visų pirma pati istorija pateikiama septynmečio berniuko akimis, per jo jausmų ir suvokimo prizmę, kas suteikia pačiam pasakojimui žavumo ir smagumo. Įvykiai, o ir pats gyvenimas būnant fermeriu, sunkiai dirbant nuo ryto iki vakaro medvilnės laukuose, ne toks jau ir smagus. Nutinka netgi gana žiaurių dalykų, kurių liudininku tampa ir pats pasakotojas. Tačiau, iš baimės jis negali papasakoti to, ką matė, ir taip jo gyvenimas prisipildo paslapčių, pasipylusių tarsi iš gausybės rago. Knygoje labai daug dėmesio skirta beisbolui, vis dėlto tai 1952-ųjų Amerika, laikas kai beisbolas amerikiečiams buvo (ir dabar tebėra) tarsi antra religija, kaip lietuviams krepšinis. Šis žaidimas pagrindinė vakaro pramoga atokiame vienkiemyje, tiek jį žaidžiant, tiek klausant per radiją tiesioginės rungtynių transliacijos (nes televizorius tuo metu buvo retenybė ir didžiulė prabanga). Labai patiko skaityti apie mažo miestelio, didelės fermerių šeimos kasdienybę, jų mažus džiaugsmus ir vargus, šeštadienines keliones į miestą, laiškų rašymą į karą išvykusiam dėdei, santykius su kaimynais ir nepaprastą žmogišką gerumą, darbštumą. Įdomi istorija, nepaprastai žavus pasakotojas – geros knygos garantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 29 spalio 2010 - 12:41
QUOTE(LEEja @ 2010 10 29, 13:28)
sveikos damos, matau daug filminiu pazistamu smile.gif noreciau ir cia dalyvaut biggrin.gif

Ooooo sveikute 4u.gif junkis junkis drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 29, 13:39)

Sudominai bigsmile.gif kazkodel jauciu, kad patiktu
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 10 29, 14:38)
Aš šiandien knygyne užsisakiau ,kaip ir norėjau,Mesmeristė, arba ponia Preston iš Blumsterio .Ui kaip laukiu smile.gif
Skaityt dabar nieko neskaitau,nes nebeturiu ko,ai...Kepurininko pilį  turiu,bet kaip čia prisiverst ją skaityt g.gif

o tarp kitko ta kepurininko pilis puiki knyga. su malonumu suskaiciau, graziai buko tevo despoto savimylos portretas pavaizduotas... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 10 29, 14:39)
biggrin.gif  4u.gif nu mane traukia buten rytu kulturos.. ne vien musulmonai, bet ir kinija, indija ir .tt o skandinavai man kazkaip nzn.. gal del to, kad galvoju, kad mes panasus.. nors jauciu nei kiek biggrin.gif reiks paskaityt drinks_cheers.gif

o Rushdie suskaitei? smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2010 10 29, 13:41)
o tarp kitko ta kepurininko pilis puiki knyga. su malonumu suskaiciau, graziai buko tevo despoto savimylos  portretas pavaizduotas... smile.gif

drinks_cheers.gif , nereik verstis jos skaityt, tikrai smile.gif

Sveika prijungus 4u.gif Ar patiko "Setoniskos eiles"? smile.gif
Atsakyti

QUOTE(sphinx @ 2010 10 29, 13:38)
Registras su Harlan Coben "Nekaltas".
Ši buvo pirmoji į rankas paimta Coben knyga ir tiesą pasakius labiausiai patikusi rolleyes.gif Gal todėl, kad pirma, nežinau, bet skaitant toliau jo knygas jau pradėjo erzinti šabloniškumas, o ir pagrindinis jo arkliukas - netikėtos pabaigos, sakyčiau nudvėsė rolleyes.gif

QUOTE(Masako @ 2010 10 29, 13:38)
o kaip susekei? pagal pavarde? ar siaip nerealia izvalga turi? biggrin.gif
tai kad as labai retai griztu i Klp, siaip Vln gyvenu jau kokie 7 metai smile.gif
Nesusekiau, gi pati ką tik prisipažinai biggrin.gif Na, jei kada būsi pajūrio pusėj, sakyk, susmatysma visa Klaipėda region šutvė mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 29, 14:43)
drinks_cheers.gif , nereik verstis jos skaityt, tikrai smile.gif

Sveika prijungus 4u.gif Ar patiko "Setoniskos eiles"? smile.gif

setoniskos patiko, tik as ja seniai skaiciau - skolinta. o reikejo savo turet. visas darbar turiu smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti
Registras su Harlan Coben "Nekaltas". Tikiuosi šiandien ją pabaigt ir tada jau imt Diane Setterfield "Tryliktoji pasaka" ax.gif
[/quote]

Cobenas man patinka,daugumą knygų turiu,bet va Dviveidžio niekaip negalėjau pabaigt,kažkaip pina pina,niekaip negalėjau susikaupt.

Kaip norėčiau Tryliktoji pasaka ax.gif gal pardavinėsi paskui?
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 29, 13:39)
user posted image

Turiu pritarti tiems, kurie sakė, kad ši knyga labai skiriasi nuo kitų Grisham‘o knygų. Jep, skiriasi, ir sakyčiau labai maloniai skiriasi. Paprastai man Grisham‘as asocijuojasi su sausa teisine kalba, ilgais ir nesibaigiančiais teisminiais procesais, ir ne visada jam pavyksta tą sausumą apmažinti sukurpta intrigėle, siužetu. Taigi, pradėjus skaityti „Dažytą namą“ teko labai maloniai nustebti. Visų pirma pati istorija pateikiama septynmečio berniuko akimis, per jo jausmų ir suvokimo prizmę, kas suteikia pačiam pasakojimui žavumo ir smagumo. Įvykiai, o ir pats gyvenimas būnant fermeriu, sunkiai dirbant nuo ryto iki vakaro medvilnės laukuose, ne toks jau ir smagus. Nutinka netgi gana žiaurių dalykų, kurių liudininku tampa ir pats pasakotojas. Tačiau, iš baimės jis negali papasakoti to, ką matė, ir taip jo gyvenimas prisipildo paslapčių, pasipylusių tarsi iš gausybės rago. Knygoje labai daug dėmesio skirta beisbolui, vis dėlto tai 1952-ųjų Amerika, laikas kai beisbolas amerikiečiams buvo (ir dabar tebėra) tarsi antra religija, kaip lietuviams krepšinis. Šis žaidimas pagrindinė vakaro pramoga atokiame vienkiemyje, tiek jį žaidžiant, tiek klausant per radiją tiesioginės rungtynių transliacijos (nes televizorius tuo metu buvo retenybė ir didžiulė prabanga). Labai patiko skaityti apie mažo miestelio, didelės fermerių šeimos kasdienybę, jų mažus džiaugsmus ir vargus, šeštadienines keliones į miestą, laiškų rašymą į karą išvykusiam dėdei, santykius su kaimynais ir nepaprastą žmogišką gerumą, darbštumą. Įdomi istorija, nepaprastai žavus pasakotojas – geros knygos garantas.

thumbup.gif wub.gif Parašei 4u.gif
Atsakyti