Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai

Smagu, kad per BTV parodo senus rusiškus filmus. Mano nuomone, bent jau komedijos, tai tikrai rusų geresnės negu amerikiečių. Aš dažnai pagalvoju, kad norėčiau dar kartą pažiūrėti "Pirmyn gardemarinai", nes labai patiko, bet dabar jau nelabai atsimenu kaip ten viskas vyko ir kaip baigėsi. Ar jūs norėtumėte dar kartą pažiūrėti kokį filmą,kurį seniai rodė, bet kuris labai patiko?
Atsakyti
Kazkaip visada pries Naujuosius Metus laukiu kino ''PO PIRTIES'',ji galiu ziuret kiekvienais metais,nors jau senokai zinau ji mintinai.Patinka su ''Surikais'',''Nikulinais''ir t.t.
Atsakyti
4u.gif Man ir nauji rusiski filmai labai patinka(pvz., "9 rota", "Statskij sovetnik" ir t.t.) thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi neberodo(arba kartoja senus), galima ir naujesniems jausti nostalgiją, ar ne mirksiukas.gif Patinka rusiški serialai (Banditų Peterburgas, Brigada), žiūrėjau "Chiromantas" serialą per rusišką kanalą kažkurį, labai įstrigo. Esmė buvo chiromantija, šiek tiek su mafija supinta, bet esmė tie delnų ženklai, super. thumbup.gif
Atsakyti
Rusų filmai, kaip sako ,turi dūšią, tai ne holivudinis niekalas.Patiko rusiškos žvejybos bei medžiojimo ypatumai, Šurikas ir dar daug kitų.Šaunu, kad perBaltijos tv dar rodo tuos filmus
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 01 30, 17:09)
Kazkaip visada pries Naujuosius Metus laukiu kino ''PO PIRTIES'',ji galiu ziuret kiekvienais metais,

Galvojau, kad aš viena tokia nenormali(gerąja prasme aišku rolleyes.gif ) bigsmile.gif . Atrodo jau toks senas tas filmas, bet vistiek nereali nostalgija jam thumbup.gif .
Šiaip labai patinka visos senos rusiškos komedijos "ant kurių" aš užaugau. Nors visai įdomu pažiūrėti ir neseniai sukurtus filmus thumbup.gif .
Atsakyti
Po pirties, italu nuotykiai Rusijoj, Surikas, Langas i Paryziu, o labiausiai tai ypatumai - medziokles, zvejybos-visi thumbup.gif Seni, prastos kokybes, be jokiu specialiu efektu, tikrai - "filmai, turintys dushia" ir labai primenantys vaikyste wub.gif
Atsakyti
Man be paminėtų Šuriko nuotykių tai dar labai patinka Kaukazo belaisvė, Brilijantinė ranka
Atsakyti
Filmas "Po pirties" niekad neatsibosta, bet nuo...iki jo nesu pažiūrėjusi.
Atsakyti
Bet, spėju, dabartiniams "niolikmečiams" tie seni filmai schmoll.gif ,kaip ir šiuolaikinams vaikučiams senosios animacijos?
Atsakyti
neseniai anonsavo "Benzino kolonėlės karalienė" - su malonumu šį filmą pažiūrėsiu biggrin.gif
Dar būtų gerai, kad parodytų ir tokį "A nuka, devočki" apie meilę toks lengvas filmukas, toji pati aktorė vaidina kaip ir pirmajam wub.gif
Pataisymas:
nerodys senosios versijos, o gaila doh.gif Naująją versiją anonsavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 31 sausio 2006 - 13:22
QUOTE(joločka @ 2006 01 31, 14:06)
Bet, spėju, dabartiniams "niolikmečiams" tie seni filmai schmoll.gif ,kaip ir šiuolaikinams vaikučiams senosios animacijos?

O mano mergaitei labai patinka senoji animacija
Atsakyti