Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(Tik$a @ 2010 11 06, 10:37)
taip ir padarysiu. Dekui  4u.gif

Ir patarčiau netempti gumos, bistriai tai padaryti mirksiukas.gif Ypač kas liečia kosmetikos nutraukimą bei antihistaminius.
Pati esu gan alergiškas žmogus, esu turėjusi nemažai alergijos apraiškų. Kai kurių iš jų pasėkmes iki šiol jaučiu. Pvz. neteisingai gydžiau sualergizuotas lūpas (kaltininkas buvo greičiausiai apsauginis lūpų pieštukas su dideliu SPF), nesupratau pati, kad čia alergija. Ko pasekoje, pasitepliojusi kažkokiais vaistinėje įkištais ale gydomaisais tepalais įsivariau alergiją iki tokio lygio doh.gif doh.gif , kad jau dešimt metų negaliu absoliučiai jokių lūpų dažų, blizgių anei panašių priemonių teptis ant odos. Net lūpų balzamai ir tie toli gražu ne visi tinka. Jei tik kas ne taip, iškart pradeda oda aplink lūpas šerpetoti, niežtėti, o galiausiai net šlapiuoti doh.gif
Žodžiu, alergija yra labai rimtas dalykas, su ja juokauti jokiu būdu negalima.

Po metų ar poros pertraukos pradėjau vėl naudoti Rasos kremą odai su išsiplėtusiais kapliarais. Bet šįkart, bent kol kas, jis veikia mano odą blogiau, nei buvo pirmą kartą naudojant. Tuomet buvau kapiliarus kažkiek aptvarkiusi. O dabar pasitepusi juo nematau absoliučiai jokio efekto, oda kaip buvo raustelėjusi, taip ir tebelieka unsure.gif
Ir apskritai pagalvojau, kad mano odai gal visgi tinka ir yra reikalinga rūgštinė kosmetika. Ir Rasos kremo paėmimimo naudojau iki spalio pabaigos rytais kitos firmos kremą su 4 proc. PHA, tai oda, juo pasitepus atrodė kur kas gražesnė, lygesnė net ir šviesenė. Bet dabar tokio kremo (drėkinančio) nebenoriu teptis rytais, nes jau šalčiai artėja, rytais drėkinančių jau nebebus galima. Plius reikia kažkaip tą kuperozę tvarkyti. Nežinau priežasčių net kodėl, bet šiemet rudeniop jaučiasi labai paryškėjusi ta kuperozė doh.gif , nebežinau net ko imtis.
Turbūt visgi naudosiu Rasos kremą toliau, jei kažko geresnio nerasiu. Tik kad efekto pasigendu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 lapkričio 2010 - 12:59
QUOTE(fairynlovely @ 2010 11 06, 01:15)
Noriu isigyti Margaritos maitinanti krema, tik neapsisprendziu kuri - su vasku ir aliejum ar ta nauja ekologiska  g.gif gal galetumete patarti?

taip, reikia ieškotis žiemai maitinančio ir man g.gif
Atsakyti
Šiandien uosčiau naująjį vaikišką šampūną (žemuogių kvapo) wub.gif wub.gif Matyt reikės nusipirkti ir kaip dušo žele naudoti biggrin.gif

Bet šiaip tai ieškojau to vaikiško kremo (kriaušių berots kvapo ) tai neradau unsure.gif
Atsakyti
dilgėlių šampūnas yra ko gero vienintelis kurį pirkau ir pirksiu dar n metų. gėris thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri, turinti misria jautria oda, naudojate ekologiska Margaritos MAITINAMAJI krema? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 11 07, 13:12)
Gal kuri, turinti misria jautria oda, naudojate ekologiska Margaritos MAITINAMAJI krema? 4u.gif

Aš visai visai neseniai nusipirkau. Šiaip sudėtimi jis praktiškai identiškas drėkinamajam, tik gal aliejaus trupučiuką daugiau, tai būtent maitinamąjį pirkau dėl saviįtaigos efekto bigsmile.gif Ką per tuos kelis kartus kai naudojau galiu pasakyti: man nepatinka kvapas, ne dėl to, kad neskanus, bet kažkaip norėtųsi jo mažiau; patinka konsistencija (netirštas, lengvai tepasi), kad greitai susigeria ir nelieka plėvelės jausmo ant veido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramera: 07 lapkričio 2010 - 14:08
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 06, 13:59)
Ir patarčiau netempti gumos, bistriai tai padaryti mirksiukas.gif  Ypač kas liečia kosmetikos nutraukimą bei antihistaminius.

antra diena be kosmetikos. "Tarka" vis dar jaučiasi, bet pats bėrimas jau ne toks baisus. Jei vakar jaučiausi kaip Lochneso pabaisa, tai šiandien - kaip jos pusseserė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kažkas tikrai padeda, kitą savaitę teks pasižvalgyti naujo kremuko kažkokio
Atsakyti
QUOTE(Ramera @ 2010 11 07, 15:08)
Aš visai visai neseniai nusipirkau. Šiaip sudėtimi jis praktiškai identiškas drėkinamajam, tik gal aliejaus trupučiuką daugiau, tai būtent maitinamąjį pirkau dėl saviįtaigos efekto  bigsmile.gif Ką per tuos kelis kartus kai naudojau galiu pasakyti: man nepatinka kvapas, ne dėl to, kad neskanus, bet kažkaip norėtųsi jo mažiau; patinka konsistencija (netirštas, lengvai tepasi), kad greitai susigeria ir nelieka plėvelės jausmo ant veido.

Aciu, reiks pasigalvoti dar maitinamaji ar vistik drekinamaji griebti 4u.gif

QUOTE(Tik$a @ 2010 11 07, 15:20)
antra diena be kosmetikos. "Tarka" vis dar jaučiasi, bet pats bėrimas jau ne toks baisus. Jei vakar jaučiausi kaip Lochneso pabaisa, tai šiandien - kaip jos pusseserė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kažkas tikrai padeda, kitą savaitę teks pasižvalgyti naujo kremuko kažkokio

OT - Siaip as kadangi begalo alergiska, tai jau beveik pas dermatologus ir nesilankau kai uzpuola, nes zinau ka israsys "gydymui", man labai super ekstra atvejais paprasciausias CINKO oksido tepaliukas - dezinfekuoja, sutraukia slapiu puslyciu berima jei buna 4u.gif kainuoja ~10lt, o gydo geriau nei betkas iki siol isbandyto. Tik reikia nepamirsti gausiai drekinti, nes cinkas sausina oda. Hormoniniu tepalu isvis netepu, kad ir kokius israso.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 11 06, 20:49)
dilgėlių šampūnas yra ko gero vienintelis kurį pirkau ir pirksiu dar n metų. gėris thumbup.gif

o man labai patinka universalus kremas su saltalankiais wub.gif perku ji nuolat ax.gif
Atsakyti
Margaritos šampūnas su šalavijais nuo pleiskanų super thumbup.gif
Tikrai padeda, net nesitikėjau tokio gero efekto, pirkau, nes Maximoj akcija buvo, ir nenusivyliau, jau šiandien dar pora iš Norfos nusipirkau sandėliukan pasidėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 11 07, 20:09)
Margaritos šampūnas su šalavijais nuo pleiskanų super thumbup.gif
Tikrai padeda, net nesitikėjau tokio gero efekto, pirkau, nes Maximoj akcija buvo, ir nenusivyliau, jau šiandien dar pora iš Norfos nusipirkau sandėliukan pasidėt smile.gif

kiek laiko naudojat? g.gif nesausina galvos odos?
Atsakyti
QUOTE(darganos @ 2010 11 07, 22:13)
kiek laiko naudojat?  g.gif  nesausina galvos odos?

Dar neilgai, pora kartų ploviau, galvos odos nesausina, nes pas mane buvo išsausėjus, pleiskanojo žiauriai, jau eucerin nebepadėjo, o šis vat iškart, tikiuos netrumpalaikis poveikis ax.gif
Atsakyti