Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(Maserati @ 2010 11 04, 11:34)
Idejau todel,kad man su labai panasiu,net itariu,kad ir su siuo,masazavo galva,tikrai malonus jausmas,o pliusas,manau tame,kad kraujotaka gerina, ,,pazadina" galvos oda,pvz. ka daro ir visokios ampules,kurios deginimo jausma sukelia ir t.t.,tai cia panasiai,kad mechaniskai suaktyvina oda.

kazko as iskart apie sita pagalvojau biggrin.gif
user posted image

irgi gerina kraujotaka
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 11 04, 13:16)

irgi gerina kraujotaka

Toki turiu smile.gif tik va nera kam pamasazuoti biggrin.gif O kai pati,tai nejauciu atpalaidavimo,tik toks mechaninis masazavimas.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 03, 21:42)
Na jo visokie serumai ir aliejai kiek suglotnina, bet vistiek a lia ne galva, o balionas, plaukai puciasi  doh.gif  blink.gif  verysad.gif

O nebandet KAARAL is Purify linijos sampuno Hydra arba Smooth,suglotnina net labai,o jei dar ir balzama thumbup.gif rezultatas mirksiukas.gif
Papildyta:

I tema
Naudoju Loreal Professional ampulytes,ir Kaaral sustiprinto poveikio lasiukus ir Triaction seruma galiukams,kad neskilinetu ir neluzinetu, labai veiksmingi,bet Lorealis pirktas ne LT mirksiukas.gif gal todel veikia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoz@: 04 lapkričio 2010 - 20:01
QUOTE(smitolka @ 2010 11 03, 10:45)
Naudojau Schwarzkopf ampules - labai patiko  bigsmile.gif

o kokioj parduotuvej pirkai? ir kokia kaina gal pameni? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 04 lapkričio 2010 - 23:23
QUOTE(Portishead @ 2010 11 05, 13:00)
biggrin.gif man irgi nieks nemasazuoja juo, o pati tingiu  ax.gif

Aš irgi ir tingiu pati, ir kažkaip pačiai visai ne toks jausmas geras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(grazi furija @ 2010 11 01, 17:06)
Kirpėja man rekomendavo kaipo stiprinančią ir augimą skatinančią priemonę,papildus.."Pantogar". Gal kuri nors naudojote?

Mano draugė vaistinėj kai dirbo vienu metu, tai ten visos vaistininkėslabai gyrė, kad tikrai gerai veikia, neva vienintelis tikrai geras papildas šiam tikslui.
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 11 04, 01:07)
Atrodo ne plauku auginimui skatinti  tongue.gif Pas mane panasus nuo celiulito
Kaip per galva varineti su tokiu? lotuliukas.gif

QUOTE(grazi furija @ 2010 11 04, 09:20)
Taip atrodo,kad turėtų visus plaukus "surinkti" kaip nuo palto pūkelius  blink.gif
Nebent ežiuką masažuoti..
Tikrai parašyta,kad čia galvai?  g.gif

QUOTE(Inga654 @ 2010 11 04, 11:10)
Čia iš tų "Liapko" masažuoklių linijos, yra voleliai, kilimėliai ir pan., bet kad jie lyg ir ne galvai skirti, o visokius reumatus nuimt, kraujotaką suaktyvint, čia gi adatėlės tie šeriukai, kaip su jais per galvą brūžint tai neįsivaizduoju  g.gif
Ir kaina kiek žinau jų kosminė (apie porą šimtų atrodo...)

As toki pati turiu,kartais kai prisimenu pasimasazuoju,tikrai nei jis duria,nei i plaukus veliasi,o skirtas jis ne tik galvai,bet ir veidui ir siaip visam kunui,o kaina tai apie 100lt.
Atsakyti
QUOTE(mimoz@ @ 2010 11 04, 21:00)
O nebandet KAARAL is Purify  linijos sampuno Hydra arba Smooth,suglotnina net labai,o jei dar ir balzama  thumbup.gif rezultatas mirksiukas.gif
Papildyta:
I tema
Naudoju Loreal Professional ampulytes,ir Kaaral sustiprinto poveikio lasiukus ir Triaction seruma galiukams,kad neskilinetu ir neluzinetu, labai veiksmingi,bet Lorealis pirktas ne LT mirksiukas.gif gal todel veikia thumbup.gif

KAARAL man ir super kosmetika. Turi ir specialiu lasiuku plauku auginimui skatinti ir plauku svogunelius stiprinti. Jau ne pirma karta girdziu, kad labai gerai veikia. drinks_cheers.gif
Atsakyti
bandziau pabegti is Kaaral temos ir ziuriu cia tos pacios panos vel Kaaral giria tik kitoj temoj biggrin.gif

man idomu ar dar kas nors isbande tuos stebuklingus lasiukus Kaaral? Ar tikrai stebuklingi ir ar uztenka 1 indelio ar buteliuko?

As va padariau kursa su Dzintars. Bt vis delto iki siol didziausi rezultatai - placentos ampules. Niekada neturejau tiek ezio kaip po jo. gaila vis neprisiverciu vel pakartot kursa...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 10, 00:35)
Bt vis delto iki siol didziausi rezultatai - placentos ampules. Niekada neturejau tiek ezio kaip po jo. gaila vis neprisiverciu vel pakartot kursa...

Vis noriu jas pabandyt. Kokia kaina ir kiek naudot reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 11 10, 14:56)
Vis noriu jas pabandyt. Kokia kaina ir kiek naudot reikia? 4u.gif

kaina apie 2.19-2.50 vienos ampules. man efektas pasimate tik kai sunaudojau apie 18-20 ampuliu 4 kartus per savaite
Atsakyti
Gal kuriai teko susidurti su plaukų augimo aktyvatoriumi šiuo
kas tai per dalykas, kaip naudojamas ir koks jo veikimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2010 11 10, 17:58)
Gal kuriai teko susidurti su plaukų augimo aktyvatoriumi šiuo
kas tai per dalykas, kaip naudojamas ir koks jo veikimas  g.gif

Man teko- aš pirkau berods plaukus stiprinančią nuo slinkimo. Sudarytas iš aliejų ir t.t. Tikrai nuo jo bent jau man, nesumažėjo slinkimas ir nesustprėjo plaukai, nors aš tik tą vieną pakuotę nusipirkau. Ten rašo, kad ekologiškas, bet aš tuo labai abejoju, nes kai tepuosi bet kokiais ekologiškais aliejais tai taip plaukų per plovimą neišslenka. g.gif Kvapas labai malonus, nesijaučia nei svogūnai, nei česnakai. Išsiplovus plaukai, jie tampa be galo švelnus ir pūrus. wub.gif Teptis juo reikia prieš plovimą, tik va nepamenu kiek laikyti, ar tai 30 ar tai 40 min.. blush2.gif Na, o veikimas tai manau kaip ir kiekvieno šilto nerafinuoto aliejaus (beje, jį reikia pašildyti prieš naudojant)- suaktyviną kraujo cirkuliaciją, dar ir pačios šaknys bei plaukai gauna vitaminų iš to mišinio. Nors šiaip tai geriau patarčiau alyvuogių aliejų nusipirkti, ir daugiau jo ten, ir labiau apsimokės. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti