Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė, ar atleistumėt? II

QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 03, 15:09)
Buvo buvo tongue.gif .Jei nepasimylejom,tai jau nieko nebuvo biggrin.gif ?As taip nemanau....

Nu šitą ir aš žinau, jog vyrai kartais prisimena tas, kurios davė ir niekada nepamiršta tų, kurios nedavė tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 11 03, 15:11)
Nu šitą ir aš žinau, jog  vyrai kartais prisimena tas, kurios davė ir niekada nepamiršta tų, kurios nedavė  tongue.gif  lotuliukas.gif

Sita posaki as zinau,bet prie ko cia tai,nelabai supratau biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 03, 14:09)

biggrin.gif tiek to,neatsakysiu i sita klausima,bet mano vyro akimis,aisku,kad as biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .

Ne jusu vyro klausė, o jūsų pačios smile.gif)) Nagi, rėžkit.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 03, 15:25)
Sita posaki as zinau,bet prie ko cia tai,nelabai supratau biggrin.gif ...

Nu ko čia nesuprasti?... Jei jautėte visu savo kūnu jo valgantį žvilgsnį, o gal net ir bliuskę Jums prasegiojęs buvo, bet taip ir nepasimylėjot, tai vat dabar esate įtraukta į "Tos, kurių niekada nepamiršiu" sąrašą lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 03, 15:27)
Ne jusu vyro klausė, o jūsų pačios smile.gif)) Nagi, rėžkit.

Tiek to,nesigilinam mirksiukas.gif .Nenoriu nei saves kelti,nei kazko kito menkinti,nezinau...gal pati kada nusuksiu i kaire ir nebusiu tokia gera biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2010 11 03, 15:34)
Nu ko čia nesuprasti?... Jei jautėte visu savo kūnu jo valgantį žvilgsnį, o gal net ir bliuskę Jums prasegiojęs buvo, bet taip ir nepasimylėjot, tai vat dabar esate įtraukta į  "Tos, kurių niekada nepamiršiu" sąrašą  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ai nea,turi jis tu panu,jau seniai turbut pamirso,kad ji atstumiau biggrin.gif .Bet turbut netikejo,kad tokiu buna biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 03, 15:35)
lotuliukas.gif  ai nea,turi jis tu panu,jau seniai turbut pamirso,kad ji atstumiau biggrin.gif .Bet turbut netikejo,kad tokiu buna biggrin.gif .

nepamiršo nepamiršo... garantuoju vis dar prisimena... ot sterva, nu ir kaip ji taip galėjo mane tokį patį pačiausią atstumti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 11 03, 15:42)
nepamiršo nepamiršo... garantuoju vis dar prisimena... ot sterva, nu ir kaip ji taip galėjo  mane tokį patį pačiausią atstumti  mastau.gif

Va va lotuliukas.gif ,taip ir pagalvojo turbut,"as toks grazus,toks protingas,toks raumeningas,toks turtingas" lotuliukas.gif ,o cia kazkas "nepasirase" cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 03, 14:09)

biggrin.gif tiek to,neatsakysiu i sita klausima,bet mano vyro akimis,aisku,kad as biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .

vel vyras doh.gif a jus mokat atsiriboti nuo vyro lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2010 11 03, 14:02)
Vat kas man patinka šioje temoje, kad ilgiau padiskutavus apie nekintančias vertybes, amžiną ištikimybę ir visą kitą blablabla. vis tik ateina toks atlaisvėjimo  momentas, kai moterys ima skleisti.... po truputį, nedrąsiai, bet skleidžiasi..... ot šelmės velnių priėdusios  lotuliukas.gif

Nu tai ne is pirsto gi lauztas posakis,kad didziausi moralizuotojai-yra didziausi istvirkeliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 03, 16:09)
vel vyras  doh.gif a jus mokat atsiriboti nuo vyro  lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu tai ne is pirsto gi lauztas posakis,kad didziausi moralizuotojai-yra didziausi istvirkeliai  lotuliukas.gif

Taip,vel vyras,nes jis vienas ir artimiausiu zmoniu mano gyvenime,todel atsiriboti negaliu mirksiukas.gif .

As tai nesu istvirkele cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 03, 16:18)
Taip,vel vyras,nes jis vienas ir artimiausiu zmoniu mano gyvenime,todel atsiriboti negaliu mirksiukas.gif .

Tai niekas Jums ir nesiūlo atsiriboti. Būkite savimi su savo artimiausiu žmogumi, bet ne jo akimis, ausimis, rankomis, smegenimis ir visu kituo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 03, 16:18)
As tai nesu istvirkele cool.gif .

Aš tai nesu moralizuotoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 02, 22:11)
Kai tekėjau, maniau, kad esu sutverta šeimai. Dabar paaiškėjo, kad ne.

Kas pasikeite, kad tokias isvadas padarei?
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 11 03, 15:38)
Kas pasikeite, kad tokias isvadas padarei?

Aš pati smile.gif Tiksliau, užaugau. smile.gif
Atsakyti