Sveikos 
  Norėjau paklaust, ar Rasos prausiklis probleminei odai gerai makiažą nuprausia 

QUOTE(Inspiratative @ 2011 07 20, 19:26)
Sveikos 
Pakankamai neblogai.
QUOTE(Inspiratative @ 2011 07 20, 20:26)
Sveikos 
man tai baisus jis, nusipirkau pries pora dienu ,nusiprausiau viena kart-visas veidas paraudo taip normaliai ir visa diena tas raudonumas laikesi. Atidaviau mamai, sakau gal tiks- jai visa veida raudonom demem ismete. Nzm man taip niekad gyvenime ner buwę nuo jokios priemonės,.. atidaviau dbr ta prausikli draugei, idomu kaip jai.
QUOTE(Malena @ 2011 07 20, 20:39)
Pakankamai neblogai.
o akių negraužia, nekenkia joms? man aktualiausia, kad nuplautų tušą, kartais akių pieštuką, kitos kosmetikos nedaug naudoju
QUOTE(Olivia. @ 2011 07 20, 21:41)
man tai baisus jis, nusipirkau pries pora dienu ,nusiprausiau viena kart-visas veidas paraudo taip normaliai ir visa diena tas raudonumas laikesi. Atidaviau mamai, sakau gal  tiks- jai visa veida raudonom demem ismete. Nzm man taip niekad gyvenime ner buwę nuo jokios priemonės,.. atidaviau dbr ta prausikli draugei, idomu  kaip jai.
Aš naudoju ir kremą, ir toniką tos pačios serijos, man labai tinka ir patinka, ačiū Dievui, siera manęs nealergizuoja
QUOTE(Olivia. @ 2011 07 20, 20:41)
man tai baisus jis, nusipirkau pries pora dienu ,nusiprausiau viena kart-visas veidas paraudo taip normaliai ir visa diena tas raudonumas laikesi. Atidaviau mamai, sakau gal  tiks- jai visa veida raudonom demem ismete. Nzm man taip niekad gyvenime ner buwę nuo jokios priemonės,.. atidaviau dbr ta prausikli draugei, idomu  kaip jai.
Tai matyt esat alergiška sierai (kaip ir aš). Tos Rasa linijos negaliu naudoti.
Ne taip dažnai į kosmetiką sierą kiša (labiau gal į gydomąją), tai gal lyg šiol ir nesusidūrėt.
QUOTE(Inspiratative @ 2011 07 20, 21:31)
o akių negraužia, nekenkia joms? man aktualiausia, kad nuplautų tušą, kartais akių pieštuką, kitos kosmetikos nedaug naudoju 

Per daug save myliu, kad akiu makiaza prausikliu plauciau
                Na, aš tuo Rasos prausikliu probleminei odai akių tikrai neplaučiau. Juk ir sausint gali (visgi probleminei odai) ir su rūgštim.
Šiaip esu naudojus šią liniją (prausiklį ir kremą-gelį) tiko ir patiko.

Šiaip esu naudojus šią liniją (prausiklį ir kremą-gelį) tiko ir patiko.
                Mano oda sausa, naudoju Margaritos eko kremus, taip pat eko veido prausiklį. Šiandien pabandžiau eko veido drėkiklį - nemėgstu rožių kvapo, tačiau gaivina gerai, sueis. 

Aišku, ačiū už atsiliepimus 

Išbandžiau Margaritos purškiamą ekologišką veido drėkiklį. Naudojau prie jūros veidui gaivinti. Šiaip gaivina neblogai, bet labai nepatiko tai, kad drėkinimas ir gaivinimas labai trumpalaikis - kol purški, tol ir gerai  

Tarkim su terminiu vandeniu papurškus ilgiau jaučiasi gaivinimas, o šiam drėkikliui to trūksta.
Nors gal esu ir neteisi lygindama šias dvi priemones...

Tarkim su terminiu vandeniu papurškus ilgiau jaučiasi gaivinimas, o šiam drėkikliui to trūksta.
Nors gal esu ir neteisi lygindama šias dvi priemones...