Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė, ar atleistumėt? II

QUOTE(ernesta1234 @ 2011 12 08, 14:53)
Kažkaip pastebėjau mūsų visuomenėje, mano nuomone, labai klaidingą suvokimą. Skirybų atvėjų iš vaikų nei tėtis, nei mama nėra atimami. Jei Jūs išsiskirtumėte, tai dar nereiškia, kad vaikai netektų tėčio. Jis gi nedings ir jei jam vaikai tikrai rūpi, juos lankys, rūpinsis ir panašiai. Todėl, mano nuomone nereiktų tapatinti šių dalykų.
Visu antra, ar susimąstote kokį pavyzdį gaus vaikas, anksčiau ar vėliau suprasdamas, kad tėtis/mama eidavo į kairę ir šeimoje tai  buvo viskas normalu ir pateisinama ir atleidžiama. Juk vaikai kaip kempinės, viską ima į galvą, visko mokosi, atkartoja. Yra labai puiki reklama: Childre see- children do.
Tad dar labai diskutuotinas klausimas, ar visuomet atleidimas yra geriau. Asmeniškai aš, labai didžiuojuosi savo mama, kad ji su mano tėčio neištikimybe nesitaikstė ir paliko jį.

1.Tėvo atėmimą traktuoju ne tiesioginį. Vaikas neatsibus rytais šalia abiejųū tėvelių, nepusryčiaus, neužmigs kartu, nepramogaus kartu. Tai didelė netektis.
2. KOkį pavyzdį? Nuo kada einama atviru tekstu ir dar nuo vaiko neslepiama? Apie nuklydimą ant kaktos nerašoma, vaikas ir nežinos. Žinoma, jei tėvai iš tiesų gailisi ir ATLEIDŽIA. O ne gyvena dantis sukandę.
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 12 08, 14:23)
Kai myli-gali daug. Tikrai neatimčiau iš vaiko tėvo vien dėl savo įžeistų ambicijų. Pasivartymas lovoje nėra toks svarbus.

Taip, daug gali, bet viskam yra ribos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supermario @ 2011 12 08, 15:10)
Taip, daug gali, bet viskam yra ribos smile.gif

Kiekviena meilė skirtinga. Gerai, jei kalbam apie meilę, o ne ambicijas ir ego.
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 12 08, 14:07)
1.Tėvo atėmimą traktuoju ne tiesioginį. Vaikas neatsibus rytais šalia abiejųū tėvelių, nepusryčiaus, neužmigs kartu, nepramogaus kartu. Tai didelė netektis.
2. KOkį pavyzdį?  Nuo kada einama atviru tekstu ir dar nuo vaiko neslepiama? Apie nuklydimą ant kaktos nerašoma, vaikas ir nežinos. Žinoma, jei tėvai iš tiesų gailisi ir ATLEIDŽIA. O ne gyvena dantis sukandę.

Atrodo, kad Jūs pati niekuomet nebuvote vaiku. Man buvo vos keleri metukai, kai aš pati mamai pasakiau, kad tėtis su kažkokia moterim bendrauja. Ir tada mama viską išsiaiskino. Žinoma, kartais vaikai tikrai nieko nežino ir nesupranta, bet kaip jie gali nesuprasti, kai mama ir tėtis pykstasi, nebesišnka. Visos šeimos nuotaikos labai greit pasimato ir persiduoda. Galų gale, vaikai juk auga, anksčiau ar vėliau vis tiek sužino.
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2011 12 08, 18:49)
Atrodo, kad Jūs pati niekuomet nebuvote vaiku. Man buvo vos keleri metukai, kai aš pati mamai pasakiau, kad tėtis su kažkokia moterim bendrauja. Ir tada mama viską išsiaiskino. Žinoma, kartais vaikai tikrai nieko nežino ir nesupranta, bet kaip jie gali nesuprasti, kai mama ir tėtis pykstasi, nebesišnka. Visos šeimos nuotaikos labai greit pasimato ir persiduoda. Galų gale, vaikai juk auga, anksčiau ar vėliau vis tiek sužino.

Toikios išvados nes patyrėt tai? na o aš mačiau ne vieną kitokį pavyzdį.
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 12 08, 13:03)
Be abejo atleisčiau

QUOTE(MK. @ 2011 12 08, 14:12)

nuo kada tu čia taip???? seniau kitaip sakei...
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2011 12 08, 17:49)

nu va ir sugriovei šeimąsmile.gif nebent pati nesuvokei tada schmoll.gif ką darai
Atsakyti
QUOTE((V)ero.man @ 2011 12 08, 21:46)
nu va ir sugriovei šeimąsmile.gif  nebent pati nesuvokei tada schmoll.gif  ką darai

Sugrioviau? biggrin.gif Jei mama būtų nenorėjusi, būti ir neišsiskyrusi. Ir šiaip nebuvo ten jokios šeimos, taip kad nesisvaidykite tokiais komentarais nieko nežinodama/as.
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 12 08, 15:12)

O jeigu žmogus jokios meilės, kaip tokios ne(be)jaučia, vadinasi ir neištikimybės nėra?
Atsakyti
QUOTE(juza @ 2011 12 16, 22:47)
O jeigu žmogus jokios meilės, kaip tokios ne(be)jaučia, vadinasi ir neištikimybės nėra?

Jei as neklystu, MK akcentavo visai kitka.

Jei meiles nera, dar lieka isipareigojimai, atsakant i jusu paklausima.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 12 16, 22:54)
Jei meiles nera, dar lieka isipareigojimai, atsakant i jusu paklausima.

Kokie įsipareigojimai?
Atsakyti
QUOTE(juza @ 2011 12 16, 22:56)
Kokie įsipareigojimai?

Susije su partneryste, kurie numato, laisva valia riboti savo pasirinkima-"apetitus".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 gruodžio 2011 - 21:59