Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė, ar atleistumėt? II

QUOTE(ron_olivera @ 2010 11 04, 01:21)
Kazkaip paskaitau as cia motereliu pasisakymus ir pradedu suprasti,kodel as taip jusu baidausi ir kodel tiek daug sekmingu ir tikrai puikiu vyru sedi vieni.. Ta prasme visiskai vieni. Gaila,kad tokiu moteru kurioms nebelike vertybiu ir norisi pabegioti net istekejus daugeja. Geriau jau isvis neteketumete.

Kiek kartu buvau ''draugaves'' tiek kartu isduotas. Matyt su jum kuo geriau tuo greiciau ant galvos uzlipsit. Reiketu jusu vyrui parodyti jusu cia pasirasymus.. Idomu kaip ilgai toje santuokoje dar butumet  g.gif

O tai tu tikriausiai vienas iš tų ''sėkmingų ir tikrai puikių''? Kažkaip aukos sindromas(būtent taip save pateiki, nuskriaustas tų bjaurybių moterų) su puikumu nelabai dera. Gal problemų pabandyk paieškot savyje?
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 11 04, 07:45)
thumbup.gif
Jo, ir vaidina labai suaugusią? Kokia gali būti patirtis, kai tau tik virš 20, pfff, nejuokinkit, ir net neatsimena su kiek gulinėjo...jo...matyt, kad su kiekvienu snarglium, taip sakant iš sportinio intereso...
Trys metai santuokoj ir ji jau nebežino vėl su kiek gulinėjo ir dar gulinės... blink.gif
O kad asmenybės rūpi, tai neskiesk, jau kas lovoj per asmenybės atsiskleidimas, tai jomajo... lotuliukas.gif
Papildyta:

thumbup.gif
Va, tokius vyrus gerbiu, tik turiu pastebėjimą, jus turbūt traukia priešingybės - nepastovios, palaidos merginos...Reikia keist savo skonį ir domėtis kitokiom: ramiom, rūpestingom, švelniom...ir ištikimom...

Jo jo, su kiekvienu, su belekuo ir dar iš sportinio intereso. Dar parašykit, kad ir už pinigus - jau taip puikiai viską žinot, su žvake stovėjot.
Baikit. Čia jau nebe diskusija, o drabstymasis purvais. Mano partnerių skaičius - mano reikalas, taip pat ir motyvai dėl kurių aš nuėjau į lovą ir taip toliau. Ne jūsų reikalas. Nebeturit ką pasakyt - tylėkit, o ne drabstykitės purvais. Aš jūsų užsikompleksavusia zanūda, baidykle ir kitais epitetais nevadinu juk. Vien dėl to, kad galimai turėjot mažai partnerių.
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 11 04, 08:45)
Reikia keist savo skonį ir domėtis kitokiom: ramiom, rūpestingom, švelniom...ir ištikimom...

Nu jazau jazau... Dievo Lelija Jus... manote taip lengva imti ir pakeisti savo skonį?
vat dabar Jums kas nors imtų ir pasakytų, reikia tamstai keisti skonį ir vietoj saldžių kriaušių valgyti vien tik virtus neluptus burokėlius, o apie kriaušes pamirškit. Paklausytumėt tokio patarimo? cool.gif

Na traukia vyruką pašėlusios mergos nu ir ką.... pats kaltas jei lebeda yra ir nesuvaldo jų tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ot dauguma sakot ant Sumulcika kokia ji pasileidėlė, koks baisus žmogus, gailit vyro ir pan. Nu ir? Manot atsisės pagalvos kokia ji bloga, ims ir pasikeis bigsmile.gif Aš tai ją suprantu, pati taip mąsčiau jauna būdama, ir galvą į sieną daužiau, kad niekad ištikima nebūsiu, kad meilė ir ištikimybė niekuo nesusieją ir pan. Maniau tai laisvė rolleyes.gif Vyrus tas dar labiau traukė, nes tikėjosi pažaboti. Tiesa jų skaičius nėra didelis biggrin.gif
O dabar... esu ištekėjusi už vyro kuris yra labai sąžiningas ir nuostabus žmogus. Ir nemanau, kad laisvė yra miegoti su kuo daugiau vyrų. Ir vieno ko nenoriu, tai išduoti jo pasitikėjimą. Tam ir duotas protas, kad susilaikyčiau. Sakysit savęs varžymas. Ne. Tiesiog pagarba. Nedarau (nešneku apie visą gyvenimą, netikiu priesaikom iki grabo, šneku apie dabar) to ko nenorėčiau, kad man padarytų. Tiesiog iš pagarbos. Yra pagundų, jų bus. Netgi paspirgėti kartais gali, paflirtuoti, bet lemiamu momentu tikiuosi sustosiu.

Kitas dalykas, labai buitiškas dėl kurio negaliu ir nepateisinu miegojimo su daugiau nei vienu tuo pačiu metu. Na keitimaisi svetimomis floromis man kažkaip atrodo neatsakingai. Čia grynai pragmatiška sveikatos pusė rolleyes.gif Pradėjusi miegoti su "nauju" vyru, reikėtų nemiegoti su ankstesniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 04 lapkričio 2010 - 11:28
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 04, 10:45)
Jo jo, su kiekvienu, su belekuo ir dar iš sportinio intereso. Dar parašykit, kad ir už pinigus - jau taip puikiai viską žinot, su žvake stovėjot.
Baikit. Čia jau nebe diskusija, o drabstymasis purvais. Mano partnerių skaičius - mano reikalas, taip pat ir motyvai dėl kurių aš nuėjau į lovą ir taip toliau. Ne jūsų reikalas. Nebeturit ką pasakyt - tylėkit, o ne drabstykitės purvais. Aš  jūsų užsikompleksavusia zanūda, baidykle ir kitais epitetais nevadinu juk. Vien dėl to, kad galimai turėjot mažai partnerių.

Čia žodžio laisvė ir kaip man atrodo, taip sakau, tiesiog "vaidi kietą" nors iš šono, tai toli gražu neatrodo, atrodo juokingai.
O mažai partneriu, tai reiškia kad žmogus zanūda, ir t.t.? lotuliukas.gif
Na, taip, kiekvienas žiūri pro savo akinius...
Bet tie vyrai, kuriuos turėjot, garantuoju, kad nei vienas rimtai nežiūrėjo ir su jumis gyventi nenorėjo, kad tiek daug pakeisti reikėjo, kol vyrą atradot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 11 04, 12:27)
Ot dauguma sakot ant Sumulcika kokia ji pasileidėlė, koks baisus  Tam ir duotas protas, kad susilaikyčiau. Sakysit savęs varžymas. Ne. Tiesiog pagarba. Nedarau (nešneku apie visą gyvenimą, netikiu priesaikom iki grabo, šneku apie dabar) to ko nenorėčiau, kad man padarytų. Tiesiog iš pagarbos. Yra pagundų, jų bus. Netgi paspirgėti kartais gali, paflirtuoti, bet lemiamu momentu tikiuosi sustosiu.

thumbup.gif Pasirašau po kiekvienu žodžiu, geriau neparašysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 11 04, 13:41)
Čia žodžio laisvė ir kaip man atrodo, taip sakau, tiesiog vaidi kietą nors iš šono, tai toli gražu neatrodo, atrodo juokingai.
O mažai partneriu, tai reiškia kad žmogus zanūda, ir t.t.?  lotuliukas.gif
Bet tie vyrai, kuriuos turėjot, garantuoju, kad nei vienas rimtai nežiūrėjo ir su jumis gyventi nenorėjo, kad tiek daug pakeisti reikėjo, kol vyrą atradot  lotuliukas.gif
Papildyta:

Garantuoti jūs galit tik už save, ne už kitus. O sakydama "zanūda" manau omeny turėjo ne partnerių skaičių, o tai, kad nematot toliau savo nosies ir brukat visiems savo "tiesą".
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 11 04, 11:41)
Čia žodžio laisvė ir kaip man atrodo, taip sakau, tiesiog "vaidi kietą" nors iš šono, tai toli gražu neatrodo, atrodo juokingai.
O mažai partneriu, tai reiškia kad žmogus zanūda, ir t.t.?  lotuliukas.gif
Bet tie vyrai, kuriuos turėjot, garantuoju, kad nei vienas rimtai nežiūrėjo ir su jumis gyventi nenorėjo, kad tiek daug pakeisti reikėjo, kol vyrą atradot  lotuliukas.gif
Papildyta:

Garantuojat jūs, garantuojat ir pati nežinot ką. Tai aš su tais vyrais gyvent nenorėjau, ir buvo laikas, kai išvis nenorėjau rimtų santykių. Visiškai užteko sekso smile.gif Už save jūs garantuokit, o ne už gyvenimą žmogaus, kurio išvis nepažįstat.
O zanūda tai ne dėl partnerių skaičiaus - tai dėl tų savo tiesų, savo gyvenimo brukimo ir siauro matymo.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 04, 13:46)
Garantuojat jūs, garantuojat ir pati nežinot ką. Tai aš su tais vyrais gyvent nenorėjau, ir buvo laikas, kai išvis nenorėjau rimtų santykių. Visiškai užteko sekso smile.gif  Už save jūs garantuokit, o ne už gyvenimą žmogaus, kurio išvis nepažįstat.
O zanūda tai ne dėl partnerių skaičiaus - tai dėl tų savo tiesų, savo gyvenimo brukimo ir siauro matymo.

Simulcika, nebesiteisink.
Man labai įdomi diskusija buvo, labai artima netgi. Noriu paklaust, o jei tarkim šiuo metu, kai neturi jokio "meilužio"(jei teisingai supratau) sužinotum vyro paklydimus? Norėtum tai žinoti? Ir tiesiog toleruoti? Ar geriau būtų nieko nežinoti?

Nes aš tokius santykius suprantu, kai tai daroma iš abiejų pusių ir atviromis kortomis ir abiems tai yra priimtina. tarkim gilioj jaunystėje ne LT savo santykiuose iš karto atvirai deklaravau, kad taip galiu pasielgti ir nieko blogo nematau ir pan. Viskas buvo aišku. Žmogus mane tokią priėmė Kitas dalykas, kad kai žinojau jog turiu tokią laisvę, taip ir nenuklydau. Gal vilioja būtent paslaptis? g.gif būtent tai jog žinai, kad darai kažką netinkamo g.gif ir jei darytum tai atvirai visai to nereikėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 04, 13:46)
Garantuojat jūs, garantuojat ir pati nežinot ką. Tai aš su tais vyrais gyvent nenorėjau, ir buvo laikas, kai išvis nenorėjau rimtų santykių. Visiškai užteko sekso smile.gif Už save jūs garantuokit, o ne už gyvenimą žmogaus, kurio išvis nepažįstat.

Vat ir pasaket tiesa, ko tau reikia is vyru, o cia bla bla bla, asmenybes ir t.t.

Nu dar niekad negirdėjau tokio finto, kad žmogus miega su visais iš eilės, tai jis plataus mąstymo beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 11 04, 12:53)
Simulcika, nebesiteisink.
Man labai įdomi diskusija buvo, labai artima netgi. Noriu paklaust, o jei tarkim šiuo metu, kai neturi jokio "meilužio"(jei teisingai supratau) sužinotum vyro paklydimus? Norėtum tai žinoti? Ir tiesiog toleruoti? Ar geriau būtų nieko nežinoti?

Nes aš tokius santykius suprantu, kai tai daroma iš abiejų pusių ir atviromis kortomis ir abiems tai yra priimtina. tarkim gilioj jaunystėje ne LT savo santykiuose iš karto atvirai deklaravau, kad taip galiu pasielgti ir nieko blogo nematau ir pan. Viskas buvo aišku. Žmogus mane tokią priėmė Kitas dalykas, kad kai žinojau jog turiu tokią laisvę, taip ir nenuklydau. Gal vilioja būtent paslaptis?  g.gif  būtent tai jog žinai, kad darai kažką netinkamo  g.gif  ir jei darytum tai atvirai visai to nereikėtų g.gif

Kur jūs čia matote teisinimąsi? Tai, kad pasakau kaip yra ar buvo, čia jau teisinimasis?
O kas liečia dabartį - taip, toleruočiau.

Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 11 04, 13:57)

Nu dar niekad negirdėjau tokio finto, kad žmogus miega su visais iš eilės, tai jis plataus mąstymo beee.gif

Ne, plataus mąstymo žmogus neaiškina ką kitiems daryti ir nebaksnoja jų klaidų ir gyvenimo būdo.
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 11 04, 13:57)

Tarp miegojimo su kuo nori ir miegojimo su visais iš eilės yra didelis skirtumas cool.gif
Atsakyti