QUOTE(Tik$a @ 2010 11 06, 10:37)
Ir patarčiau netempti gumos, bistriai tai padaryti

Pati esu gan alergiškas žmogus, esu turėjusi nemažai alergijos apraiškų. Kai kurių iš jų pasėkmes iki šiol jaučiu. Pvz. neteisingai gydžiau sualergizuotas lūpas (kaltininkas buvo greičiausiai apsauginis lūpų pieštukas su dideliu SPF), nesupratau pati, kad čia alergija. Ko pasekoje, pasitepliojusi kažkokiais vaistinėje įkištais ale gydomaisais tepalais įsivariau alergiją iki tokio lygio

Žodžiu, alergija yra labai rimtas dalykas, su ja juokauti jokiu būdu negalima.
Po metų ar poros pertraukos pradėjau vėl naudoti Rasos kremą odai su išsiplėtusiais kapliarais. Bet šįkart, bent kol kas, jis veikia mano odą blogiau, nei buvo pirmą kartą naudojant. Tuomet buvau kapiliarus kažkiek aptvarkiusi. O dabar pasitepusi juo nematau absoliučiai jokio efekto, oda kaip buvo raustelėjusi, taip ir tebelieka

Ir apskritai pagalvojau, kad mano odai gal visgi tinka ir yra reikalinga rūgštinė kosmetika. Ir Rasos kremo paėmimimo naudojau iki spalio pabaigos rytais kitos firmos kremą su 4 proc. PHA, tai oda, juo pasitepus atrodė kur kas gražesnė, lygesnė net ir šviesenė. Bet dabar tokio kremo (drėkinančio) nebenoriu teptis rytais, nes jau šalčiai artėja, rytais drėkinančių jau nebebus galima. Plius reikia kažkaip tą kuperozę tvarkyti. Nežinau priežasčių net kodėl, bet šiemet rudeniop jaučiasi labai paryškėjusi ta kuperozė

Turbūt visgi naudosiu Rasos kremą toliau, jei kažko geresnio nerasiu. Tik kad efekto pasigendu.