Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 33 tema :)

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 04, 11:24)
Arti gi zadejo kada nors uzsukti i Vilniaus meeta. Gal gi susiruose?  g.gif  Jei ka, mes su plakatu taves stoty palauksim, kaip ir zadejom ax.gif  biggrin.gif

Zane nenor kad atvaziuociau nail.gif ..pastoviai vidury savaites meeetus organizuoja biggrin.gif ..o be to ziema ant nosies..salta..tamsu..baisu.. schmoll.gif zodz, jei iki pavasario cia dar tempsiu..tai tada su traukinuku pas jus atdundesiu, kai alyvos prazys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 04 lapkričio 2010 - 13:58
http://www.glamourma...elebrity/voting

prabalsuokime už mūsiškius biggrin.gif
Atsakyti
NIu, tinginioshos biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 04 lapkričio 2010 - 14:50
QUOTE(Arti @ 2010 11 04, 13:57)
Zane nenor kad atvaziuociau nail.gif ..pastoviai vidury savaites meeetus organizuoja biggrin.gif ..o be to ziema ant nosies..salta..tamsu..baisu.. schmoll.gif zodz, jei iki pavasario cia dar tempsiu..tai tada su traukinuku pas jus atdundesiu, kai alyvos prazys biggrin.gif

a tu atvažiavusi ir peržiemoti sostinėj nori? lotuliukas.gif
išsisukinėji, oi, išsisukinėji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 04, 10:21)
Labas rytas  4u.gif

Ashley ir Joe Jonas per Halloween'a siais metais

user posted image

pernai Ashley daug geriau su Kelanu atrode. o tas jos cigonas tai doh.gif koks baisuoklis man tas Jono brolis doh.gif fe, su Demi Lovato jie graziau atrode abu tokie tamsus.
Atsakyti
Bet Roberto plaukai neataugo iki Break down filmavimo g.gif tai ką jis su peruku bus, ar bus trumpesniais plaukais ką? Kaip manot....
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 11 04, 15:00)
pernai Ashley daug geriau su Kelanu atrode. o tas jos cigonas tai doh.gif koks baisuoklis man tas Jono brolis doh.gif fe, su Demi Lovato jie graziau atrode abu tokie tamsus.

liurbis tas Ashlės bachūras.

QUOTE(AstaRaud @ 2010 11 04, 15:14)
Bet Roberto plaukai neataugo iki Break down filmavimo  g.gif tai ką jis su peruku bus, ar bus trumpesniais plaukais ką? Kaip manot....

manau jam kaip nors pastatys prieky lotuliukas.gif
nuskambėjo gerai aišku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 04, 07:46)
bet dabar jus turit Nika su Uoga lotuliukas.gif

irnesakyk.gif čia aš netyčia... Nei manęs yra ligonių sąraše, nei savo fizionomiją kam rodžiau, nei kitų mačiau.. Išties manęs čia visai nėra.. aš miražas.. KAS UŽ MANE POSTUS RAŠO???? hihihi.gif mastau.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 04, 11:18)
Ir apskritai, kas cia per visuotinis temos ignoras bigsmile.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif
O gal Kaunas susiruose i Vilniaus meeta ir dabar traukiniu stoty trinasi? g.gif

kaži kieno čia ignoras?? wink.gif topų lyderės retai užsuka pasiganyt pievelėje.. va kas atsitiko.. O kad dabar lyderiauja naujokės, tai nežinau nežinau.. miražas..
Kaunas pass.

QUOTE(Žanė @ 2010 11 04, 11:32)
labas rytas,
nu va, priaiškinau apie motinystės ir balių suderinamumus (maniškė gi išmiega visą naktį), tai va, ši naktis buvo klaiki. vaikas ėmė kosėti, ko pasekoje teko maitint maitint maitint...
siaubas, jaučiuos kaip kuolu per galvą gavusi  doh.gif

doh.gif neįtikėtina! išmiegoti visą naktį?? niu nežinau nežinau.. mano kiekviena naktis su Vilium ant papo doh.gif Tai ryte jaučiuosi tai su didesniu, tai su mažesniu kuolu gavus.. Bet kuolas visada būna blink.gif
oi nesirkit ir neišsimuškit iš ramių naktų! kitaip Žanė negalės taip gerai pijokaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif (čia aš juokauju, traukiu per dantį wink.gif )
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2010 11 04, 15:20)
manau jam kaip nors pastatys prieky  lotuliukas.gif
nuskambėjo gerai aišku  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tegul tik stato !!! lotuliukas.gif ax.gif
Papildyta:
Žiūriu į nešvarių indų krūvą, skalbinių kalną, žaislų kilimą, knygelių išklotines ir ..KAIP NORĖČ Į MYTĄ SUSDAUŽTI BOKALAIS doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 04, 15:26)
doh.gif neįtikėtina! išmiegoti visą naktį?? niu nežinau nežinau.. mano kiekviena naktis su Vilium ant papo  doh.gif Tai ryte jaučiuosi tai su didesniu, tai su mažesniu kuolu gavus.. Bet kuolas visada būna  blink.gif

mistika man tie jusu maitinimai naktimis g.gif maniskiai tai gal tik pirma menesi naktimis keldavosi..paskui tai ismiegodavo drasiai iki 6 ryto ax.gif kokie abzoriukai ten pas jus biggrin.gif

Myliu Stefka, kad toki gera rasineli parase biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 04 lapkričio 2010 - 15:51
ne, nu bet naglumas šitaip ignoruoti temą doh.gif
va jums užpakalis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 04, 15:26)
irnesakyk.gif čia aš netyčia... Nei manęs yra ligonių sąraše, nei savo fizionomiją kam rodžiau, nei kitų mačiau.. Išties manęs čia visai nėra.. aš miražas.. KAS UŽ MANE POSTUS RAŠO???? hihihi.gif mastau.gif

ja ja... biggrin.gif as irgi tik haliucinacija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 04, 15:49)
mistika man tie jusu maitinimai naktimis g.gif maniskiai tai gal tik pirma menesi naktimis keldavosi..paskui tai ismiegodavo drasiai iki 6 ryto  ax.gif kokie abzoriukai ten pas jus biggrin.gif

Myliu Stefka, kad toki gera rasineli parase biggrin.gif

jojo, pas mane ir dienomis jis monstras biggrin.gif gal kraujo reik duot.

O Stefka rašinėlį apie Bri kažkaip ne taip įdomiai parašė. Nors visai nieko nesitikėjau, bet kažkaip liko mažiau trečdalio, o skaitau beveik kad skaityt.. iš reikalo baigti.. Nors normaliai kokią meilės istoriją būt įpynus.. Čia kažkaip ji polieviai...
Atsakyti