Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Nesenai perskaiciau nebloga minti, kuri kazkiek nuramino user posted image
"Gyvenimas teikia daug galimybių, bet neturėtum visuomet rinktis tai, kas, atrodo, geriausia. Kartais tai, kas geriausia ir tobula, ne visada yra tai, kas padarys tave lamingą."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulke: 29 balandžio 2011 - 09:13
Galvoti, kad didele salis-dideles galimybes tai tas pats kas galvoti kad kuo didesnis zmogus, tuo jisai geresnis, protingesnis smile.gif Pagal sita teorija geriausios galimybes turetu buti Rusijoje. Kai kuriose Europos salyse, ir labai mazose, tokiose kaip Sveicarija, yra zymiai geresne ekonomine situacija nei issvajotoje Amerikoje.
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 04 29, 12:22)
Galvoti, kad didele salis-dideles galimybes tai tas pats kas galvoti kad kuo didesnis zmogus, tuo jisai geresnis, protingesnis smile.gif Pagal sita teorija geriausios galimybes turetu buti Rusijoje. Kai kuriose Europos salyse, ir labai mazose, tokiose kaip Sveicarija, yra zymiai geresne ekonomine situacija nei issvajotoje Amerikoje.

Tai niekas ir neteigia, jog cia viskas pagal dydi pamatuota smile.gif Kandangi salis labai ivairiapusiska, tai ir galimybes dideles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 04 29, 10:13)
Nesenai perskaiciau nebloga minti, kuri kazkiek nuramino user posted image
"Gyvenimas teikia daug galimybių, bet neturėtum visuomet rinktis tai, kas, atrodo, geriausia. Kartais tai, kas geriausia ir tobula, ne visada yra tai, kas padarys tave lamingą."

Labai protingai pasakyta! Idomu, koks procentas is aplikavusiu laimes ta zalia korta g.gif Bet kuriuo atveju, sekmes toms, kurios laukiate rezultatu!
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 04 29, 05:22)

bet... toj pacioj sveicarijoj uzsienieciui yra sunkiau pritapti, adaptuotis ir tapti pilnaverciu visuomenes nariu, JAV ta padaryti yra paprasciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hipokrene @ 2011 04 29, 18:41)
Labai protingai pasakyta! Idomu, koks procentas is aplikavusiu laimes ta zalia korta  g.gif  Bet kuriuo atveju, sekmes toms, kurios laukiate rezultatu!

As tai supratau, kad siemet labai daug kas uzpilde anketas,
vien jau is mano pazystamu rato.. todel laimeti sansas vis mazeja,
bet reikia tiketis geriausio user posted image
Atsakyti
Amerika yra ,ko gero ,atviriausia šalis visiems imigrantams,todėl,kad tokio tautų katilo,koks verda čia,kitur nerasi. Pažįstami iš JAV išvažiavę į Lietuvą namo atgal, nepbepritapo joje ir persikraustė gyventi į Angliją. Dabar dejuoja,kad tos šalys -nesulyginamos,ir žmonės,ir aplinka ne tokia šilta ir atvira,kaip JAV. Taigi kažkuri teisingai pastebėjo,kad jei pabuvojai kada JAV,tai ir norisi į ją sugrįžti.

Atsakyti
QUOTE(deimute @ 2011 04 29, 22:45)
Amerika yra ,ko gero ,atviriausia šalis visiems  imigrantams,todėl,kad tokio tautų katilo,koks verda čia,kitur nerasi. Pažįstami iš JAV išvažiavę į Lietuvą namo atgal, nepbepritapo joje ir persikraustė  gyventi į Angliją. Dabar dejuoja,kad tos šalys -nesulyginamos,ir žmonės,ir aplinka ne tokia šilta ir atvira,kaip JAV. Taigi kažkuri teisingai pastebėjo,kad jei pabuvojai kada JAV,tai ir norisi į ją sugrįžti.

Tai yra labai asmeniska. Jeigu taip buvo jsu kaimynui, pusbroliui ar draugui, nereiskia kad mano kaimynui pusbroliui ir draugui yra visiskai priesingai. Del tautu katilo irgi galvojau, kad niekam nerupes is kur as esu, nes buvau prisiklausius, kad 'cia vieni uzsienieciai', bet deja realybe nemaloniai nustebino-mano tautybe buvo akcentuojama kiekviename zingsnyje, vos tik isgirdus akcenta budavau kamantinejama is kur esu, poziuris aisku i Lietuva kaip ir visur buvo nekoks. Po 2 menesiu ismokau kalbeti praktiskai be akcento, bet vis tiek visur buvau verciama jaustis uzsieniete. Cia, Vokietijoj kur dabar gyvenu, salyje kuria daug zmoniu laiko nacistine, jauciuosi maziau svetima nei "tautu katile" Amerikoj smile.gif

Zodziu nenoriu jusu "discourage", as tikiuosi kad jums yra/bus geriau nei man, tik palikit galimybes kad gali buti ir kitaip nei holivudas ar draugai noredami pasigirti kaip jiems gerai sneka. Lukesciu nepasiteisinimas vis delto yra skaudus dalykas. O kas liecia draugus-esu buvus Anglijoj, Amerikoj, dabar Vokietijoj ir maciau daug uzsienio lietuviu. Galiu pasakyti, kad labai daugelis ju i Lietuva grize viska pagrazina, specialiai prisipirke nauju drabuziu pries kelione i Lietuva vaidina kokie jie turtingi ir kaip jiems gerai, o sededami toj pacioj Anglijoj/Amerikoj ar dar kazkur, verkia, kaip jiems blogai, kokie cia visi kvaileliai, kaip kitur simtakart geriau. Patikekit, sita dalyka drasiai galiu vadinti tendencija, pakankamai pavyzdziu maciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byebyelondon: 30 balandžio 2011 - 09:51
kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu smile.gif Kiekvienas isgyvena sava istorija, todel nuo to zmogaus ir priklauso kur jam tinka ir patinka gyventi, o kur ne smile.gif Kitiems ir kaime gyventi ir pletoti savo uki yra jo gyvenimo pasaukimas, tad kiekvienas turi atrasti savaja nisa, namus ir tuos dalykus, kurie juos daro laimingais bigsmile.gif tad cia i asmeniskumus nereikia ir listi, nes galim prirasyti n+k istoriju su laimingom ir su nelaimingom pabaigom biggrin.gif O kas laimes ZK, surizikuos ir pabandys susikurti gyvenima svetur pats pamatys ar tas vaizdas kuri mato dabar, atitinka realybe smile.gif As esu uz tuos zmones, kurie bando pakeisti save ir savo aplinka, bei itakoti tuos ivykius, kuriuos jis gali, jei jis jauciasi kaip nesavame kailyje kur yra dabar 4u.gif Ir nesvarbu kokia sali pasirinksi, viskas priklausys nuo tavo poziurio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2011 04 30, 09:59)
As esu uz tuos zmones, kurie bando pakeisti save ir savo aplinka, bei itakoti tuos ivykius, kuriuos jis gali, jei jis jauciasi kaip nesavame kailyje kur yra dabar 4u.gif Ir nesvarbu kokia sali pasirinksi, viskas priklausys nuo tavo poziurio  mirksiukas.gif

As lygiai taip pat mastau..
Man aplinka ir aplinkui esantys zmones labai daug ka reiskia, nes
pamenu save vaikysteje, teko keisti 2 mokyklas, kol pagaliau treciojoje
pasijutau savo vietoje, kai pazymius rase ne uz grazias akis, o uz
zinias, kai klasiokai buvo geranoriski ir padejo, ko anksciau nebuvo,
po to ir miestu teko keisti ne viena, bet galiausiai atsiduriau uzsienyje,
ir supratau, kad visur gerai kur musu nera, cia pliusas kad yra mano
artimieji, minusas klimatas, todel del klimato ir geresnio gyvenimo
norisi i USA, tik tiksliai nesuprantu kas mane ten taip traukia, bet siuo metu
gyvendama cia jauciuosi ne savo vietoje, atrodo kad netureciau cia buti smile.gif tikiuosi
nebeilgai... Ryt bus matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 04 30, 02:43)
Tai yra labai asmeniska. Jeigu taip buvo jsu kaimynui, pusbroliui ar draugui, nereiskia kad mano kaimynui pusbroliui ir draugui yra visiskai priesingai. Del tautu katilo irgi galvojau, kad niekam nerupes is kur as esu, nes buvau prisiklausius, kad 'cia vieni uzsienieciai', bet deja realybe nemaloniai nustebino-mano tautybe buvo akcentuojama kiekviename zingsnyje, vos tik isgirdus akcenta budavau kamantinejama is kur esu, poziuris aisku i Lietuva kaip ir visur buvo nekoks. Po 2 menesiu ismokau kalbeti praktiskai be akcento, bet vis tiek visur buvau verciama jaustis uzsieniete. Cia, Vokietijoj kur dabar gyvenu, salyje kuria daug zmoniu laiko nacistine, jauciuosi maziau svetima nei "tautu katile" Amerikoj smile.gif

Zodziu nenoriu jusu "discourage", as tikiuosi kad jums yra/bus geriau nei man, tik palikit galimybes kad gali buti ir kitaip nei holivudas ar draugai noredami pasigirti kaip jiems gerai sneka. Lukesciu nepasiteisinimas vis delto yra skaudus dalykas. O kas liecia draugus-esu buvus Anglijoj, Amerikoj, dabar Vokietijoj ir maciau daug uzsienio lietuviu. Galiu pasakyti, kad labai daugelis ju i Lietuva grize viska pagrazina, specialiai prisipirke nauju drabuziu pries kelione i Lietuva vaidina kokie jie turtingi ir kaip jiems gerai, o sededami toj pacioj Anglijoj/Amerikoj ar dar kazkur, verkia, kaip jiems blogai, kokie cia visi kvaileliai, kaip kitur simtakart geriau. Patikekit, sita dalyka drasiai galiu vadinti tendencija, pakankamai pavyzdziu maciau  biggrin.gif

na ar salis patinka ar ne ,tai tikrai cia nuo zmogaus priklauso,o tavo aprasytas pvz del akcento tai truputi sypsena veide sukele,nes ismokti kalbeti praktiskai be jo per 2 menesius yra NEIMANOMA, kalba pralavinti taip,bet tik nepanaikinti akcenata,o zmones klausineja is kur nes jiems idomu,ypac jei ju aplinkoje jie tokio akcento nera girdeja mirksiukas.gif o del poziurio ,tai juk labai daug zmoniu ir nezino ,kur ji randasi biggrin.gif As pamenu labiausiai apie Lietuva nupasakoti padedavo krepsinis biggrin.gif ,nes tai irgi mylimas sportas sioje salyje,aisku ne futbolas ir beisbolas,bet tikrai zinomas ir tai padedavo rasti bendra kalba biggrin.gif
Kaip ten bebutu,bet kaip yra sakoma"Zmogus yra savo likimo kalvis" taip kad ...

Sekmes visoms 4u.gif ,o is savo varpines snekant,man si salis pati paciausia wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2011 04 30, 12:55)
o is savo varpines snekant,man si salis pati paciausia wub.gif  ax.gif

Tarkim NY geriau nei FL ar CA? Ar Lietuvoje buvot irgi is didelio miesto,
ar is kokio mazesnio ir norejote i toki? Kodel NY? Nieko neturiu is pazystamu
tame mieste, butu idomu suzinoti, aciu smile.gif
Atsakyti