Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė, ar atleistumėt? II

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna♥: 18 spalio 2011 - 15:15
Kodel..laisvai atleisciau, bet su salyga kad pati i sona nueiciau. blush2.gif (ca tik koki karta tegalioja, smalsumas lotuliukas.gif ) Bet apie tai neverta nei svajoti, maniskis pavydus kaip kazin kas, ilgesnis zvilgsnis nuo kito jam jau kelia isterijas..
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2011 10 20, 02:16)
Kodel..laisvai atleisciau, bet su salyga kad pati i sona nueiciau.  blush2.gif (ca tik koki karta tegalioja, smalsumas  lotuliukas.gif ) Bet apie tai neverta nei svajoti, maniskis pavydus kaip kazin kas, ilgesnis zvilgsnis nuo kito jam jau kelia isterijas..

kaip gerai,kad ne vien manasis toks thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 10 21, 21:41)
kaip gerai,kad ne vien manasis toks thumbup.gif  lotuliukas.gif

o kas čia gero? siaubas tokie vyrai.
Atsakyti

Juokas pro asaras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2011 10 20, 02:16)
maniskis pavydus kaip kazin kas, ilgesnis zvilgsnis nuo kito jam jau kelia isterijas..

Manau tokie vyrai(kaip ir moterys) nepasitiki savimi...mano drauges vyras lauke vedziojusiam suni,vyrui supavydejo,jo manymu,jis per daug ilgai ziurejo i jos uzpakaliuka...juokiausi ilgai,o jis ir nesuprato kodel... lotuliukas.gif
Atsakyti

console.gif lotuliukas.gif

Manau tokie vyrai(kaip ir moterys) nepasitiki savimi...mano drauges vyras lauke vedziojusiam suni,vyrui supavydejo,jo manymu,jis per daug ilgai ziurejo i jos uzpakaliuka...juokiausi ilgai,o jis ir nesuprato kodel...

lotuliukas.gif
Kartais tikrai juokingu situaciju buna. O kartais net geda man del jo, 'ne taip' paziurejo, nusisypsojo kas - tuoj santykius butina isiaiskinti, ir butinai cia ir dabar.. Bet kartais visai mielas tas jo pavydas rolleyes.gif Prisimenu viena gerai, karta laukiau jo parkelyje,priejo vaikinukas ziebtuvelio pasiskolinti, na dar pora zodziu siaip persimetem ir jis prisedo ant kito suoliuko parukyt, o maniskis kaip tik tuo metu aisku turejo pamatyt. Prilekia, kas cia toks, tu ji pazysti,ko norejo... O skruostai jau dega, toookius zvilgnsiu ir ziuri i ta vargsa vaikina kad ir man nepatogu .. Nezadejom parke buti, bet jis nei is sio nei is to apsikabino mane per liemeni ir stovi toks ale rembo, visa povyza mazdaug - 'ziurek ji mano' biggrin.gif Miela kazkaip, bet ir nepatogu pres kitus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2011 10 22, 02:35)
console.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
Kartais tikrai juokingu situaciju buna. O kartais net geda man del jo, 'ne taip' paziurejo, nusisypsojo kas - tuoj santykius butina isiaiskinti, ir butinai cia ir dabar.. Bet kartais visai mielas tas jo pavydas  rolleyes.gif  Prisimenu viena gerai, karta laukiau jo parkelyje,priejo vaikinukas ziebtuvelio pasiskolinti, na dar pora zodziu siaip persimetem ir jis prisedo ant kito suoliuko parukyt, o maniskis kaip tik tuo metu aisku turejo pamatyt. Prilekia, kas cia toks, tu ji pazysti,ko norejo... O skruostai jau dega, toookius zvilgnsiu ir ziuri i ta vargsa vaikina kad ir man nepatogu .. Nezadejom parke buti, bet jis nei is sio nei is to apsikabino mane per liemeni ir stovi toks ale rembo, visa povyza mazdaug -  'ziurek ji mano'  biggrin.gif Miela kazkaip, bet ir nepatogu pres kitus  blush2.gif

Sakai man biggrin.gif ,mano akimis,tai idiotiskai turejo atrodyti rolleyes.gif .
Atsakyti
Atleist, as atleidau, taciau negaliu to pamirsti. Todel apsisprendziau iseiti.
Ir visa tai yra taip sviezia, tai vyksta dabar... Labai sunku is tiesu...
Bet palaiko tai, kad po kiekvieno isbandymo butinai ateina geras periodas/kazkokia gyvenimo dovana.
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 10 21, 21:41)
o kas čia gero? siaubas tokie vyrai.

tiesa sakant tai tikrai siaubas, mane tai siutina jo toks elgesys, vis dar kariaujam del to, jis nori kad buciau daiktas tik jam priklausantis, as noriu buti savimi, laisvu mylinciu zmogumi, kaip bus toliau tikrai nezinau? noriu tiketi jis kada nors pasikeis, tiksliau as ji pakeisiu, nes po truputi po truputi jau link to einam, dabar jau i parduotuve galiu ramiai nuvaziuoti ir nebepavydi kai paziuriu i koki vaikinuka, ar pasisveikinu su pazystamu doh.gif bandau iskiepyti jam pasitikejimo savimi, bandau to ismokyti ir manau laikui begant mums pavyks? rolleyes.gif bet kol kas tai tikrai juokas pro asaras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna999: 23 spalio 2011 - 14:56
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 10 23, 15:55)
tiesa sakant tai tikrai siaubas, mane tai siutina jo toks elgesys, vis dar kariaujam del to, jis nori kad buciau daiktas tik jam priklausantis, as noriu buti savimi, laisvu mylinciu zmogumi, kaip bus toliau tikrai nezinau? noriu tiketi jis kada nors pasikeis, tiksliau as ji pakeisiu, nes po truputi po truputi jau link to einam, dabar jau i parduotuve galiu ramiai nuvaziuoti ir nebepavydi kai paziuriu i koki vaikinuka, ar pasisveikinu su pazystamu  doh.gif bandau iskiepyti jam pasitikejimo savimi, bandau  to ismokyti ir manau laikui begant mums pavyks?  rolleyes.gif bet kol kas tai tikrai juokas pro asaras  lotuliukas.gif

Nesveikas pavydas daznai nera isgydomas wink.gif.
Atsakyti
Mūsų psichologijos dėstytoja sakydavo: mergaitės, venkit trijų tipų vyrų - alkoholikų, skupių ir pavydžių. Nuo tokių bėgt kaip velniui nuo kryžiaus biggrin.gif
Atsakyti