Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė, ar atleistumėt? II

QUOTE(laumupė @ 2010 11 03, 16:22)
Tai niekas Jums ir nesiūlo atsiriboti. Būkite savimi su savo artimiausiu žmogumi, bet ne jo akimis, ausimis, rankomis, smegenimis ir visu kituo  biggrin.gif
Papildyta:

Aš tai nesu moralizuotoja  cool.gif

Nezinau kodel jums pasirode kitaip,bet tikrai negyvenu vien vyru biggrin.gif .O atsiriboti siule mirksiukas.gif .

As irgi,tik issakau savo nuomone cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 03, 15:18)

As tai nesu istvirkele cool.gif .

Kas ten zino kas ten zino.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 03, 15:42)
Aš pati smile.gif Tiksliau, užaugau. smile.gif

Ka reiskia uzaugau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 11 03, 16:10)
Ka reiskia uzaugau?  smile.gif

Nu tą ir reiškia. Subrendau, ėmiau mąstyti kitaip, daugiau pastebėti, ypač įsiklausyti save ir savo poreikius. Tekėjau 22, dabar man 25 tuoj bus. Tiesiog pasikeitė mąstymas ir požiūris. Ir aš pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 03, 16:14)
Nu tą ir reiškia. Subrendau, ėmiau mąstyti kitaip, daugiau pastebėti, ypač įsiklausyti save ir savo poreikius. Tekėjau 22, dabar man 25 tuoj bus. Tiesiog pasikeitė mąstymas ir požiūris. Ir aš pati smile.gif

Bet, kazkas turejo atsitikti, kad taip drastiskai pakeitei nuomone...
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 03, 17:14)

Gal tiesiog imkit ir pasakytkit,kad buvote neissilaksciusi ir dabar parupo,kas pas ktus vyras kelnese bigsmile.gif lotuliukas.gif .Norisi atsilakstyti,kai ta padarysite,vel kitaip mastysite rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 03, 11:45)
Tai tėra tik jūsų požiūris. Kurį, aišku, aš gerbiu. Tačiau nepritariu.

P.S - seksą iš principo laikote purvinu, nešvariu dalyku ? Na, tas moters palyginimas su šiukšliadėže sukėlė tokių minčių. Man net į galvą nešautų taip pasakyt. Sekso nelaikau kažkuo purvinu, nešvariu, todėl ir kaip šiukšliadėžė nesijaučiu. mirksiukas.gif

P.P.S - vyras gal ir nemoka dalinti dėmesio ar jausmų dviems smile.gif bet moteris ta sugeba.
O kas dėl vertybių, tai manau beveik visi tokias vertybes turim - darbas, karjera, savęs realizavimas ir gyvenimas taip, kaip nori gyventi .  Tik jūs kažkodėl smerkiate tas, kurių gyvenimo samprata skiriasi nuo jūsų.

seksą aš laikau nuostabiu dalyku smile.gif tačiau nepritariu miegojimui su keliais partneriais smile.gif ir viskas:) prieš kažkurį vistiek jausčiausi negerai. aš nieko nesmerkiau, nes oj, patikėkit kiek gyvenime teko matyt smile.gif esu kur kas už jus vyresnė smile.gif kalbu patirtimi, ne teorija smile.gif todėl laaaaabai retai smerkiu žmones smile.gif aš tiesiog išsakiau savo požiūrį smile.gif
QUOTE(ptashka @ 2010 11 03, 12:21)
Atsakysiu, nors ir ne man skirta. Seksas savaime nera purvinas. Taciau jei moteris nimfomaniskai gulasi po/ant/salia to, kas suteikia ta trumpalaiki pasitenkinima ir grizta pas nuolatini partneri... Gal vyru mastymas skiriasi, bet man toks partneris butu purvinas. As asmeniskai nenoreciau su tokiu gultis i lova. Bet jei issakius poziuri i seima jusu ir vyro nuostatos sutapo - prasau. Pasisakote vyrui ir pirmyn. Nes kitaip jau prieiname prie kito punkto: melas. O vat tai ir yra didesne nepagarba negu neistikimybes faktas.

vat aš irgi už tai-jei jau gyvename liberaliai ir su laisvėm , tai ir pasisakome kad va žinai , brangusis, tu man niekada nebūsi vienas vienintelis. nebūtina pasakoti kur kada ir kiek kartų bet.. jei rėkiu visa gerklę kokie mes laisvi, bet darau viską kad tik gink die vyras nesužinotų tai kurioje vietoje ta laisvė?

QUOTE(Simulcika @ 2010 11 03, 14:05)
Diskutuojam mes čia, diskutuojam, o vienos tiesos kaip nėr, taip nėr biggrin.gif

Kiekvienam savo - visi mes su skirtingais požiūriais ir savom tiesom smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu smile.gif manau kiekvienas gyvename taip kaip mums norisi smile.gif bent jau stengiamės tai daryti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 03, 16:29)
Gal tiesiog imkit ir pasakytkit,kad buvote neissilaksciusi ir dabar parupo,kas pas ktus vyras kelnese bigsmile.gif  lotuliukas.gif .Norisi atsilakstyti,kai ta padarysite,vel kitaip mastysite rolleyes.gif .

Nu, kad buvau išsilaksčiusi biggrin.gif Nėra mano vyras man pirmas kurio kelnių turinį patikrinau, nėra nei antras, nei trečias. N-tasis, nes skaičiaus nepasakyčiau. Pasiutus buvau ir velniu priėdus kai reikalas biggrin.gif Tai jau kitų kelnių turinys nedomina - kiti dalykai rūpi smile.gif Tiksliau - sugebėjimas tuo turiniu naudotis plius simpatijos, asmenybė ir panašiai. Turinys tai pas visus tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simulcika: 03 lapkričio 2010 - 16:41
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 03, 17:39)
Nu, kad buvau išsilaksčiusi biggrin.gif Nėra mano vyras man pirmas kurio kelnių turinį patikrinau, nėra nei antras, nei trečias. N-tasis, nes skaičiaus nepasakyčiau.  Pasiutus buvau ir velniu priėdus kai reikalas biggrin.gif Tai jau kitų kelnių turinys nedomina - kiti dalykai rūpi smile.gif Tiksliau - sugebėjimas tuo turiniu naudotis plius simpatijos, asmenybė ir panašiai. Turinys tai pas visus tas pats mirksiukas.gif

Ir taip kalba subrendusi moteris, oi, vaikeli tu vaikeli.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 11 03, 16:47)
Ir taip kalba subrendusi moteris, oi, vaikeli tu vaikeli.... schmoll.gif

O kas Jums yra subrendusi moteris?
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 03, 16:51)
O kas Jums yra subrendusi moteris?

nu ta,kur pelenai byra jau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cia mes neieinam zinok ne pro kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 03, 16:56)
nu ta,kur pelenai byra jau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
cia mes neieinam zinok ne pro kur  biggrin.gif

Ai, jei taip, tai aš verčiau jau ir būsiu nebrendyla biggrin.gif Nenoriu tada įeit į subrendusių moterų kategoriją lotuliukas.gif
Atsakyti