Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 03 29, 13:24)
Is Vilniaus as. Galvoju gal pradziai tikrai ta seruma is Norfos nusipirkti? Ziauriai noreciau truputi plaukus pasiauginti bigsmile.gif  nors maniskiai ir siaip nera trumpi

Ziuriu nusisnekejau, kad daug kur lotuliukas.gif , pasirodo deficitas, kai sau domejausi, buvau radus kur pirkt, bet taip ir nenusipirkau, o dabar jau neberandu per google.
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 03 29, 22:18)
Sakykit, kad naudojot dzintars balzamą plaukų augimui, ar nelieka to svogūnų-česnakų kvapo ant plaukų? g.gif  Aš dar mokykloj bandžiau plaukus svogūnų kauke palepint, tai nuo tada atsižegnojau nuo svogūnų visam gyvenimui lotuliukas.gif  schmoll.gif

Naudoju Dzintars, jokio kvapo nejaučiu biggrin.gif

QUOTE(Vicious_L @ 2011 03 30, 00:38)
Ziuriu nusisnekejau, kad daug kur  lotuliukas.gif , pasirodo deficitas, kai sau domejausi, buvau radus kur pirkt, bet taip ir nenusipirkau, o dabar jau neberandu per google.

Dzintars aliejuko ieškote? smile.gif
Aš jį perku Liepkalnyje, Eurokos(berods, nepamenu) ax.gif
Papildyta:
Beje, gal kas naudojate? Everline, Becare linijos skatinantis augimą. Brangus malonumas, bet draugės pasakojimais, kad jai labai paaugo ir pati nusipirkau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kokia kaina? bigsmile.gif
Atsakyti
Per draugę su nuolaida mokėjau 60lt, kai šiaip kainuoja apie 90 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2011 03 30, 07:18)
Dzintars aliejuko ieškote? smile.gif

Nea, naturalaus varnalesu aliejaus ar istraukos kokios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 30 kovo 2011 - 09:41
QUOTE(Indra A. @ 2011 03 30, 08:18)
Naudoju Dzintars, jokio kvapo nejaučiu biggrin.gif

Jau beveik pabaigiau Dzintars aliejuką, tai dabar galvoju gal balzamą išbandyt. Bet pauosčiau parduotuvėj ir pabijojau dėl to kvapo. O vis dėlto 12 litų ax.gif Gal pasiliksiu prie aliejuko. Nors kažkokio labai didelio efekto kol kas nepamačiau unsure.gif Per mėnesį apie centimetrą gi ir taip paauga.
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 03 30, 13:54)
Jau beveik pabaigiau Dzintars aliejuką, tai dabar galvoju gal balzamą išbandyt. Bet pauosčiau parduotuvėj ir pabijojau dėl to kvapo. O vis dėlto 12 litų ax.gif  Gal pasiliksiu prie aliejuko. Nors kažkokio labai didelio efekto kol kas nepamačiau unsure.gif  Per mėnesį apie centimetrą gi ir taip paauga.

Nu iš kur 12lt? Va, prieš porą savaičių už aliejuką 17lt mokėjau doh.gif
Visą buteliuką sunaudojot ir jokio poveikio? O kas geriau aliejukas ar balzamas? Stovėjau parduotuvėje ir galvojau.. ax.gif Nes kainos skirtumas tik virš lito..
Atsakyti
čia žiūriu dėl kainų vėl painiava su tuo dzintars įsivėlė doh.gif tų dzintars aliejuku ir balzamu yra skirtingų
vieni credo linijos
user posted imageuser posted image
anksčiau jų pakuotės buvo baltos, kaip pav. apačioje
user posted image
o šios serijos brangesni, bet čia gal pačio aliejaus daugiau, nes tų tai po 100 ml ir aliejaus ir balzamo
user posted image
dar vo koki googlas išmetė g.gif
user posted image
Atsakyti
Turiu tą priešpaskutinį buteliuką, maslo (aliejukas).
Tik vat naudojusios ir gyrusios gal galėtumėte pasidalinti vistik aliejus ar balzamas geriau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2011 03 30, 13:53)
Turiu tą priešpaskutinį buteliuką, maslo (aliejukas).
Tik vat naudojusios ir gyrusios gal galėtumėte pasidalinti vistik aliejus ar balzamas geriau?  smile.gif

nu tj viskas aisku biggrin.gif tas antioksidacinis, matyt ir del to kaina didesne biggrin.gif as naudoju antra nuo virsaus, anksciau jis buvo baltas ax.gif
Atsakyti
o aš va į kosmetinį žibalą įlašinau rozmarinų ae, trinu galvą į savaitę po kartą ir laikau po 3-4val, žiūrėsim kas čia bus.
Atsakyti
Aš naudojau ir apie kainą kalbėjau to žaliojo(kuris anksčiau buvo baltas).
O to, kur apie 17 lt kainuoja, tai kiekis didesnis.

Šiaip tai nelabai aš įkirtau, kuo jie skiriasi.

Liko man aliejuko gal kartui ar dviems. Tikrai nepasakyčiau, kad plaukai kaip ant mielių augtų. Na aš tepu prieš kiekvieną plovimą, laikau apie porą valandų. Tik va galvą plaunu kas 3-4 dienas ax.gif Gal per retai g.gif o gal reikia nakčiai palikt bandyt rolleyes.gif

Kadangi sėdžiu namie ir turiu laiko terliotis, tai manau nusipirksiu dar vieną, pažaisiu dar. Gal po antro kažkas pasikeis
Atsakyti