Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(misskiss @ 2010 12 29, 18:32)
o kur jo galima isigyti? smile.gif

juokaujat tikriausiai
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 12 27, 09:42)

user posted image

man rodos aš Eurokos tokį mačiau g.gif gal klystu g.gif

Būtinai vėliau praneškit koks poveikis, ar verta pirkt, bo tai labai noriu ilgų kasų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 12 29, 18:57)
juokaujat tikriausiai

nusisypsokite mieloji juk sventes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 12 28, 15:25)
pacioj norfoj.

Taip pat Martina yra yra
Baltupiu Norfoje
Liepkalnio Maximoje,
Vilkpedes 8
Verkiu 29 Norfoje
Savanoriu Norfa Bazeje.

Tik nepirkit jokiu budu tos serijos Varnalesu aliejaus.

ABI PRIEMONES NIEKO VERTOS, TIEK ALIEJUS doh.gif , TIEK ANTROJI - KOSMARAS.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 12 29, 21:21)
ABI PRIEMONES NIEKO VERTOS, TIEK ALIEJUS  doh.gif , TIEK ANTROJI - KOSMARAS.

kodel? del aliejaus sutinku, o del serumo dar nezinau. tik 2 kartus isbandziau.
Atsakyti
QUOTE(Shihirizada @ 2010 12 27, 22:53)
Pasidalinsiu ir as savo patirtim. Kazkada turejau nuostabius plaukus, nebuvo labai stori, nes is prigimties esu blondine, bet sove kazkas i galva pries keleta metu ir nutariau tapt olialia blondine. Buvau balta kaip sniegas, tiesa pasakius po negailestingu "stilisto" isbandymu mano plaukai tapo kone permatomi, bet sia istorija sikart praleisiu...Taigi maza to, dar nusprendziau prisiaugint ir tiesint kasdien. Kai nusiemiau tas sruogas is mano baltu plauku mazai kas buvo belike. Jau puse metu intensyviai bandau juos atgaivinti. nebedazau (kas kad atrodau kaip stoties sutre), issianalizavau supermamu foruma ir nusipirkau visas priemones, kurios neva geriausiai veikia auginant plaukus- placent kapsules, dzintars balzama, kuri kiekviena plovima laikau kas nakti, sita purskala, apie kuri dabar diskutuojat ir pantogar vaistus. Visa tai darau nuo rugsejo, bet nepasakyciau,kad matau kazkoki stebuklinga poveiki...deja. Ziuresim, gal dar suveiks wink.gif

Rezultatai pasimatys veliau, nes nusiurusiu plauku jau niekaip nebeatgaivinsit, as turiu ta pacia beda: su balinimais taip plauka suedziau, kad gabaliukais byra doh.gif Man labai padejo Joico K-Pak visa linija ( sampunas, kondicionierius, kauke), JOKIU formavimo priemoniu, tiesinimo, feno naudojimas pora kartu y menesy tik ekstra atvejais, kokoso aliejaus laikymas per nakty. Turint sausus, pazeistus plaukus, pirmiausiai reikia juos kiek ymanoma atgaivinti ir palaikyti, o tik tada naudoti priemones, skatinancias augima, nes man jos kazkiek sausino plauka. Pvz.: bandziau naudoti alpecin, tai isskalavus vandeniu net pirstu neykisdavau ten. Reikia labai jausti savo plauka, kas jam tinka, kas ne. O padazyt plaukus, sulygint spalva galit. Augaliniai, beamoniakiniai dazai tonuoja, suteikia blizgesio ir netgi pagerina plauko isvaizda, o gal ir bukle, nes kai kurie veikia kaip kauke.
O y tema, tai man labiausiai plauku augima skatina zuvu aliejaus kapsules (gerti), rozmarinu aliejus, kury lasinu y sampuna ir aliejuka, kai laikau pernakt ir plauko perskalavimas saltu vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2010 12 30, 11:52)
O y tema, tai man labiausiai plauku augima skatina zuvu aliejaus kapsules (gerti),

galima placiau?
Dabar pati jau 3 savaite geriu zuvu taukus. kokius geret?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 12 30, 13:28)
galima placiau?
Dabar pati jau 3 savaite geriu zuvu taukus. kokius geret?

Dazniausiai renkuosi siuos:
Omega 3
Fish Oil Concentrate 1000mg
containing :-
EPA 180mg, DHA 120mg, VITAMIN E 1mg
Esu gerusi ir Cod Liver Oil

Dazniausiai net demesio nekreipiu, nes manau, kad visi panasus, tik gamintojai skiriasi, todel kainos skirtingos. Ar brangesnius, ar pigesnius perku, rezultata ta paty matau. Taip pat paskutiniu metu geriau ir cinka, ir vitaminus B, D, tai matau, kad ir oda grazesne, neberia taip, ir nagai taip neluzta. Todel remiuosi tokia nuostata, kad plauku augima labiausiai skatina gera mityba, mazai streso, poilsis ir vitaminai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 30 gruodžio 2010 - 12:42
QUOTE(Egliukasz @ 2010 12 30, 11:52)
Pvz.: bandziau naudoti alpecin, tai isskalavus vandeniu net pirstu neykisdavau ten.

jau kas tiesa, tas ne melas. man alpecin, kad ir kaip gerai skatintu augima, bet plaukus velia bash.gif o ivertinus, kad mano plaukai vos ne iki liemens, tai kai is tokio ilgio padaro kaltuna, ypac prie saknu, tai doh.gif nors po jo visada naudodavau labai drekinancias, glotninancias priemones, bet vis tiek prie suknu budavo koltunai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 30, 17:15)
jau kas tiesa, tas ne melas. man alpecin, kad ir kaip gerai skatintu augima, bet plaukus velia bash.gif o ivertinus, kad mano plaukai vos ne iki liemens, tai kai is tokio ilgio padaro kaltuna, ypac prie saknu, tai  doh.gif  nors po jo visada naudodavau labai drekinancias, glotninancias priemones, bet vis tiek prie suknu budavo koltunai rolleyes.gif

Man buvo koltunas po molio. Sugalvojau po alpecino uztepi moli galvos odai , o likusiems plaukams balzamas kliuvo. Palaikiau 15 min. Tai ziauru,kokie plaukai buvo, pirstus ikisu ir neina nubraukti zemyn,uzstringa, ir taip ne tik prie saknu,bet per visa ilgi, vos ne tokie apsivele plaukai liko. Nekartosiu daugiau niekad turbut biggrin.gif
Atsakyti
eina sau su moliu doh.gif biggrin.gif gerai tu cia pavarei biggrin.gif cia man panasiai buvo, kai nutariau isbandyti karta vietoj plauku plovimo miltus (atseit itrini i galvos oda ir issukuoji), tai kai pamaciau vaizdeli, tai iskart laiko atsirado galvos plovimui doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As labai domiuosi viskuo, kas susije su plaukais, ju prieziura, bet zinau tik viena plauku augimo paslapti - hormonai, t.y. kaip organizmas nores, taip bus, ir netikiu, kad tai, kas tepama ant plauku saknu, gali itakoti plauku augima g.gif Skeptike esu siuo klausimu.
Visai kas kita, jei norima augima matyt ne tik ties plauku saknimis smile.gif Tokiu atveju maksimaliai demesio reiketu skirti plauku galiuku prieziurai, kad jie nenutriustu, maziau trupetu ir butinai kas nors pastebetu, kad plaukuciai paaugo smile.gif
Atsakyti