Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 33 tema :)

Sveikos 4u.gif

Sėkmės meet'e smile.gif bet jau turbūt visos ten biggrin.gif
O dėl Taylor blink.gif blink.gif Jis ten gal tik šiaip, Brazilijos saule džiaugsis biggrin.gif nes nu tikrai daugiau jam nėra ką ten veikt, nebent kaip čia kažkas sakė plunksnas valyt biggrin.gif

Kokia miela ta Kellano foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellana @ 2010 11 04, 19:51)
Ziuriu ne man vienai tas jonas brolis nepatinka!! nu nieko sau berneli ta ashley atsiradus  :  doh.gif  man tas jonas brolis tik su mazutem mergaitem i poras.... 
Kellan ir jo komentaras:
Life is beautiful...Not mine but can't wait for that day.
user posted image

feeeeeeee, koks bjauros tas Jonas tai siaubelis doh.gif nu as esu macius tamsiu graziu bernu, nu bet sitas tai doh.gif balto turbano truksta ir is akies trauktas teroristas butu.
nu kaip mielai jis cia biggrin.gif su pana issiskyre ir tokiais pareiskimais metos biggrin.gif ot vyrai biggrin.gif
QUOTE(vesta:6 @ 2010 11 04, 19:53)
Ka manot? biggrin.gif
user posted image thumbup.gif  thumbup.gif

yak. rizikuoju gaut i kaulus, bet sicia nieko seksovo ar grazaus. jau geriau butu kadras kaip itraukia ir ispucia, o tai paziurejus pasidziaugiu tik kad mano diedas neruko biggrin.gif
QUOTE(donata222 @ 2010 11 04, 21:05)
Sveikos  4u.gif

Sėkmės meet'e  smile.gif  bet jau turbūt visos ten biggrin.gif
O dėl Taylor  blink.gif  blink.gif  Jis ten gal tik šiaip, Brazilijos saule džiaugsis biggrin.gif nes nu tikrai daugiau jam nėra ką ten veikt, nebent kaip čia kažkas sakė plunksnas valyt biggrin.gif

Kokia miela ta Kellano foto  wub.gif

ai, pazvengem ir uzteks biggrin.gif manau vaziuoja kartu reklamos tikslais irnesakyk.gif be to kas rudeni i siltus krastus nenori? o gal kai oro nebus koki kadriuka pafilmuos is kitos operos ar pan.
Atsakyti
QUOTE(donata222 @ 2010 11 04, 22:05)
Sveikos  4u.gif

Sėkmės meet'e  smile.gif  bet jau turbūt visos ten biggrin.gif
O dėl Taylor  blink.gif  blink.gif  Jis ten gal tik šiaip, Brazilijos saule džiaugsis biggrin.gif nes nu tikrai daugiau jam nėra ką ten veikt, nebent kaip čia kažkas sakė plunksnas valyt biggrin.gif

Kokia miela ta Kellano foto  wub.gif

ne visos verysad.gif ax.gif

Sian gavau knygu klubo kataloga i namus ax.gif tai vat ziuriu visai nebloga knuga is vampyrisko pasaulio B.Fitzpatrick "Puoles angelas".. g.gif 4u.gif
Papildyta:
egliosha drinks_cheers.gif jog butu geresnis kadras,kai itraukia ir ispucia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 11 04, 20:24)
balto turbano truksta ir is akies trauktas teroristas butu.

yak. rizikuoju gaut i kaulus, bet sicia nieko seksovo ar grazaus. jau geriau butu kadras kaip itraukia ir ispucia, o tai paziurejus pasidziaugiu tik kad mano diedas neruko biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oij prajuokinai! bet kai pasakei tai as ji laisvai isivaizduoju vietoj teoristo biggrin.gif
o tas vaizdelis man tai patinka, jo zvilgsniukas ten toks uhuuuu wub.gif

QUOTE(vesta:6 @ 2010 11 04, 20:26)

fainas parasas! wub.gif
Atsakyti
Labas vakariukas,
Pasirodau as, per darbus nespeju, nieko... verysad.gif doh.gif
Jau tiek priraset kad uchhh buvo ka skaityt... karsta.gif
Niu ka kiek kas istrigo pakomentuosiu... biggrin.gif
Ashley tas naujas draugas jau feee tikrai pritariu i terorista uznesa... biggrin.gif
Tos apklauseles jau nedarysiu nes ilgai tektu galvot... blush2.gif
Kaip smagu vilnietems meetas noreciau ir as kazka tokio, davai KAUNIETES rengiam meeta ka? mirksiukas.gif 4u.gif

FOTO nerealios , kaip visada!!! wub.gif thumbup.gif
Saunu kad musu porele jau filmuos medaus menesi, bet kad tayloras ten su jais bus nepatinka visiskai doh.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif blink.gif
As is knygu turiu irgi IRVING "sidro namu taisykles" bet man per stora tai vis nedabaigiu , bet maciau filma tai patiko man thumbup.gif blush2.gif

Mergaitems gero meeto!!! nepadauginkit! lotuliukas.gif bei fotkiu lauksiu! biggrin.gif
Atsakyti
Bellana aciu 4u.gif
Atsakyti
Tikrai grazus parasiuks... wub.gif thumbup.gif mirksiukas.gif BELLANOS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinaa: 04 lapkričio 2010 - 20:57
tai kad Bellana be parašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2010 11 04, 22:42)
tai kad Bellana be parašo  g.gif

itariu Kristina turejo omeny ta ruzava Robke pas Vesta laugh.gif
Atsakyti
Sveikos! Ale ilgai musu mytininkes negrizta... Matyt neblogai vakarelis pavyko g.gif ir kavine visom patiko... Smagu jom thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(kristinaa @ 2010 11 04, 21:42)
Labas vakariukas,
Kaip smagu vilnietems meetas noreciau ir as kazka tokio, davai KAUNIETES rengiam meeta ka? mirksiukas.gif  4u.gif

As tai visada uz! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinaa @ 2010 11 04, 21:42)
As is knygu turiu irgi IRVING "sidro namu taisykles" bet man per stora tai vis nedabaigiu , bet maciau filma tai patiko man thumbup.gif  blush2.gif

O knyga nuo filmo, tai gerokai skiriasi... Bet kaip visada man buna, knyga zyyyymiai geresne uz filma... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrike: 04 lapkričio 2010 - 22:49
as tai ir noreciau i mituka, uzsirasau i eile, kai bus pavasari! lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 11 04, 22:48)
Sveikos! Ale ilgai musu mytininkes negrizta... Matyt neblogai vakarelis pavyko g.gif ir kavine visom patiko... Smagu jom thumbup.gif

arba eina iš vieno baro į kitą ir niekaip vietos neranda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O šiaip tai laukiam laukiam gero tūso pranašių bigsmile.gif

QUOTE(Bellana @ 2010 11 04, 23:05)

thumbup.gif thumbup.gif patinka man tokie kadrai biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, pabaigiau apie Bri antrą trumpą gyvenimą skaityt..
Nelabai patiko.. Nei viena siužetinė linija, mano galva, iki galo neišpildyta.. doh.gif bet kaip trumpas skaitalas tai suėjo, nenumečiau..
Atsakyti