Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

user posted image

Sena tema: http://www.supermama...?...0755&st=588

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 30 spalio 2010 - 11:31
Man ziauriai patiko Londa galvos tonikas.. 4u.gif uzsitepi po plovimo, ir jaucias toks dilgciojimas.. tas produktas stimuliuoja galvos oda ir plaukas tipo geriau auga.. tikrai jauciau pagerejima (man buvo duota pabandyt likutis), tikrai pirksiu visa buteliuka, tuo labiau kaina tikrai gera, kazkas iki 30lt g.gif o dabar naudoju Hymalai aliejuka plaukam, pries plovima reik tept galvos oda.. irgi sako skatina augima ir stabdo slinkima
Atsakyti
irgi naudoju tonika, tik KC firmos. dilgciojimas yra, tik nezinau, ar yra efektas, plaukai auga kaip visada normaliu tempu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 30, 12:33)
Man ziauriai patiko Londa galvos tonikas..  4u.gif uzsitepi po plovimo, ir jaucias toks dilgciojimas.. tas produktas stimuliuoja galvos oda ir plaukas tipo geriau auga.. tikrai jauciau pagerejima (man buvo duota pabandyt likutis), tikrai pirksiu visa buteliuka, tuo labiau kaina tikrai gera, kazkas iki 30lt g.gif o dabar naudoju Hymalai aliejuka plaukam, pries plovima reik tept galvos oda.. irgi sako skatina augima ir stabdo slinkima

Koks pavadinimas Londos? Lt pirktas?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 30, 13:36)
Koks pavadinimas Londos? Lt pirktas?

Taip ir vadinas, Londa galvos tonikas LONDACARE SCALP EQUALIZER ENERGY TONIC 4u.gif as nepirkau, man atidave likuti, bet yra ir LT, kur prekiauja Londa priemonem smile.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 30 spalio 2010 - 14:52
QUOTE(amber123 @ 2010 10 30, 11:33)
Man ziauriai patiko Londa galvos tonikas..  4u.gif uzsitepi po plovimo, ir jaucias toks dilgciojimas.. tas produktas stimuliuoja galvos oda ir plaukas tipo geriau auga.. tikrai jauciau pagerejima (man buvo duota pabandyt likutis), tikrai pirksiu visa buteliuka, tuo labiau kaina tikrai gera, kazkas iki 30lt g.gif o dabar naudoju Hymalai aliejuka plaukam, pries plovima reik tept galvos oda.. irgi sako skatina augima ir stabdo slinkima

blink.gif blink.gif blink.gif o Jums efektas jau pasimate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 31 spalio 2010 - 23:21
QUOTE(amber123 @ 2010 10 30, 15:52)
Taip ir vadinas, Londa galvos tonikas LONDACARE SCALP EQUALIZER ENERGY TONIC 4u.gif as nepirkau, man atidave likuti, bet yra ir LT, kur prekiauja Londa priemonem smile.gifuser posted image

sita serija yra superine, as buvau pirkus ne sita, bet buvo nenuplaunamas balzamas, bet ir toks pat buteliukas, tai pasaka kazkokia buvo, nu jau plauku koks grozis budavo, papure, blizga, svelnus, super zodziu 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi į temą pataikiau.
Kirpėja man rekomendavo kaipo stiprinančią ir augimą skatinančią priemonę,papildus.."Pantogar". Gal kuri nors naudojote?
Atsakyti
QUOTE(grazi furija @ 2010 11 01, 18:06)
Tikiuosi į temą pataikiau.
Kirpėja man rekomendavo kaipo stiprinančią ir augimą skatinančią priemonę,papildus.."Pantogar". Gal kuri nors naudojote?

naudojam 4u.gif

yra atskira tema cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar kuri nors naudojot plauku ampoles su placenta? Ar patiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 11 02, 14:57)
Sveikos  4u.gif
Ar kuri nors naudojot plauku ampoles su placenta? Ar patiko?  smile.gif

Naudoju dabar, bet dar tik 3 ampules sutepiau, tai tikrai negaliu pasakyti ar padeda
Atsakyti
to Eve-line

pas mane irgi Dzintars 100ml, Kainavo 13lt.
Atsakyti