Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

Nusipirkau "Margaritos" ekologiska drekinamaja kremuka su linais ir nusivyliau. Nieko gero, ilgai nesusigeria i oda, reikia gerai pavolioti, kad susigertu. Zodziu suds. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2011 07 08, 19:19)
Nusipirkau "Margaritos" ekologiska drekinamaja kremuka su linais ir nusivyliau. Nieko gero, ilgai nesusigeria i oda, reikia gerai pavolioti, kad susigertu. Zodziu suds.  schmoll.gif

Čia gal nuo odos priklauso, nes man gėrėsi net labai gerai - puikus gaminys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 07 09, 10:26)
Čia gal nuo odos priklauso, nes man gėrėsi net labai gerai - puikus gaminys thumbup.gif

o kokia Jusu oda? mano sausa. As ant kremo neradau parasyta kokiai odai jis skirta.
Atsakyti
meginos,jokiu atsiliepimu negirdziu apie margaritos gaivinamaji krema su agrukais g.gif ar kas naudojat ir kaip patinka? taip pat gal galite parekomenduoti koki tonika vasarai,kad butu gaivinantis, mano oda misri i riebuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2011 07 09, 09:37)
o kokia Jusu oda? mano sausa. As ant kremo neradau parasyta  kokiai odai jis skirta.

mano normali smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 07 09, 10:05)
meginos,jokiu atsiliepimu negirdziu apie margaritos gaivinamaji krema su agrukais g.gif

kad dabar jau geresnių yra rolleyes.gif
Atsakyti

kad dabar jau geresnių yra rolleyes.gif
[/quote]

pvz kokiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 07 09, 13:08)
pvz kokiu? smile.gif

man puikiai pakeičia jau minėtas ekologiškas drėkinamasis - jo ir sudėtis geresnė ax.gif Brandžios odos dieninis puikus, drėkinamasis jautrios odos irgi neprastas smile.gif
Atsakyti
Gal esate naudojusios toki margarita paakiu krema? nebezinau koki pirkti, tad noretusi atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
Beveik savaite naudoju ir kolkas labai patinka Rasa Svelnus vaistazoliu prausiklis jautriai odai. Tikrai svelnus, nesausina odos, nedirgina, svariai nuplauna, oda tokia svelnute lieka. Veidas pries tai buvo taip neaiskiai pabertas, nei tai suogai nei tai alergija, tai dabar ziuriu, kad tas berimas beveik isnyko.
Dabar domina ir tos pacios linijos tonikas. Gal butu atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(Lust @ 2011 07 11, 18:25)
Beveik savaite naudoju ir kolkas labai patinka Rasa Svelnus vaistazoliu prausiklis jautriai odai. Tikrai svelnus, nesausina odos, nedirgina, svariai nuplauna, oda tokia svelnute lieka. Veidas pries tai buvo taip neaiskiai pabertas, nei tai suogai nei tai alergija, tai dabar ziuriu, kad tas berimas beveik isnyko.
Dabar domina ir tos pacios linijos tonikas. Gal butu atsiliepimu?

Pritariu dėl prausiklio drinks_cheers.gif

O tos pačios linijos tonikas irgi labai neblogas. Man jis patinka, kad yra labai lengvas, visiškai nepalieka lipnumo jausmo.

Pati jau apie dvi savaites naudoju Margarita ekologišką veido prausiklį. Tai jau apsipratau. Nuplauna tinkamai, odos nesausina (mano oda jautri, mišri, šiltuoju sezonu linkusi riebaluotis). Vienintelis minusas - kad laaabai skystas, nemažai jo reikia, ypač lyginant su paskutiniu metu naudotais prausikliais (kurių tik mažo lašelio užtekdavo).
Jei lyginti su Rasos veido prausikliu jautriai odai, tai Rasos man kur kas labiau patiko.
Atsakyti
[quote=Ingėnas,2011 07 11, 19:33]
Pritariu dėl prausiklio drinks_cheers.gif

O tos pačios linijos tonikas irgi labai neblogas. Man jis patinka, kad yra labai lengvas, visiškai nepalieka lipnumo jausmo.

Dekuj 4u.gif Reiks isbandyti ir tonika, nes kaip tik kazko lengvo ir ieskau. Mano oda taip pat misri, jautri, o siuo metu, per karscius, pasiriebaluoja, tai jokio kremo nenaudoju, tik toniku norisi atgaivinti oda.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 11, 20:33)

Pati jau apie dvi savaites naudoju Margarita ekologišką veido prausiklį. Tai jau apsipratau. Nuplauna tinkamai, odos nesausina (mano oda jautri, mišri, šiltuoju sezonu linkusi riebaluotis). Vienintelis minusas - kad laaabai skystas, nemažai jo reikia, ypač lyginant su paskutiniu metu naudotais prausikliais (kurių tik mažo lašelio užtekdavo).
Jei lyginti su Rasos veido prausikliu jautriai odai, tai Rasos man kur kas labiau patiko.

Visiskai su viskuo sutinku. Neturiu ka pridurti.
Atsakyti