Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(Inga654 @ 2010 11 02, 17:45)
Naudoju dabar, bet dar tik 3 ampules sutepiau, tai tikrai negaliu pasakyti ar padeda

o kiek ju nusipirkai? Noreciau ir as isbandyt tik mastau kiek vnt pirkt kad poveikis butu
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 01, 12:40)
sita serija yra superine, as buvau pirkus ne sita, bet buvo nenuplaunamas balzamas, bet ir toks pat buteliukas, tai pasaka kazkokia buvo, nu jau plauku koks grozis budavo, papure, blizga, svelnus, super zodziu  4u.gif

O man tie papure plaukai doh.gif doh.gif doh.gif as kaip tik ieskau kuom juos glotninti
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 02, 21:49)

tai va, cia pas ka kokia problema 4u.gif o man jau atsibodo tas zodis volume, bet be jo niekaip biggrin.gif
Atsakyti
Masazai gerai skatina augima, nes skatina kraujotaka. Ir geras odos valymas su sveitikliais ir pan. Tokiu valymo ir skatinimo priemoniu n.

Kakzas valyma ir kartu masaza daro naudojant druska. As druska nenaudoju schmoll.gif , nes bijau pazieisti kaip plaukus taip ir galvos oda. Skaiciau, kad nelabai gerai druska galvos odai,o ypac plaukams kaip buvo manyta. O koki masaza daryti galima rasti per paieska internete. TIK!!! Masazas nelabai tinka greitai riebaluojanciai galvos odai. Nebent daryti su losjonu nuo riebalavimosi. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri bande toki masazuokli?

http://www.enteropol...ct/view/id/6197
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 11 02, 15:57)
Sveikos  4u.gif
Ar kuri nors naudojot plauku ampoles su placenta? Ar patiko?  smile.gif

Aš naudojau. Ir gan ilgai naudojau. Ne vieną mėnesį ir ne du.
Nelabai dabar pamenu...lyg ir apmažėjo slinkimas kažkiek,bet stebuklo matyt nepadarė,nes tokiu atveju būčiau prisiminus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grazi furija @ 2010 11 03, 22:52)
Aš naudojau. Ir gan ilgai naudojau. Ne vieną mėnesį  ir ne du.
Nelabai dabar pamenu...lyg ir apmažėjo slinkimas kažkiek,bet stebuklo matyt nepadarė,nes tokiu atveju būčiau prisiminus  rolleyes.gif

o kaip naudojai, ta prasme kiek kartu i savaite?
Atsakyti
Kiekvieną kartą plaudama galvą.O galvą aš plaunu kas antrą (kartais kas trečią) dieną.
Ir taip nepagailėdama- vieną ampulę ant šaknų,o dar vieną per visą plauko ilgį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazi furija: 03 lapkričio 2010 - 22:58
QUOTE(Maserati @ 2010 11 03, 12:25)

Atrodo ne plauku auginimui skatinti tongue.gif Pas mane panasus nuo celiulito
Kaip per galva varineti su tokiu? lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip atrodo,kad turėtų visus plaukus "surinkti" kaip nuo palto pūkelius blink.gif
Nebent ežiuką masažuoti..
Tikrai parašyta,kad čia galvai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 03, 12:25)

Čia iš tų "Liapko" masažuoklių linijos, yra voleliai, kilimėliai ir pan., bet kad jie lyg ir ne galvai skirti, o visokius reumatus nuimt, kraujotaką suaktyvint, čia gi adatėlės tie šeriukai, kaip su jais per galvą brūžint tai neįsivaizduoju g.gif
Ir kaina kiek žinau jų kosminė (apie porą šimtų atrodo...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 04 lapkričio 2010 - 10:11
QUOTE(Inga654 @ 2010 11 04, 11:10)
Čia iš tų "Liapko" masažuoklių linijos, yra voleliai, kilimėliai ir pan., bet kad jie lyg ir ne galvai skirti, o visokius reumatus nuimt, kraujotaką suaktyvint, čia gi adatėlės tie šeriukai, kaip su jais per galvą brūžint tai neįsivaizduoju  g.gif
Ir kaina kiek žinau jų kosminė (apie porą šimtų atrodo...)

Idejau todel,kad man su labai panasiu,net itariu,kad ir su siuo,masazavo galva,tikrai malonus jausmas,o pliusas,manau tame,kad kraujotaka gerina, ,,pazadina" galvos oda,pvz. ka daro ir visokios ampules,kurios deginimo jausma sukelia ir t.t.,tai cia panasiai,kad mechaniskai suaktyvina oda.
Atsakyti