Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė, ar atleistumėt? II

Man tai būtų įdomu kuriuo laikotarpiu vyrai 'nuklysta' dažniau. Na, po vaiko gimimo, kažkoks metų intervalas ir t.t. Šiaip įdomu ar tai susiję g.gif Bet čia apie jau vedusius, šeimas labiau, nei apie draugystes.

Aš tai šiaip visada atsimenu kas man ką blogo padarė, ar reikiamu momentu nepadėjo laugh.gif Tai jau tokio dalyko nemirščiau. Esu bjauraus charakterio, bet kiekvieną menkesnį ginčą prikaišiočiau jam tai... doh.gif Žiauru būtų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2011 09 27, 22:20)
Kazin kiek vyru save kaltintu, jei zmona i sona nuklystu?
Buna situaciju, kai vyrai ir myli, ir gerbia savo zmonas, ir rupinasi jomis, bet vat negali karts nuo karto kur nors nenuklysti. Aisku to viesai nedemonstruoja. Nezinau, ar ju zmonoms reiketu ieskoti savyje kaltes ir jaustis kazkaip ypatingai blogai. Manau, kad ne. Bet cia jau tik pati gali zinoti, kiek jai tas yra svarbu.
Aisku, daug kas priklauso ir nuo paties poziurio i situacija. Tik nemanau, kad vyras tokiu momentu nori iskaudinti savo zmona ar jos nebemyli. Tiesiog is viso ta akimirka apie ja negalvoja.

Bet kaip baisu, jei moteris taip pasielgtu vyras ja iskart be jokio sirdies skausmo praspirtu velniop (bent jau manasis tai net neabejoju) o as dar analizuociau ,kaltinciau net save truputi, ojojoi kazkaip ziauru, arba cia man juoda diena siandien unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 09 27, 23:01)
Bet kaip baisu, jei moteris taip pasielgtu vyras ja iskart be jokio sirdies skausmo praspirtu velniop ....

Ojojoj kaip jus klystat. Toli grazu ne visada. Del jusiskio as aisku nezinau, bet teko susidurti, kad vyrai zyyymiai paprasciau i tai reguoja. Jie aisku saves nekaltina, bet nebutinai priima kaip asmenini izeidima - matyt sprendzia pagal save, kad tie nuklydimai is esmes nieko per daug nereiskia.
Be to moterys gudriau moka pasislepti, tai daznai apskritai niekas nesuzino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 27 rugsėjo 2011 - 22:25
QUOTE(Dieter @ 2011 09 27, 20:24)
Ir kas ten žino kodėl žmonės eina pas kitus, kai savi yra.

negauna kazko ko truksta is antros puses. gal per mazai demesio sulaukia.noris pasijusti vel pilnavertis/te, gal net pasitobulinti smile.gif nusibodusi rutina, dingusi romantika arba paprasciausiai dinge jausmai tam zmogui, bet likes tik prisirisimas. pagrindinis sakyciau tai butu kad laiko uz trumpo pavadelio, kuo daugiau draudzia tuo labiau norisi, argi ne taip?

nevertina ka turi, kol nepraranda.
Atsakyti
QUOTE(A'kute @ 2011 09 27, 23:31)
pagrindinis sakyciau tai butu kad laiko uz trumpo pavadelio, kuo daugiau draudzia tuo labiau norisi, argi ne taip?
Va čia ir man taip atrodo. g.gif Man santykiuose tokie dalykai kai draudimas nesuprantami. Kaip vienas suaugęs žmogus gali kitam tokiam kažką drausti. Čia tiesiog yra nerašyta taisyklė/noras kad neik pas kitas/us, nes negražu/negalima.
Kai pasiklausai/pasiskaitai/pamatai pats tai atrodo, kad suaugę žmonės, o elgiasi kaip paaugliai/vaikai.

Atsakyti
Prilaikyti tai reikia visdelto, seimoj kaip ir visur kitur disciplina turi buti, nebus tvarkos - nebus seimos.
Atsakyti
Ne, mano manymu, prilaikymo neturi būti. Asmeniškai kiekvienas pats save prisilaikyti turi, o ne kitą laikyti.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 09 28, 15:40)
Prilaikyti tai reikia visdelto, seimoj kaip ir visur kitur disciplina turi buti, nebus tvarkos - nebus seimos.

Čia apie žmones kalbat? Ar šunį kokį?
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 09 30, 11:32)
Čia apie žmones kalbat? Ar šunį kokį?

thumbup.gif drinks_cheers.gif

kaip sakoma "kiek bešersi vilką, jis vistiek į mišką žiūri", koks čia dar gali būti laikymas? Jei jau linkęs gastroliuoti, tai ir pats storiausias lenciūgas nepadės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo severa: 30 rugsėjo 2011 - 10:56
Meile, meile juo. Pietumis ir aistringu sexu.
Atsakyti
bet tai ka daryti,jei vyras bando moteri "prirakinti" prie namu, tai automatiskai ir jos reakcija tokia pat, nenori ,kad eiciau tai ir pats sedek, na negi as neteisi?
Atsakyti
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 09 30, 22:49)
bet tai ka daryti,jei vyras bando moteri "prirakinti" prie namu, tai automatiskai ir jos reakcija tokia pat, nenori ,kad eiciau tai ir pats sedek, na negi as neteisi?

Mano akimis neteisus tas/ta, kuris bando prirakinti. Tegu savo noru lieka narve. Ir tuo džiaugiasi.
Atsakyti