QUOTE(Shihirizada @ 2010 12 27, 22:53)
Pasidalinsiu ir as savo patirtim. Kazkada turejau nuostabius plaukus, nebuvo labai stori, nes is prigimties esu blondine, bet sove kazkas i galva pries keleta metu ir nutariau tapt olialia blondine. Buvau balta kaip sniegas, tiesa pasakius po negailestingu "stilisto" isbandymu mano plaukai tapo kone permatomi, bet sia istorija sikart praleisiu...Taigi maza to, dar nusprendziau prisiaugint ir tiesint kasdien. Kai nusiemiau tas sruogas is mano baltu plauku mazai kas buvo belike. Jau puse metu intensyviai bandau juos atgaivinti. nebedazau (kas kad atrodau kaip stoties sutre), issianalizavau supermamu foruma ir nusipirkau visas priemones, kurios neva geriausiai veikia auginant plaukus- placent kapsules, dzintars balzama, kuri kiekviena plovima laikau kas nakti, sita purskala, apie kuri dabar diskutuojat ir pantogar vaistus. Visa tai darau nuo rugsejo, bet nepasakyciau,kad matau kazkoki stebuklinga poveiki...deja. Ziuresim, gal dar suveiks
Rezultatai pasimatys veliau, nes nusiurusiu plauku jau niekaip nebeatgaivinsit, as turiu ta pacia beda: su balinimais taip plauka suedziau, kad gabaliukais byra

Man labai padejo Joico K-Pak visa linija ( sampunas, kondicionierius, kauke), JOKIU formavimo priemoniu, tiesinimo, feno naudojimas pora kartu y menesy tik ekstra atvejais, kokoso aliejaus laikymas per nakty. Turint sausus, pazeistus plaukus, pirmiausiai reikia juos kiek ymanoma atgaivinti ir palaikyti, o tik tada naudoti priemones, skatinancias augima, nes man jos kazkiek sausino plauka. Pvz.: bandziau naudoti alpecin, tai isskalavus vandeniu net pirstu neykisdavau ten. Reikia labai jausti savo plauka, kas jam tinka, kas ne. O padazyt plaukus, sulygint spalva galit. Augaliniai, beamoniakiniai dazai tonuoja, suteikia blizgesio ir netgi pagerina plauko isvaizda, o gal ir bukle, nes kai kurie veikia kaip kauke.
O y tema, tai man labiausiai plauku augima skatina zuvu aliejaus kapsules (gerti), rozmarinu aliejus, kury lasinu y sampuna ir aliejuka, kai laikau pernakt ir plauko perskalavimas saltu vandeniu.