Labasssss
aciuuuuuuu
man man man
aciu mergos pasiseiliojau ir grystu i seima,
vel perskaiciau knygas, i nepastebejau kad BA nebuvo gryzusi, tai keistas jausmas , jau planuoju kompe skaityt, lyg nezinociau kas bus toliau
aciuuuuuuu
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 10 30, 23:21)
man man man
aciu mergos pasiseiliojau ir grystu i seima,
vel perskaiciau knygas, i nepastebejau kad BA nebuvo gryzusi, tai keistas jausmas , jau planuoju kompe skaityt, lyg nezinociau kas bus toliau
QUOTE(*Rūta* @ 2010 10 31, 17:30)
Jei ir toliau savinsies Emetą, tai geriau negrįžk
sveikos
Žane, style , sveikatos jums
Žane, su gimtadieniu Tavo dukrą
Dėl namelio, tai aš jį įsivaizdavau kažkodėl irgi nedidelį

Žane, style , sveikatos jums
Žane, su gimtadieniu Tavo dukrą
Dėl namelio, tai aš jį įsivaizdavau kažkodėl irgi nedidelį

QUOTE(*Harpija* @ 2010 10 31, 17:19)
Jau nebežinau ką daryt..
Žiauriai ieškau tokių marškinių.Be diržo ar kitokių pribombasų...
Gal užmatėt kur?

Žiauriai ieškau tokių marškinių.Be diržo ar kitokių pribombasų...
Gal užmatėt kur?
Kažkur esu užmačiusi, bet su dirželiais ar be, tikrai nepasakysiu..Nes tiesiog nekreipiau dėmesio...O kokioj pardėj ir nepamenu
Žodž ne ką padėjau
QUOTE(*Harpija* @ 2010 10 31, 16:19)
lindexe, new yorkery pažiek tokių
Labadiena
Jau seniai taip vijausi
Ech tie savaitgaliai pilnu statusu (su vyru) arba išvykus - išsiderina visas dalyvavimas temoje
Gerai, kad ne tokios jau ir plepės.
Pradžiai sena tema
:
mmm.. jamy... gal kas kokį kaulą pamėtės alkanoms fanėms
nors vieną nuogą ..nugarą
Su tais TRIM
o aš kaip tik panašiai ir įsivaizdavau..
Tik gal vieno aukšto? Nepamenu jau, ar jie ten laiptais laipiojo.. Lyg ne..
//einu varškėčių daryt. šią temą /ačiū autorei/ paskaitysiu jau vėliau
Jau seniai taip vijausi
Pradžiai sena tema
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 30, 12:22)
Robertas ir Kristen pakeliui i Brazilija, o gal jau Brazilijoje...lapkricio 6-7-8 dienomis filmavimas (Esmes sala
)...
mmm.. jamy... gal kas kokį kaulą pamėtės alkanoms fanėms
QUOTE(Žanė @ 2010 10 30, 13:29)
Su tais TRIM
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 30, 20:44)
o aš kaip tik panašiai ir įsivaizdavau..
//einu varškėčių daryt. šią temą /ačiū autorei/ paskaitysiu jau vėliau
Sveikos, ar jau aplanket kapus? As tai jau po visko grizau namo ir tuoj prie kompo...
Va, noriu papasakoti... Vakar nusprendziau paziureti filma ''Eksperimentas''', apie toki kalejimo bandyma, zodziu nieko panasaus su Twilightu... Bet pabegsi tu nuo jo... Pasirodo jame vaidino Dzeimsas ir busimoji Irina... Persekioja jau mane visur...Tai panasumu kazkokiu randi, tai aktoriai tie patys, koki cia filma ziurejau, tai muzika kurta Carter Burwell ir t.t.
Arti ar paziurejau ta filma Exam? Geras?
Va, noriu papasakoti... Vakar nusprendziau paziureti filma ''Eksperimentas''', apie toki kalejimo bandyma, zodziu nieko panasaus su Twilightu... Bet pabegsi tu nuo jo... Pasirodo jame vaidino Dzeimsas ir busimoji Irina... Persekioja jau mane visur...Tai panasumu kazkokiu randi, tai aktoriai tie patys, koki cia filma ziurejau, tai muzika kurta Carter Burwell ir t.t.
Arti ar paziurejau ta filma Exam? Geras?
Sveikos,
aciu uz grazia temute
o kiek graziu Kristen nuotrauku
jooo.. visa savaitgali nebuvau prie kompo, tai kol perskaiciau viska, ka priraset, tai pavargau
man tas Esmes namas tai suuuperinis
aciu uz grazia temute
jooo.. visa savaitgali nebuvau prie kompo, tai kol perskaiciau viska, ka priraset, tai pavargau
man tas Esmes namas tai suuuperinis
Na ka registracija.Ne kokia ligone,kitur bedos lenda,tai retai pas jus.
Reziume sioks toks: namas grazus,kaip suprantu ten lyg filmuos?Aplamai tie salu nameliai kur foto prikelet kaip svajone
Laaaabai apsidziaugiau kad BA sekso bus.Na siek tiek,kad nesibaigs viskas karstu bucinuku.Nes paleisti fantazija filme nera kada-norisi visaka pamatyti
Nesirkit mergicos.Pas mane namie amiznas lazaretas,tai eisiu imbiero su medum ir citrina paruosiu
na tai iki malonaus,net nezinau ar spesiu i sita tema dar
Reziume sioks toks: namas grazus,kaip suprantu ten lyg filmuos?Aplamai tie salu nameliai kur foto prikelet kaip svajone
Laaaabai apsidziaugiau kad BA sekso bus.Na siek tiek,kad nesibaigs viskas karstu bucinuku.Nes paleisti fantazija filme nera kada-norisi visaka pamatyti
Nesirkit mergicos.Pas mane namie amiznas lazaretas,tai eisiu imbiero su medum ir citrina paruosiu
na tai iki malonaus,net nezinau ar spesiu i sita tema dar