QUOTE(Simulcika @ 2010 11 03, 11:45)
Tai tėra tik jūsų požiūris. Kurį, aišku, aš gerbiu. Tačiau nepritariu.
P.S - seksą iš principo laikote purvinu, nešvariu dalyku ? Na, tas moters palyginimas su šiukšliadėže sukėlė tokių minčių. Man net į galvą nešautų taip pasakyt. Sekso nelaikau kažkuo purvinu, nešvariu, todėl ir kaip šiukšliadėžė nesijaučiu.
P.P.S - vyras gal ir nemoka dalinti dėmesio ar jausmų dviems

bet moteris ta sugeba.
O kas dėl vertybių, tai manau beveik visi tokias vertybes turim - darbas, karjera, savęs realizavimas ir
gyvenimas taip, kaip nori gyventi . Tik jūs kažkodėl smerkiate tas, kurių gyvenimo samprata skiriasi nuo jūsų.
seksą aš laikau nuostabiu dalyku

tačiau nepritariu miegojimui su keliais partneriais

ir viskas:) prieš kažkurį vistiek jausčiausi negerai. aš nieko nesmerkiau, nes oj, patikėkit kiek gyvenime teko matyt

esu kur kas už jus vyresnė

kalbu patirtimi, ne teorija

todėl laaaaabai retai smerkiu žmones

aš tiesiog išsakiau savo požiūrį
QUOTE(ptashka @ 2010 11 03, 12:21)
Atsakysiu, nors ir ne man skirta. Seksas savaime nera purvinas. Taciau jei moteris nimfomaniskai gulasi po/ant/salia to, kas suteikia ta trumpalaiki pasitenkinima ir grizta pas nuolatini partneri... Gal vyru mastymas skiriasi, bet man toks partneris butu purvinas. As asmeniskai nenoreciau su tokiu gultis i lova. Bet jei issakius poziuri i seima jusu ir vyro nuostatos sutapo - prasau. Pasisakote vyrui ir pirmyn. Nes kitaip jau prieiname prie kito punkto: melas. O vat tai ir yra didesne nepagarba negu neistikimybes faktas.
vat aš irgi už tai-jei jau gyvename liberaliai ir su laisvėm , tai ir pasisakome kad va žinai , brangusis, tu man niekada nebūsi vienas vienintelis. nebūtina pasakoti kur kada ir kiek kartų bet.. jei rėkiu visa gerklę kokie mes laisvi, bet darau viską kad tik gink die vyras nesužinotų tai kurioje vietoje ta laisvė?
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 03, 14:05)
Diskutuojam mes čia, diskutuojam, o vienos tiesos kaip nėr, taip nėr
Kiekvienam savo - visi mes su skirtingais požiūriais ir savom tiesom

pritariu

manau kiekvienas gyvename taip kaip mums norisi

bent jau stengiamės tai daryti