Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *37 Namučiai...

QUOTE(LEEja @ 2010 10 29, 13:42)
o Rushdie suskaitei? smile.gif  wub.gif

Ne.. ax.gif 4u.gif neskaiciau..galvoju, kad per sunki man bus
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 29, 13:38)
Laabas 4u.gif

4u.gif
QUOTE(eliss @ 2010 10 29, 13:38)
baisiai patiko Aistrų našta

oi, kaip gerai. turiu is Pukio biggrin.gif lotuliukas.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 29, 13:39)
Masako, sveika prisijungusi į mūsų būrį  4u.gif

4u.gif
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 29, 13:45)
Nesusekiau, gi pati ką tik prisipažinai biggrin.gif Na, jei kada būsi pajūrio pusėj, sakyk, susmatysma visa Klaipėda region šutvė mirksiukas.gif biggrin.gif

nu tu duodi lotuliukas.gif
bet pirma paklausei laugh.gif g.gif
butu smagu bigsmile.gif
gaila, vasara dar munis cia nebuvo - visa menesi Klp prasedejom su vaiku ax.gif

Leeja, respectux tau del Rushdie blink.gif
as jo "Klouno Salimaro" neiveikiau
ph34r.gif

O Fowles "Juodmedzio bokstas" tai ziauriai patiko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2010 10 29, 13:54)
pradek nuo klouno salimaro, ji nera sunki. o paskui, gal ir kitu jau noresis biggrin.gif

pasijutau tikra bukagalve lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 29 spalio 2010 - 12:56
QUOTE(amber123 @ 2010 10 29, 14:52)
Ne..  ax.gif  4u.gif neskaiciau..galvoju, kad per sunki man bus

pradek nuo klouno salimaro, ji nera sunki. o paskui, gal ir kitu jau noresis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 29, 13:39)
biggrin.gif  4u.gif nu mane traukia buten rytu kulturos.. ne vien musulmonai, bet ir kinija, indija ir .tt o skandinavai man kazkaip nzn.. gal del to, kad galvoju, kad mes panasus.. nors jauciu nei kiek :D reiks paskaityt drinks_cheers.gif

Gal ir panasus kazkiek smile.gif Bet kas man labai patinka skandinavu literaturoj- tai labai stiprios ten moterys. wub.gif Skaitai ir zaviesi. Kiek joms visko reik istvert, kokie sunkumai bebutu, bet laikosi tvirtai, drasios, neina asarodamos per dienas.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2010 10 29, 13:54)

Nu reiks pasidomet, jei jau rekomenduoji 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 29, 13:45)
Ši buvo pirmoji į rankas paimta Coben knyga ir tiesą pasakius labiausiai patikusi rolleyes.gif Gal todėl, kad pirma, nežinau, bet skaitant toliau jo knygas jau pradėjo erzinti šabloniškumas, o ir pagrindinis jo arkliukas - netikėtos pabaigos, sakyčiau nudvėsė rolleyes.gif

Aš pirmą skaičiau "Seniai prarasta". Žiauriai įtraukė, bet pabaiga kažkokia nelabai pasirodė, nors mintis ir įdomi. O ši įdomi, bet taip neįtraukia ax.gif

QUOTE(eliss @ 2010 10 29, 13:46)
Kaip norėčiau Tryliktoji pasaka  ax.gif gal pardavinėsi paskui?

Deja, ne mano - iš bibliotekos ėmiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 29, 13:57)
Skaitai ir zaviesi. Kiek joms visko reik istvert, kokie sunkumai bebutu, bet laikosi tvirtai, drasios, neina asarodamos per dienas.

Nu nesakyk nesakyk.. musiskes moteros irgi stiprios.. ohohoho.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir malkas paskapoja ir viska.. ir ne taip jau daznai asaroja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 10 29, 14:54)

Leeja, respectux tau del Rushdie blink.gif 
as jo "Klouno Salimaro" neiveikiau
ph34r.gif

O Fowles "Juodmedzio bokstas" tai ziauriai patiko  wub.gif

man tai Fowleso Magas - Kazkas Tokio bigsmile.gif net nezinau kaip apibudint. psichologijos ir manipuliacijos biblija.
o Rushdie tai dievas.. tik labai Florencijos keretoa kazkokia ne tokia, siek tiek nuvyle.. nesalmaniska.. bet vistiek as ji myliu
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 29, 13:58)
Nu nesakyk nesakyk.. musiskes moteros irgi stiprios.. ohohoho.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir malkas paskapoja ir viska.. ir ne taip jau daznai asaroja 4u.gif

Ne raumenu jega malkas kapojant galvoj turejau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2010 10 29, 13:59)
man tai Fowleso Magas - Kazkas Tokio  bigsmile.gif net nezinau kaip apibudint. psichologijos ir manipuliacijos biblija.
o Rushdie tai dievas.. tik labai Florencijos keretoa kazkokia ne tokia, siek tiek nuvyle.. nesalmaniska.. bet vistiek as ji myliu

Mane tai gasdina 'MAGO' lygtai 800psl blink.gif O taip irgi noreciau. Ir sena.lt pardavineja nebrangiai dabar ja .
Atsakyti

QUOTE(Papugele @ 2010 10 29, 13:51)
thumbup.gif  wub.gif Parašei 4u.gif
blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2010 10 29, 13:55)
nu tu duodi lotuliukas.gif
bet pirma paklausei laugh.gif g.gif
Tada taip, ant durniaus šoviau su tuo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
Ar yra čia Haroldo Robbinso mylėtojų? smile.gif Mėgstu šį rašytoją,jo knygos labai skirtingos,nerašo apie vieną ir tą patį,kaip kad pvz. tas pats Cobenas.Nors, bendrai ,jas sieja vienas dalykas,labai daug erotiniu epizodų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 10 29, 14:02)
Ar yra čia [b]Haroldo Robbinso   mylėtojų? smile.gif[/B] Mėgstu šį rašytoją,jo knygos labai skirtingos,nerašo apie vieną ir tą patį,kaip kad pvz. tas pats Cobenas.Nors, bendrai ,jas sieja vienas dalykas,labai daug erotiniu epizodų hihihi.gif

"Avantiūristai'?
Atsakyti