Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(MichGirl @ 2010 11 02, 19:57)
XXI amzius, vyras gali nusifotkint ten tam uzsieny ir atsiusti jums fotke email'u per mazdaug valanda laiko.  rolleyes.gif

vyras reise mano, deja....be interneto, fotiko....ech
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 11 02, 13:04)

na yra foto salonai ir internetines kavines blogiausiu atveju, bet aisku dabar porai dienu likus iki loterijos pabaigos jau komplikuociau.
Atsakyti
sveikos mergaites,
niu susigundziau ir as kaip sakant smile.gif
man kyla klausimukas del fotkiu. Ar jus specialiai fotkinates, ar iskerpat is kokios foto? kaip padaryti, kad tas foto dydis tinkamas butu? su kokia programele gal apkarpot ar kaip? nemoku visi su kompu fotkiu tvarkyt. fotika tureciau su kuo nusifotkint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 11 02, 20:04)

SUNKU SU TAIS VYRAIS, REISININKAIS doh.gif . aS TAI BANDAU DETI NUOTRAUKA, KUR BUVO PERNAI METAIS FOTKINTAS, NORS TURETU, AISKU BUTI FOTOGRAFUOTAS NESENIAI, BET, DEJA, mb TAIP PAT REISE verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2010 11 02, 13:35)
sveikos mergaites,
niu susigundziau ir as kaip sakant smile.gif
man kyla klausimukas del fotkiu. Ar jus specialiai fotkinates, ar iskerpat is kokios foto? kaip padaryti, kad tas foto dydis tinkamas butu? su kokia programele gal apkarpot ar kaip? nemoku visi su kompu fotkiu tvarkyt. fotika tureciau su kuo nusifotkint  ax.gif

taisykles yra pirmajam puslapyje, ten apie nuotrauku reikalavimus smulkiai parasyta. galit specialiai fotkintis salone kazkur, galit iskirpti is kazkur, svarbu atitiktu galutinis rezultatas reikalavimus. As kai pildydavau visada nusifotkindavau prie sienos baltos ir apsikarpydavau su bet kokia foto programa.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 11 02, 20:55)
taisykles yra pirmajam puslapyje, ten apie nuotrauku reikalavimus smulkiai parasyta. galit specialiai fotkintis salone kazkur, galit iskirpti is kazkur, svarbu atitiktu galutinis rezultatas reikalavimus. As kai pildydavau visada nusifotkindavau prie sienos baltos ir apsikarpydavau su bet kokia foto programa.

IKELIU DAR NUORODA, KURIA, DEJA, PATI PAMACIAU PER VELAI, MUSU FOTKESE SU PECIU LINIJA BUS BLOGAI verysad.gif
GAL KAM PRAVERS
http://www.dvlottery....gov/photo.aspx
Papildyta:
QUOTE(Cili @ 2010 11 02, 12:24)
nesupantu kodėl mano vis bloga nuotrauka, kiek dizaineris vis bandė, fotkino, tvarkė nuotrauką pagal reikalavimus, vis meta, kad photo valid, cia kur galima pasitikrinti, ne anketoje  g.gif

Nu ir buna gi variantu lotuliukas.gif . Tiek galvos skausmo del nieko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Cili @ 2010 11 01, 17:28)
per kiek laiko uzpildete anketa mazdaug  g.gif

Pildziau siandien. Puslapis veike puikiai, savo ir vyro anketas uzpildziau per mazdaug 10 min smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renaciuke555: 02 lapkričio 2010 - 20:37
kaip suprasti su peciu linija?
Atsakyti
Turbut kazka ne taip darau, nes visai neduoda pildyti ismeta lentele: Enter Entrant Information tai taip suprantu, kad jau pavelavau ar ne taip pildau, jeigu kas esate ir pildete atsakykit pries ieinant i anketa ar reikia dar papildomai lentele uzpildyti su pavarde, gimimo data ir patvirtinimo kodu? Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 11 02, 22:46)
kaip suprasti su peciu linija?

nuorodoje, kuria nurodziau, ant nuotrauku yra parodyta, kiek mazdaug turetu matytis peciu,deja, pavyzdziui, savo vyra esu nufotkinusi beveik be peciu, na ju nesimato.Todel turiu itarima, kad bus blogai, zinoma nuotrauka praejo pildant anketa, bet ar ji tiks veliau, tai klausimas verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Delfinute @ 2010 11 02, 23:04)
Turbut kazka ne taip darau, nes visai neduoda pildyti ismeta lentele: Enter Entrant Information  tai taip suprantu, kad jau pavelavau ar ne taip pildau, jeigu kas esate ir pildete atsakykit pries ieinant i anketa ar reikia dar papildomai lentele uzpildyti su pavarde, gimimo data ir patvirtinimo kodu? Dekui.

gal kazkur ne ten bandote pildyti,nes tikrai jokiu lenteliu nemeta Ar pildote cia http://www.dvlottery...pplication.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renaciuke555: 02 lapkričio 2010 - 22:17
QUOTE(renaciuke555 @ 2010 11 02, 23:15)
nuorodoje, kuria nurodziau, ant nuotrauku yra parodyta, kiek mazdaug turetu matytis peciu,deja, pavyzdziui, savo vyra esu nufotkinusi beveik be peciu, na ju nesimato.Todel turiu itarima, kad bus blogai, zinoma nuotrauka praejo pildant anketa, bet ar ji tiks veliau, tai klausimas  verysad.gif

Papildyta:

gal kazkur ne ten bandote pildyti,nes tikrai jokiu lenteliu nemeta

laba
taip mus nuotraukose peciu linija yra tai yra truputi matosi peciai
Atsakyti
beje, sia nuoroda http://www.dvlottery....gov/photo.aspx reiktu perziureti iki apacios, nes pavaziavus i apacia yra tikslus nurodymai, vaizduojami ant paciu nuotrauku. Matau, kad ne labai aisku pasidare
Papildyta:
Delfinute, ar leido uzpildyti?
Atsakyti
Sveikos, ar tiesa,kad yra reikalavimas 2 metu legalaus darbo stazo ? smile.gif
Atsakyti