Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

Sveikos smile.gif Norėjau paklaust, ar Rasos prausiklis probleminei odai gerai makiažą nuprausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2011 07 20, 19:26)
Sveikos smile.gif  Norėjau paklaust, ar Rasos prausiklis probleminei odai gerai makiažą nuprausia g.gif

Pakankamai neblogai.
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2011 07 20, 20:26)
Sveikos smile.gif  Norėjau paklaust, ar Rasos prausiklis probleminei odai gerai makiažą nuprausia

man tai baisus jis, nusipirkau pries pora dienu ,nusiprausiau viena kart-visas veidas paraudo taip normaliai ir visa diena tas raudonumas laikesi. Atidaviau mamai, sakau gal tiks- jai visa veida raudonom demem ismete. Nzm man taip niekad gyvenime ner buwę nuo jokios priemonės,.. atidaviau dbr ta prausikli draugei, idomu kaip jai.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 07 20, 20:39)
Pakankamai neblogai.

o akių negraužia, nekenkia joms? man aktualiausia, kad nuplautų tušą, kartais akių pieštuką, kitos kosmetikos nedaug naudoju smile.gif

QUOTE(Olivia. @ 2011 07 20, 21:41)
man tai baisus jis, nusipirkau pries pora dienu ,nusiprausiau viena kart-visas veidas paraudo taip normaliai ir visa diena tas raudonumas laikesi. Atidaviau mamai, sakau gal  tiks- jai visa veida raudonom demem ismete. Nzm man taip niekad gyvenime ner buwę nuo jokios priemonės,.. atidaviau dbr ta prausikli draugei, idomu  kaip jai.

Aš naudoju ir kremą, ir toniką tos pačios serijos, man labai tinka ir patinka, ačiū Dievui, siera manęs nealergizuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 07 20, 20:41)
man tai baisus jis, nusipirkau pries pora dienu ,nusiprausiau viena kart-visas veidas paraudo taip normaliai ir visa diena tas raudonumas laikesi. Atidaviau mamai, sakau gal  tiks- jai visa veida raudonom demem ismete. Nzm man taip niekad gyvenime ner buwę nuo jokios priemonės,.. atidaviau dbr ta prausikli draugei, idomu  kaip jai.

Tai matyt esat alergiška sierai (kaip ir aš). Tos Rasa linijos negaliu naudoti.
Ne taip dažnai į kosmetiką sierą kiša (labiau gal į gydomąją), tai gal lyg šiol ir nesusidūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2011 07 20, 21:31)
o akių negraužia, nekenkia joms? man aktualiausia, kad nuplautų tušą, kartais akių pieštuką, kitos kosmetikos nedaug naudoju smile.gif

Per daug save myliu, kad akiu makiaza prausikliu plauciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, aš tuo Rasos prausikliu probleminei odai akių tikrai neplaučiau. Juk ir sausint gali (visgi probleminei odai) ir su rūgštim.
Šiaip esu naudojus šią liniją (prausiklį ir kremą-gelį) tiko ir patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 20 liepos 2011 - 23:25
Mano oda sausa, naudoju Margaritos eko kremus, taip pat eko veido prausiklį. Šiandien pabandžiau eko veido drėkiklį - nemėgstu rožių kvapo, tačiau gaivina gerai, sueis. smile.gif
Atsakyti
Aišku, ačiū už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Man rasos prausiklis probleminei odai puikiai nuplauna makiaza ir tinka mano odai. Tiesa, su juo akiu neplaunu, tam yra akiu makiazo valikliai ax.gif
Atsakyti
NAUJIENOS bigsmile.gif

http://www.biok.lt/l...nkiniai-amberis
Atsakyti
Išbandžiau Margaritos purškiamą ekologišką veido drėkiklį. Naudojau prie jūros veidui gaivinti. Šiaip gaivina neblogai, bet labai nepatiko tai, kad drėkinimas ir gaivinimas labai trumpalaikis - kol purški, tol ir gerai g.gif
Tarkim su terminiu vandeniu papurškus ilgiau jaučiasi gaivinimas, o šiam drėkikliui to trūksta.
Nors gal esu ir neteisi lygindama šias dvi priemones... blush2.gif
Atsakyti