QUOTE(byebyelondon @ 2011 04 30, 02:43)
Tai yra labai asmeniska. Jeigu taip buvo jsu kaimynui, pusbroliui ar draugui, nereiskia kad mano kaimynui pusbroliui ir draugui yra visiskai priesingai. Del tautu katilo irgi galvojau, kad niekam nerupes is kur as esu, nes buvau prisiklausius, kad 'cia vieni uzsienieciai', bet deja realybe nemaloniai nustebino-mano tautybe buvo akcentuojama kiekviename zingsnyje, vos tik isgirdus akcenta budavau kamantinejama is kur esu, poziuris aisku i Lietuva kaip ir visur buvo nekoks. Po 2 menesiu ismokau kalbeti praktiskai be akcento, bet vis tiek visur buvau verciama jaustis uzsieniete. Cia, Vokietijoj kur dabar gyvenu, salyje kuria daug zmoniu laiko nacistine, jauciuosi maziau svetima nei "tautu katile" Amerikoj
Zodziu nenoriu jusu "discourage", as tikiuosi kad jums yra/bus geriau nei man, tik palikit galimybes kad gali buti ir kitaip nei holivudas ar draugai noredami pasigirti kaip jiems gerai sneka. Lukesciu nepasiteisinimas vis delto yra skaudus dalykas. O kas liecia draugus-esu buvus Anglijoj, Amerikoj, dabar Vokietijoj ir maciau daug uzsienio lietuviu. Galiu pasakyti, kad labai daugelis ju i Lietuva grize viska pagrazina, specialiai prisipirke nauju drabuziu pries kelione i Lietuva vaidina kokie jie turtingi ir kaip jiems gerai, o sededami toj pacioj Anglijoj/Amerikoj ar dar kazkur, verkia, kaip jiems blogai, kokie cia visi kvaileliai, kaip kitur simtakart geriau. Patikekit, sita dalyka drasiai galiu vadinti tendencija, pakankamai pavyzdziu maciau
na ar salis patinka ar ne ,tai tikrai cia nuo zmogaus priklauso,o tavo aprasytas pvz del akcento tai truputi sypsena veide sukele,nes ismokti kalbeti praktiskai be jo per 2 menesius yra NEIMANOMA, kalba pralavinti taip,bet tik nepanaikinti akcenata,o zmones klausineja is kur nes jiems idomu,ypac jei ju aplinkoje jie tokio akcento nera girdeja

o del poziurio ,tai juk labai daug zmoniu ir nezino ,kur ji randasi

As pamenu labiausiai apie Lietuva nupasakoti padedavo krepsinis

,nes tai irgi mylimas sportas sioje salyje,aisku ne futbolas ir beisbolas,bet tikrai zinomas ir tai padedavo rasti bendra kalba
Kaip ten bebutu,bet kaip yra sakoma"Zmogus yra savo likimo kalvis" taip kad ...
Sekmes visoms

,o is savo varpines snekant,man si salis pati paciausia
Life is too short to waste your time trying to get people to like, love or care for you. If they can't love you for who you are, then it's their loss.