Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(Rashkyte @ 2010 11 01, 18:14)
priklausomai, ar panaikintas teistumas  4u.gif  pazymoj arba bus parashyta, kad "teistas", arba ne  4u.gif

Tai jei isnykes, tai gal pazymoje bus "neteistas", bet paskui jei atrenka, vel anketoje yra klausimas, "ar buvote kada nors teistas?" Tai kaip cia rasyti? Jei pazymoje neteistas, tai gal ir velesneje anketoje rasyti, kad "nebuvau teistas"? Nes jei parasysi, kad buvai, tai kiek skaiciau, tada reikia is teismo dar kazkokiu doku...

Ar as klystu?
Atsakyti
nesuprantu, užpildžiau pirmą dalį, ir manęs prašo sutuoktinio/vaiko duomenų, nuotraukų, aš tai neturiu, tik savo..... nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 11 02, 15:46)
nesuprantu, užpildžiau pirmą dalį, ir manęs prašo sutuoktinio/vaiko duomenų, nuotraukų, aš tai neturiu, tik savo..... nesuprantu  g.gif

jei pazymejai kad turi vyra ir vaiku, todel ir ismeta. tu turi uzpildyti apie sutuoktini ir vaikus. jei ne, jie negaus zalios kortos.
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 11 02, 15:55)
jei pazymejai kad turi vyra ir vaiku, todel ir ismeta. tu turi uzpildyti apie sutuoktini ir vaikus. jei ne, jie negaus zalios kortos.

o tai ar aš galiu pildyti, kad tik aš gaunu? O jie paskui su manim važiuoja? g.gif
Nu net nežinojau, neturiu aš nuotrauku g.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cili: 02 lapkričio 2010 - 14:58
QUOTE(Cili @ 2010 11 02, 15:57)
o tai ar aš galiu pildyti, kad tik aš gaunu? O jie paskui su manim važiuoja?  g.gif
Nu net nežinojau, neturiu aš nuotrauku  g.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

kazkaip galima po pirmo voko juos prikabinti. bet be reikalo kabliuku prisidarytum man atrodo g.gif o jei noretum juos "prisikabinti" tik tada kai tu isvaziuoji, tai jie turetu LT be taves gyventi apie 5 metus (pas mus gavosi 8 metus gyvenom atskirai).
Atsakyti
nu va, vyras užsienyje, nebenufotkinsiu, taip kad nebeišeis šiemet sudalyvauti verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 11 02, 08:25)
tai pažymiu jaučiu, kad neturiu  g.gif

Kiek vardų pase įrašyta? Jei Ona Onaitienė, reiškias midle name nėra. Jei Ona Marija Onaitienė, tuomet midle name Marija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 11 02, 07:32)
Jei pazymoje neteistas, tai gal ir velesneje anketoje rasyti, kad "nebuvau teistas"?

kiek suprantu - taip 4u.gif
Atsakyti
Pildau anketa, priminkit ar reikia pildyt didziosiom raidem?
Neturiu laiko ieskot info.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2010 11 02, 19:02)
kiek suprantu - taip  4u.gif

bet kaip tu gali rasyti nebuvau teistas, jei buvai teistas g.gif
Papildyta:
QUOTE(RutaB @ 2010 11 02, 19:38)
Pildau anketa, priminkit ar reikia pildyt didziosiom raidem?
Neturiu laiko ieskot info..  verysad.gif

jokio skirtumo
Atsakyti
kaip man gaila, kad neturiu dukrytės ir vyro nuotraukų verysad.gif verysad.gif galvojau, kad tik mano fotkės reikia, o iš jų tik info verysad.gif verysad.gif ot pražioplinau verysad.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 11 02, 09:05)
nu va, vyras užsienyje, nebenufotkinsiu, taip kad nebeišeis šiemet sudalyvauti  verysad.gif  doh.gif

XXI amzius, vyras gali nusifotkint ten tam uzsieny ir atsiusti jums fotke email'u per mazdaug valanda laiko. rolleyes.gif
Atsakyti