Savo buvusiam draugui atleidau, nes draugavom jau ilgai, prisiekinejo, kad gailisi, kad to nebebus jau.. Tai labai pakeite musu santykius, nebegalejau juo pasitiketi, tik veluodavo gryzti is darbo, man jau iskart mintys, kad jau su kita kur duodas... Lovoj taip pat ilga laika negalejau jo prisileisti, buvo slykstu... Gal del mano saltumo, itarumo, o gal ir del savo tokios prigimties po kiek laiko jis nuejo i kaire dar karta, ir dar karta, ir dar... Kai suzinojau vel, tu kartu jau buvo gal 5, tada nieko nesakiusi susikroviau daiktus ir isejau. Pykau tada ant jo, koks jis siknius, kad taip padare, kokia as auka, bet poto tas pyktis perejo i abejinguma. Kaip sakoma bet kokia patirtis naudinga, nesigailiu, kad ji pazinojau, tik gailiuosi, kad tada ryzausi jam atleisti ir gyventi kartu, taip vis skaudindama save ir viska prisimindama. Jei, neduok Dieve, tai pasikartotu su mano dabartiniu vyru, nieko nelipinciau, iskart jis i viena puse, as i kita, nes gerai save pazystu ir zinau, kad nesugebeciau to atleisti ir gyventi toliau su tuo zmogum. Ir tai kalba ne isdidumas, bet skaudi patirtis..
Papildyta:
QUOTE(Agniese @ 2011 09 19, 21:07)
Esu ir as girdejusi, kad atleidzia ir ne viena karta, bet kazkaip man nesitiki, kad tas meiles jausmas toks ir lieka stiprus po nuolatiniu iskaudinimu, nemanau.Tiesiog yra gal kitokios priezastys, gal nenorejimas skirtis, draskyt seima, gal del vaiku, o gal lengviau del materialiniu, piniginiu dalyku.
Bet ar daug kartu atleidzianti moteris netampa skudureliu vyro kojoms nusivalyti?.. Nemanau, kad vaikai labai ivertins mamos "auka" gyventi su tai ateinanciu, tai iseinanciu teveliu ir bus laimingi tokioje seimoje, kai matys barnius ir nelaiminga, verkiancia mama