Labas rytas
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 05, 01:19)
Taip, taip ta. Nežinau, bet Lekteris nelabai mane traukia

Neatrodo, kad ten būtų kažkokių baisumų. Klausk Ingėno, ji visas šlykščias knygas man parekomenduoja
Jau kaip parašei

, tarsi aš būčiau etatinė šlykštynių mėgėja

Nors nežinau,gal taip ir yra

Norisi man įvairovės - ir labai gražių skaitinių, ir baisesnių
Apie Hanibalą nesu skaičiusi. Tik filmą mačiusi, bet ir tą jau seniai. Filmas tai labai liuks. Bet, kadangi mačiau seniai, jokių baisių scenų jau ir nebepamenu. Kažkaip nemanau, kad būtų labai šlykštu apie Hanibalą skaityti. Va žiūrėti į tas mėsinėjimo scenas - kitas reikalas, nemėgstu. Įsitikinau su visokiais "Chirurgas", kad užsigrūdinau tokių scenų skaitymui.
QUOTE(Masako @ 2010 11 05, 08:35)
*Siuo metu irgi nelabai noriu kokiu slykstyniu. Man pakanka ir
Kaulu sode tu nemaloniu detaliu. Jau kaip nervina (bet ir idomu

) to seno laikmecio vaizduojamos detales - poziuris i moteri, medicinos lygis -
pasakoju turini -(kur rasoma apie gimdymus - kaip gydytojas viena po kitos apziurineja moterims gimdos kakleli, nusivalydamas rankas i purvina ranksluosti
**dabar galvoju, ka tokio slykstesnio esu skaicius. tai, be abejones, vienas ir variantu butu Gavelio "Vilniaus pokeris"
. dar Maluko knygos slykscios. Ta blogaja prasme...
***Mergai, jauciu pareiga pasakyti, kad esu viruseli pasigavus, iki sekmadienio gal busiu beveik sveika, bet vis tiek sakykit, jei bijot, kad uznesiu

* [COLOR=yellow]Tai dar palauk, paskui išskaitysi, kuo baigėsi tokie nehigieniški veiksmai

Ir kodėl taip gydytojai elgdavosi anuomet. Aš net nuspėjau tas scenas skaitydama, prie ko tai prives.
**Bet kad "Vilniaus pokeris", jei gerai pamenu, lyg ir ne šlykštu

Gal yra viena kita gašlesnė scena. Nors visgi labai seniai ir skaičiau tą knygą, kai tik buvo pirmą kartą išleista. Ir net nepamenu, ar ją perskaičiau nuo pradžios iki galo. Galbūt kažką šlykštesnio esu praleidusi
*** Tai gal nieko labai neužneši

Jei smarkiai nečiaudėsi

Ne maži vaikai juk
QUOTE(LEEja @ 2010 11 05, 08:36)
tai as prie pensijos tada, man 33
Tai aš tada iš viso pensinininkė - man 35 metai
Noriu pasigirti ir pasidžiaugti - gavau laaaaabai norėtą išsvajotą savo vaikystės knygą

Knygą, kurią prisimenu kaip vieną iš pirmųjų. Iš kurios man buvo skaitomos pasakos, kai dar pati skaityti nemokėjau. Vėliau, aišku, ją skaičiau jau ir pati. Žodžiu, nostalgija nereali ir grobis neįkainojamas
Va tokia: