Noriu savo rumunisko kremo vel
As Margaritos maitinanti krema isigyjau, bet man pirmi du tepimai parode, jog ne dienai ji naudosiu, nes toki riebuma nemalonu palieka.
Šiandien Eurokose pamačiau naujuosius Rasos kremukus
Dar palauksiu akcijų ir reikės įsigyti matiškumą teikiantį kremuką..
QUOTE(agnite @ 2010 11 18, 19:21)
O gal jau buvo ir naujasis rankų kremas su svietsmedžiu?
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 18, 20:42)
Šito nemačiau...
Bet gal ir per savo žioplumą nepastebėjau
Žodžiu jau naujienos turi pasirodyt visur
kaip jums ekologiska serija vaikams?
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 18, 21:42)
As sito kremo irgi laukiu
Labas.
Ar esat naudoje kas jau si seruma ir sampuna
http://www.biok.lt/i...?id=240&pid=414
Kadangi nerandu pas save miestely niekur rasos prausiklio probbleminei odai, tai nenaudojus dvi savaites to prausiklio pilnas veidas juodu inkstiru
Nebesu jau seniai saves tokios macius
Galvojau Garnier pabandysiu, pinigai nemazi, bet visiskas pravalas... Oda dar baisesne tapo. Turbut teks internetu uzsisakys prausiklio arba i kita miesta vaziuot...
Ar esat naudoje kas jau si seruma ir sampuna
http://www.biok.lt/i...?id=240&pid=414
Kadangi nerandu pas save miestely niekur rasos prausiklio probbleminei odai, tai nenaudojus dvi savaites to prausiklio pilnas veidas juodu inkstiru
serumą turiu,bet retokai naudoju,bo kažkaip man atrodo,kad riebina plauką,tai jeigu prisimenu,tai prieš plovimą panaudoju.Neturiu kantrybės tokiems dalykams aš

Dar jau kokią savaitę naudoju šampūną nuo slinkimo su ajerais (Margaritos).Nežinau,kas man padeda,ar papildai nuo slinkimo,ar ir tas ir tas,bet slinkimas akivaizdžiai apmažėjo
Jeigu ankščiau bijodavau galvą plauti,bo mažiausiai kuokštas plaukų tarp pirštų likdavo,tai dabar vienas kitas plaukas 
Papildyta:
Šitas vas
Dar jau kokią savaitę naudoju šampūną nuo slinkimo su ajerais (Margaritos).Nežinau,kas man padeda,ar papildai nuo slinkimo,ar ir tas ir tas,bet slinkimas akivaizdžiai apmažėjo
Papildyta:
Šitas vas
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 11 19, 21:47)
Išbandžiau naują ekologišką margaritos drėkinamąjį kremą - labai nepatiko kvapas...na ir šiaip kažkaip nelabai sužavėjo.. gal per sunkus pasirodė, bijau naudoti, nes toks jausmas, kad gali kimšti poras 
Man kvapas laaaabai patinka..
O tas sunkumas ir mane iš pradžių gąsdino..aš jį naudoju ant kremo-gelio probleminei odai - tai nepastebėjau jokio porų kimšimo
QUOTE(bumbasi @ 2010 11 19, 19:33)
serumą naudoju dabar. Poveikio nepastebėjau jokio, apart to, kad riebina plaukus. Tiesa, tik įtrynus į galvos odą, kokias porą minučių šaldo.
Patiko tik indelis (patogu serumą naudot).
Šampūną bandė naudot mano bendradarbė. Dėl poveikio nežinau, bet sakė, kad plaukai kaip šiaudai pasidaro, tai net nekilo ranka bandyt pačiai, nes jos plaukai natūralūs, o mano - dažyti.
QUOTE(agnite @ 2010 11 18, 21:21)
O kuriame Eurokose jau matėte naujuosius produktus BIOK?
Nes aš tai bent jau dar niekur nemačiau...