Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras lūpoje

Sveiki,

o gal žinote ar yra kokių būdų išsivėrus auskariuką panaikinti tą skylutę ar kažkaip sumažinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė* @ 2012 06 29, 08:40)
Sveiki,

o gal žinote ar yra kokių būdų išsivėrus auskariuką panaikinti tą skylutę ar kažkaip sumažinti?  ax.gif

nieko jau nepadarysite. As turejau virs lupos, labaipatiko, paskui pradejau rimta darba dirbti, tai teko isimti, is pradziu isiminejau diena, o vakare vel iverdavau kad neuzaugtu, baisiai man grazu buvo smile.gif bet teko atsisveikinti. Is pradziu labai matesi, dabar jau praejo 5 metai kazkur, beveik nesimato. Lieka randukas bet kokiu atveju. Nebent galite bandyti kremuka nuo randu ( vaistinej be recepto galima isigyti berods ) tai pasvieses tas randukas ir gal susitrauks greiciau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes gal kas patartumete kas buvo susidurusios su tokia problemele... Auskariukas lupoje isiveriau pries 10dieneliu pradzioje buvo sutinusi bet po 3'4dieneliu praejo dabar yra paraudimas aplink auskariuka...gal kas patartumete kaip gyditi,kad kuo greiciau uzgytu...?
Atsakyti

Sveiki ! Rytoj versuosi auskarą į lūpą Esu nepilnametė (13 m.) Ir labai labai bijau 😶🙄 Taigi klausimėliai 👇👇 Ar skauda ? Ar ušaldo lūpą ? Ar patinsta lupa po verimo ? Kada galima butu išsimti auskarą ? Kiek laiko gija ? Kokie buna neigimi požimiai po verimo ?

Atsakyti

Sveiki ! Rytoj versuosi auskarą į lūpą Esu nepilnametė (13 m.) Ir labai labai bijau 😶🙄 Taigi klausimėliai 👇👇 Ar skauda ? Ar ušaldo lūpą ? Ar patinsta lupa po verimo ? Kada galima butu išsimti auskarą ? Kiek laiko gija ? Kokie buna neigimi požimiai po verimo ?

Atsakyti