Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(Sulu @ 2011 03 11, 12:43)
Ačiū už nuorodą. Įdomu, bet tai nereiškia, kad galima žudyti gyvūnus, jei be mėsos galima išgyventi.

Gyvūnai žudo gyvūnus,žmonės žudo gyvūnus tai yra gamta ir nieko čia nepakeisi,aišku nepritariu visokiems ten brakonieriavimams ir žudymams dėl kailinių retų visokių ir panašiai,na bet nereikia čia taip sureikšminti,gamtos taip sutverta,kad išgyvena tik stipriausi.O tie emu taukai kaip sakė tik pašalinis produktas o ne dėl jų yra žudoma.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 03 10, 17:14)
O girdėjot, kad augalas rėktų, kai ji skinate?

taip girdėjau tongue.gif o Jūs?

QUOTE(taram-param @ 2011 03 11, 13:47)
Tai nereiškia, kad augalų valgymas yra mažesnė "nuodėmė" už mėsos valgymą. Moraliniu požiūriu žudymas, nesvarbu augalo ar žvėries dėl maisto yra lygiavertis. Visi mes valgom, kad išgyventume, taigi arba vegetarai turėtų visai nevalgyti arba neapgaudinėti savęs pasiteisinimais, kad tai yra "mažiau reikšmingas" smurtas.

drinks_cheers.gif visi mes šioje žemelėje esam tik mitybos grandinės dalys, visi norim gyventi ir visiems skauda

QUOTE(Shelly @ 2011 03 11, 13:49)
Gyvūnai žudo gyvūnus,žmonės žudo gyvūnus tai yra gamta ir nieko čia nepakeisi,aišku nepritariu visokiems ten brakonieriavimams ir žudymams dėl kailinių retų visokių ir panašiai,na bet nereikia čia taip sureikšminti,gamtos taip sutverta,kad išgyvena tik stipriausi.O tie emu taukai kaip sakė tik pašalinis produktas o ne dėl jų yra žudoma.

drinks_cheers.gif

pradejau naudoti rozmarinu ea, lašinu į šampūną ir į dzintars aliejuką kai tepu ant šaknų, lauksiu rezultatų bigsmile.gif
Atsakyti
bukit geros, gana off top'int susiraskit atitinkama tema, atitinkame subforume ir gincykites iki begalybes mirksiukas.gif cia kalba turi buti TIK APIE PLAUKU AUGIMA.
Atsakyti
user posted image
Sitie Kaaral lasiukai labai paskatina augima,kaina 49lt,man po ju eziukas atauga thumbup.gif thumbup.gif ,ant galiuku tepu seruma,kad neskilinetu ir netrupetu,taip ir auginu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2011 03 12, 12:30)
user posted image
Sitie Kaaral lasiukai labai paskatina augima,kaina 49lt,man po ju eziukas atauga thumbup.gif  thumbup.gif ,ant galiuku tepu seruma,kad neskilinetu ir netrupetu,taip ir auginu mirksiukas.gif

bet tai kaip supratau ji reikia tepti ant galvos odos, o tai kaip su plauku riebalavimusi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2011 03 12, 11:30)
user posted image
Sitie Kaaral lasiukai labai paskatina augima,kaina 49lt,man po ju eziukas atauga thumbup.gif  thumbup.gif ,ant galiuku tepu seruma,kad neskilinetu ir netrupetu,taip ir auginu mirksiukas.gif

cia nuo slinkimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 03 12, 12:58)
bet tai kaip supratau ji reikia tepti ant galvos odos, o tai kaip su plauku riebalavimusi?smile.gif

Taip,ant galvos odos,nesiriebaluoja,jie ne riebus tokie,man kaip tik atrodo ,kad ir per dideli riebalavimosi man patvarke thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(princesee @ 2011 03 12, 13:22)
cia nuo slinkimo? smile.gif

Taip,bet man patare taip pabandyt,nes noriu auginti plaukus,tai parekomendavo isbandyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2011 03 12, 12:30)

man ne kiek nepadejo ir nepatiko nei sampunas, nei k05 ampules. nei slinkimo buvo pernai apmazine, nei nauju prodygo. Vichy zymiai geresnes ampules smile.gif
beje, reikli, jus, berods kaaral platintoja? smile.gif
Atsakyti
O as ieskau Weleda rozmarinu vandens, noreciau ji pabandyti, ar padeda auginti kasas? Kur galima be int. pardziu ji nusipirkti?
Ir dar brandinu ideja paskatinti plauku augima garstycios kaukemis.
Atsakyti
nu ka, ilga zemiau menciu plaukuilgi nukirpau iki ausu. Isbalinau nuo rudos sokoladines spalvos. Pati jauciuosi gerai, jaunatviskai, kitiems- solidesne... Jaucia sirdis, kad auginsiu...bent jau iki peciu tai tikrai. Tokia pacia situacija isgyvenau lygiai pries 2.5 metu. Per sita laikotarpi nuop ausu isaugo ilgis zemiau menciu...Bet laukiausi. Ziuresim kaip bus dabar. Gal nereiks pastot biggrin.gif kad plaukai but ilgi. Gal per metus uzaugs iki peciu g.gif

O kur Kaune Dzintars rasti?
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 03 13, 09:55)
nu ka, ilga zemiau menciu plaukuilgi nukirpau iki ausu. Isbalinau nuo rudos sokoladines spalvos. Pati jauciuosi gerai, jaunatviskai, kitiems- solidesne... Jaucia sirdis, kad auginsiu...bent jau iki peciu tai tikrai. Tokia pacia situacija isgyvenau lygiai pries 2.5 metu. Per sita laikotarpi nuop ausu isaugo ilgis zemiau menciu...Bet laukiausi. Ziuresim kaip bus dabar. Gal nereiks pastot biggrin.gif kad plaukai but ilgi. Gal per metus uzaugs iki peciu g.gif

O kur Kaune Dzintars rasti?

Saunuole, kad isbandet visgi, ka norejot 4u.gif Labai patinka tokie zmones, kaip ir as - jau geriau nusvilsiu, nepatiks, bet jeigu noriu, isbandysiu smile.gif Plaukai augs, bet leciau, nes sviesinat. As kazkaip beamoniakiniais dazydama uzsiauginau per 5 menesius ilgesnius plaukus, negu per metus, kai sviesinau, bet man trupejo plaukai. Todel reikia stengtis priziureti, drekinti, saugoti ypatingai galiukus. Sekmes su nauju tikslu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 03 12, 19:25)
O as ieskau Weleda rozmarinu vandens, noreciau ji pabandyti, ar padeda auginti kasas? Kur galima be int. pardziu ji nusipirkti?
Ir dar brandinu ideja paskatinti plauku augima garstycios kaukemis.

Ozo vaistinėj būna
Atsakyti