Aš dabar naudoju Keune, tai galiu parekomenduoti:
* KEUNE CL plonų ir slenkančių plaukų losjonas
Losjone esančios liposomos ir biominai padidina palukų kiekį augimo fazėje. Plaukai tampa vešlesni, atstatomas skalpo balansas. Vitaminas h ir kofeinas stimuliuoja plaukų augimą.
* KEUNE CL plonų ir slenkančių plaukų losjonas
Losjone esančios liposomos ir biominai padidina palukų kiekį augimo fazėje. Plaukai tampa vešlesni, atstatomas skalpo balansas. Vitaminas h ir kofeinas stimuliuoja plaukų augimą.

QUOTE(asorty @ 2011 02 06, 01:29)
Sveikos merginos, sakykit gal esat isbandziusios Amway produkcija plaukams, kokie atsiliepimai. Konsultante labai isgyre Amway vitaminus plaukams, nagams ir odai. Tipo jie skatina plauku augima.
Laukiu nuomoniu
Laukiu nuomoniu

Sveika

aš naudoju rusišką aliejuką. Sustabdė beprotišką plaukų slinkimą ir plaukučiai dabar sėkmingai auga ir kuo toliau tuo labiau blizga. Esu labai patenkinta. Manau kad natūralios priemonės labiau padeda... Na bent man, nes amn ankščiau niekas nepadėjo, o va šiotas aliejukas tikras išsigelbėjimas. Bet jau baigiau, reikės eit vėl ieškot

distancija, o koks būtent aliejukas?
QUOTE(Juxt @ 2011 02 06, 23:15)
distancija, o koks būtent aliejukas?
"Maslo čeredi", Kaip lietuviškai nežinau... 50 ml kainavo 5 litus man regis. Kava Arbata Prieskoniai parduotuvėje.

QUOTE(Ramiele @ 2011 02 07, 15:46)
Ėj tai gal kas žinot kiek reikia rozmarino į kaukę plaukam lašint???
2-5 lasiukus i 10 ml aliejaus pvz.
QUOTE(distancija @ 2011 02 06, 23:14)
"Maslo čeredi", Kaip lietuviškai nežinau... 50 ml kainavo 5 litus man regis. Kava Arbata Prieskoniai parduotuvėje. 

Kuriam mieste pirkot?
I google ivedus visokiu ismeta,nesuprantu, apie kuria konkreciai kalbat

QUOTE(Maserati. @ 2011 02 07, 17:07)
Kuriam mieste pirkot?

Mažam miestelyje pirkau..