Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

Nusipirkau Margaritos prausikli su ramunelem, labai nusivyliau, sausina netgi mano rieboka oda doh.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie Margaritos šveitiklį su agurkais? g.gif yra koks teigiamas poveikis riebesnei odai? ax.gif user posted image
Atsakyti
Esu sunaudojus vieną pakuotę, man pasirodė šiurkštokas. Visai neblogas, jausdavosi ,kai nušveisdavo, bet gal antro nepirkčiau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2010 11 25, 22:07)
kokie atsiliepimai apie Margaritos šveitiklį su agurkais? g.gif  yra koks teigiamas poveikis riebesnei odai? ax.gif

Man patinka, šveičiamosios dalelės smulkios, neaštrios, todėl pakankamai švelniai ir švariai nušveičia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 26 lapkričio 2010 - 02:02
QUOTE(apčy @ 2010 11 26, 04:01)
Man patinka, šveičiamosios dalelės smulkios, neaštrios, todėl pakankamai švelniai ir švariai nušveičia.

schmoll.gif kaip kam...
man kaip tik atvirkščiai - tos dalelės tikrai nesmulkios, labai ne koks jausmas šveisti odą šiuo šveitikliu doh.gif

Nors, pažiūrėjus vakarykštę Grinevičiūtės laidą apie kosmetiką, beveik viską reikėtų mesti lauk doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 11 24, 14:00)
O kuriame Eurokose jau matėte naujuosius produktus BIOK?
Nes aš tai bent jau dar niekur nemačiau... blink.gif

Aš mačiau Kauno Akropolio... ax.gif

QUOTE(moliugele @ 2010 11 25, 21:01)
Siandien nusipirkau nauja matizuojanti krema Rasos, pirkau Rimi ir jam dar nuolaida buvo, mokejau 13lt su centais. Pirmaisiais ispudziais pasidalinti galesiu rytoj...  smile.gif

g.gif Vakar kaip tik buvau RIMI, žiūrėjau Rasos produktus, bet ne visiems buvo akcijos, o to kremo naujojo išvis nebuvo... verysad.gif

QUOTE(Inspiratative @ 2010 11 25, 22:07)
kokie atsiliepimai apie Margaritos šveitiklį su agurkais? g.gif  yra koks teigiamas poveikis riebesnei odai? ax.gif user posted image

Man tai jis išvis neveiksmingas buvo. Kažkaip nešveitė odos išvis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 11 26, 13:41)
Man tai jis išvis neveiksmingas buvo. Kažkaip nešveitė odos išvis...  g.gif

Man irgi tas Margaritos sveitiktlis per svelnus, labai jau minimaliai jausdavosi, kad sveicia oda. Bet poveikis budavo. Tad jis tikrai tinka kadieniniam sveitimui.
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 11 26, 17:06)
Man irgi tas Margaritos sveitiktlis per svelnus, labai jau minimaliai jausdavosi, kad sveicia oda. Bet poveikis budavo. Tad jis tikrai tinka kadieniniam sveitimui.

Na man kasdien nebūtų laiko su šiuo šveitikliu "žaisti"... smile.gif Jau geriau turėti veiksmingą ir 1-2 kartus šveisti per savaitę... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 11 25, 21:26)
Nusipirkau Margaritos prausikli su ramunelem, labai nusivyliau, sausina netgi mano rieboka oda doh.gif

as irgi ji nusipirkau, nes nebuvo svelnaus vaistazoliu prausiklio, tai nelogas man, nesausina smile.gif
Atsakyti
lai nesupyksta Biok gamintojai ir myletojai,bet man absoliuciai nei viena bandyta priemone nei tiko nei patiko,viskas kazkoks kosmaras buvo doh.gif nei sampunai nei balzamai,nei duso zeles,tuo labiau kremukai jokie (na ranku gal pusetinas toks bet irgi nebepirkciau)totalus kosmaras ir pinigu ismetimas.Visi kremai kazkokie kaip plevele palieka,serija probleminei odai tai isvis alergija sukele man ,nors neisikundziu jautria oda visai.Duso zeles sausina oda ,sampunai plaukus kaip stagarus palieka,balzamai nieko isvis nedaro,paakiu kremas irgi plevele uzdeda,nedrekina visai,na zodziu labai man nekokios asociacijos su biok gaminiais.Anksciau vis dar pabandydavau ka naujo,bet dabar galutinai is tolo apeinu ir nesuprantu kai kuriu ka ten taip giria,turbut geriau nieko nebande g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 11 26, 21:34)
lai nesupyksta Biok gamintojai ir myletojai,bet man absoliuciai nei viena bandyta priemone nei tiko nei patiko,viskas kazkoks kosmaras buvo doh.gif nei sampunai nei balzamai,nei duso zeles,tuo labiau kremukai jokie (na ranku gal pusetinas toks bet irgi nebepirkciau)totalus kosmaras ir pinigu ismetimas.Visi kremai kazkokie kaip plevele palieka,serija probleminei odai tai isvis alergija sukele man ,nors neisikundziu jautria oda visai.Duso zeles sausina oda ,sampunai plaukus kaip stagarus palieka,balzamai nieko isvis nedaro,paakiu kremas irgi plevele uzdeda,nedrekina visai,na zodziu labai man nekokios asociacijos su biok gaminiais.Anksciau vis dar pabandydavau ka naujo,bet dabar galutinai is tolo apeinu ir nesuprantu kai kuriu ka ten taip giria,turbut geriau nieko nebande g.gif

Gal nebūk tuo taip tikra mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 26 lapkričio 2010 - 22:00
nesuprantu kai kuriu ka ten taip giria,turbut geriau nieko nebande

komentaras vertas pakomentuoti lotuliukas.gif tai jus,mieloji,idomu ka bandziusi esate doh.gif gal isvis,ne pagal savo odos tipa viska naudojote,uztai niekas ir netinka?
Atsakyti