Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(byebyelondon @ 2011 04 30, 12:29)
Kalbek uz save, tau gal ir neimanoma, o as esu lingviste, baigusi anglu filologija ir kelis metus mokiausi valdyti artikuliacija ir tarima, man- imanoma.

tu gali buti baigus ka nori,bet neirodysi man ,kad akcenta per du menesius panaikinai iki tokio lygio ,kad kalbetum kaip JAV gimes amerikietis mirksiukas.gif o kur dar pats faktas ,kad pacio amerikietisko akcento cia apstu ,tam paciam NYC ju ne vienas ir ne du ir as nekalbu apie emigrantus tongue.gif o kur dar pietus ir vidurio Amerika rolleyes.gif
Zodziu neitikinai tu manes schmoll.gif tongue.gif
Dulke NY ir CA ar FL ner ir ka lyginti skiriasi,kaip diena ir naktis,CA visu pirma vakarinej pakrantej,o FL Atlanto pusej, bet tai juk pietus ax.gif Zodziu skirtumu pilna.
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 04 30, 03:43)
1. vos tik isgirdus akcenta budavau kamantinejama is kur esu, poziuris aisku i Lietuva kaip ir visur buvo nekoks.
2. Po 2 menesiu ismokau kalbeti praktiskai be akcento, bet vis tiek visur buvau verciama jaustis uzsieniete. Cia, Vokietijoj kur dabar gyvenu, salyje kuria daug zmoniu laiko nacistine, jauciuosi maziau svetima nei "tautu katile" Amerikoj smile.gif

3. Kalbek uz save, tau gal ir neimanoma, o as esu lingviste, baigusi anglu filologija ir kelis metus mokiausi valdyti artikuliacija ir tarima, man- imanoma.

1. kamantinejama? hehe... nu per 10 metu gyvenimo dar nepakamantinejo ne karto, paklause - taip. Bet kas tame blogo? As ir pati daznai paklausiu zmoniu is kur jei su negirdetu akcentu man prasneka. Paprasciausias pokalbio palaikymas, kam cia tirstinti spalvas apie kamantinejimus kazkokius?

2. tiesiog pati nustojai girdeti savo akcenta. Nes kaip ir sakei "buvau verciama jaustis uzsieniete", jei tikrai butum be akcento snekejes, tai kaip kas butu zinoje, akd tu uzsieniete? Logishkai pagalvok

3. asmenishkai pazistu 3 anglu kalba baigusias lietuves. Viena ju ziauriai gramatikoj nesigaudo, net baisu is tiesu. Kitos dvi puikiai anglishkai raso, bet su akcentais kalba. Beje, cia gyvena jau daug metu ir turi amerikiecius vyrus ir t.t. Taip kad, manau tikrai tiesiog nebegirdejai savo akcento ir tiek smile.gif

QUOTE(mergyna su sijonu @ 2011 04 30, 14:55)
o as cia naiviai tikejaus Lietuvos laiku  doh.gif

zinoma svarbiausia pasaulio salis gi, prie jos laiko ir turetu taikytis loterijos organizatoriai thumbup.gif thumbup.gif smile.gif Sekmes ums mergaites dideles, parasykit kas laimesit! drinks_cheers.gif
Atsakyti
REZULTATAI PASKELBTI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aha, paskelbti jau rezultatai. Mes bandysim kitąmet ax.gif

Sėkmės visoms belaukiančioms 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat bandysim kitais metais smile.gif sekmes visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 05 01, 02:35)
zinoma svarbiausia pasaulio salis gi, prie jos laiko ir turetu taikytis loterijos organizatoriai  thumbup.gif  thumbup.gif  smile.gif Sekmes ums mergaites dideles, parasykit kas laimesit!  drinks_cheers.gif

na matyt palaike svarbiausia pasaulio salimi,nes paskelbe LT laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
ir mums nepasiseke verysad.gif
Atsakyti
Mums irgi ne cool.gif
Atsakyti
deja, si karta ir mes nelaimejom cray.gif
Atsakyti
Niu tikekimes bent kam pasiseks, o tai cia kol kas niekas neprasinese apie laimejima ax.gif
Atsakyti
nelaimejau unsure.gif g.gif cray.gif nu bet geguzes pabaigoj vis tiek varau i JAV - atostogauti thumbup.gif brunette.gif
Atsakyti
Nu ka, mes irgi nelaimejome.
Pirma karta siais metais dalyvavau, tai kazkaip mazai ir tikejausi laimeti is pirmo karto.
Na, bet bandysime kitais metais.

Idomu, ar atsiras sioje temoje bent vienas laimetojas?
Atsakyti