Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 33 tema :)

Labas 4u.gif

Laputaityte, ohoho kiek nuotraukyčių thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

sedziu praktiskai be kompo, tai cia nesivaidenu...

Kristen Naujojo Orleano oro uoste 10/21 - gryzta is LA:

user posted image

user posted image
Papildyta:
Datoje klaida... 10/31-vakar.

O Robertas tuo tarpu su dviraciu vazinejasi...
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 01, 06:06)
Labas rytas biggrin.gif

Jooooooooooooooo, reikia man savo skoniu susirūpinti  g.gif Supratau, kad Karlailas (Peter Facinelli) jums feeeeeeeeeeeee, o man jis toks simpatulka bigsmile.gif

Kas cia per pokyciai ? blink.gif A nepamirsot, kad mano jis g.gif tongue.gif
Atsakyti
Popietinis pasigrožėjimas bigsmile.gif

Kai sukelsiu Kristen foto, kurias turiu atsidariusi, tuomet ieškosiu kitų blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif

Nu joooo Kristen tai OhoOohOoo wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

Laputaitytė, saunuole, kad netingi kelti wub.gif

Bellana,Lt ner H&M parduotuves doh.gif
Atsakyti
Randu nemažai foto ir Kristen su Tayloru, bet tų tai nekeliu hihihi.gif Kad nepradėtų Džeikobistės aiškint, kaip gražiai jie atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 01, 16:58)
Randu nemažai foto ir Kristen su Tayloru, bet tų tai nekeliu hihihi.gif Kad nepradėtų Džeikobistės aiškint, kaip gražiai jie atrodo biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif assa.gif assa.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciuks.gif
Atsakyti
Gal yra norinčių? bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 01, 15:58)

kelk kelk, nebuk skupa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 10 31, 22:37)
o kas skaitėt romaną "trumpasis antrasis bri taner gyvenimas"? patiko?

as skaiciau... nzn ar patiko ar nea.. istikruju tai neuzkabino TAIP kaip sagos knygos.. kazko lyg ir truko..
beja, as radau daug nesutapimu su Eclipse.. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš jau iš kapų...
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 01, 06:06)
Labas rytas biggrin.gif

Jooooooooooooooo, reikia man savo skoniu susirūpinti  g.gif Supratau, kad Karlailas (Peter Facinelli) jums feeeeeeeeeeeee, o man jis toks simpatulka bigsmile.gif
user posted image

man jis irgi visai nieko bigsmile.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 11 01, 11:42)
ačiū dar kartelį visoms už sveikinimus, šiandien BIG DAY, nuo ryto dūksta, duodasi, saldainių kaulyja, ir stengiuosi per daug nedrausminti, nu tipo gimtadienis, lepinu  wub.gif  pusryčiams tortas, pietums pieniška sriuba su makaronais (čia didi jėga mano vaikui), jei pietums turėčiau dešrelių, tai būtų iš viso jėgiškiausia diena biggrin.gif mažu eisiu į pardę nupirkt  lotuliukas.gif

Va kokia gera diena gimtadienis!!!Visi norai pildosi... thumbup.gif Dar kartelį puikios dienos ir neblėstančios šypsenos happybday.gif Neveltui ir saulutė kartu su dukryte džiaugiasi biggrin.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 01, 16:18)
Gal yra norinčių? bigsmile.gif

user posted image

O geras lotuliukas.gif
Labai graži Kristen. Bet tose nuotraukose, kur ji su trumpais juodais plaukais, tai ne schmoll.gif Žinau, kad to reikėjo vaidmeniui, bet vistiek man negražu...
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti