Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *38 Namučiai...

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 05, 13:44)
Ai, žinai, aš dabar bijau ką ir besakyt, nes pulsit skaityt, nepatiks. Gal čia tik mane ji taip sužavėjo  wub.gif Tikrai, seniai tokią knygą beskaičiau, kad braukyčiaus citatas, patiktų kiekvienas puslapis ir taip užlūliuotu mane  wub.gif

Tikrai, neskubėkit merginos, aš "Moters šviesą" galiu sukritikuoti, tik reikia iki galo perskaityti. biggrin.gif
Šiandien toks šlykštus oras - tai traukia miegoti ir niekur neesinori eiti. Brrr.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 11 05, 13:19)
[Beje, tikejaus kokios mazos knygutes, o ten didele grazi knyga, be trupucio 500g smile.gif

bigsmile.gif Kaip džiugu, kad supratai, jog man jos gali reikti bigsmile.gif
Bus šaunus papildymas į kelionių kolekciją thumbup.gif Ačiū labai 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 05, 14:30)
Kad niekas neapkaltintų, jog iškraipiau knygą, tai pacituosiu:
"Savaitgalį tik ramiai, tyliai krapnojo, tad gerai išsimiegojau. Pirmadienio rytą aikštelėje su manimi sveikinosi bendramoksliai... Tą rytą buvo šalčiau, bet, laimė, nelijo".
"Tą naktį pagaliau buvo tylu. Išvargusi greitai užmigau. Likusi savaitės dalis praėjo be nuotykių".
Aš dienoraštį taip rašydavau: gavau dovanų puzlę, surūkiau šiandien 5 cigaretes parke. Mama nepastebėjo

Matyt ne veltui manęs ji visai netraukia tongue.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 05, 14:42)
Nes mus sieja "pagyvenusių žmonių meilė"  biggrin.gif Nežinau, vakar kažkaip Ingėnas "lindo" į galvą  ir viskas blush2.gif

Vos neapsisiojau lotuliukas.gif
Kol nepaklausė muminukas, man irgi iškart iškilo klausimas, kuo gi aš tau taip užstrigau vakar tongue.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 05, 02:04)
Apie Lekterį neskaičiau, tik filmus žiūrėjau. Nežinau, kiek knygoj šlykštu, bet filme tai tik viena vieta su smegenim buvo pobaisė  ax.gif

o man tas filmas (,,Hanibalas'') gan normaliai susižiūrėjo g.gif gal dėl to, kad žinojau, kas bus, nes knygą buvau skaičiusi.
o knyga tai tikrai šlykšti bigsmile.gif bet man patiko lotuliukas.gif nors kai kurios vietos (na pvz ungurys nukanda žmogui liežuvį ar scena su smegenimis) tai giliai įsirėžė į atmintį.

QUOTE(linamog @ 2010 11 05, 11:21)
As visas skaiciau. Jei neklystu, keturios yra. Geros.

drinks_cheers.gif labai patiko wub.gif ypač ,,Hanibalas''

QUOTE(Masako @ 2010 11 05, 11:44)
as to uzdrausto vaisiaus ieskojau Ivanauskaites "Raganoj ir lietuj" biggrin.gif

o man ši visai patiko. Tikėjausi daugiau to uždrausto vaisiaus. Bet tikriausiai pati toji ,,vinis'' buvo interpretacija Jėzaus gyvenimo.

QUOTE(Tibė @ 2010 11 05, 12:07)
Ką tik paštinikė atnešė  clap_1.gif

Po ,,Užrašų'' kažko šis rašytojas nebetraukia. unsure.gif

QUOTE(muminukas @ 2010 11 05, 12:50)
labas rytas smile.gif

ohoho kaip seniai matyta bigsmile.gif sveika.
Atsakyti
Baigiau skaityti Jodi Picoult "Kitas gyvenimas"
Labai labai patiko, negalėjau nei minutei atsitraukt, net valgant skaičiau. hihihi.gif Istorija pasakoja apie merginą, kuri užauga tik su tėvu, palikta motinos. Nelaiminga pirmoji meilė, vėliau santuoka su perspektyviu chirurgu, sūnelio gimimas. Negalėdama susitvarkyti su santuokos ir motinystės sunkumais, ji palieka mylimą vyrą ir sūnelį...
Tiesą sakant dar prieš pradėdama skaityti jau buvau nusiteikus prieš pagrindinę veikėją, juk kaip įmanoma palikti savo kūdikį. blink.gif Tačiau paskui beskaitant nė vieną kartą taip norėjos per sprandą tvoti jos vyrui už nesupratingumą. gun_bandana.gif
Galvoj vis kirbėjo mintis, o kaip man pačiai bus?

Dabar pradėsiu skaityt T. Hayden "Mergaitė" ax.gif

Beje maximoj mačiau ruošia stalus su nupigintom knygom. g.gif Kol darbuotojos ten ruošė, tai nelindau dar žiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 05, 11:57)

"Silva Rerum" ir aš turiu (jau seniai). Tik vis pritaupau dar ją tongue.gif , neskaityta.

oo žinosiu biggrin.gif (man riek perskaityt)

QUOTE(laTulipe @ 2010 11 05, 16:15)

Po ,,Užrašų'' kažko šis rašytojas nebetraukia. unsure.gif

aš dar nieko jo neskaičius unsure.gif

`ką tik iš susitikimo su D.Kajoku rolleyes.gif
Smagu buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Baigiau H. Wasmo "Stiklinė pieno"
user posted image

Minčių eilinį kartą nėra, nesiplėsiu. Knyga apie jauną mergaitę Dortę, nutarusią ieškoti laimės svetur ir patekusią į žmonių pardavimų ir prostitucijos liūną. Gaila man aišku tos mergaitės buvo, bet daug kur ir nepateisinau ir pyktis ėmė, kad taip kveilai elgiasi. Nors, aišku, labai jaunutė ji, gal nėra ko norėt.
-----------------------
Dar parsinešiau iš bibliotekos:
H. Wasmo "Dinos knyga" (draugei pirmiausia duosiu, pati net nežinau ar dar noriu skaityti Wasmo knygų, matyt, reikia, kad susigulėtų įspūdžiai po šios)
A. Bariko "Šilkas" (perskaičius pačiia bus aišku, ar tikrai noriu ir spektaklį pamatyti wink.gif)
----------------------
Matau, kad apie Suada "Sudeginta gyva" šnekat, tai ir aš pati kolkas nesuprantu kuo ta knyga ypatinga. Bandysiu skaityti iki galo, kad paaiškės kažkas. Kolkas atrodo, kad tokios tematikos žymiai įdomesnių knygų skaičiau ir yra.
------------------------
Dorifore, stiprybės tau tą nesąmonę skaitant doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 05 lapkričio 2010 - 18:53
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 11 05, 19:25)
Baigiau skaityti Jodi Picoult "Kitas gyvenimas"

Dabar pradėsiu skaityt T. Hayden "Mergaitė"  ax.gif

Beje maximoj mačiau ruošia stalus su nupigintom knygom.  g.gif Kol darbuotojos ten ruošė, tai nelindau dar žiūrėt.

J.Picoul knygos man taip pat labai patinka, gal ir ne visos laaabai stiprios, bet visada uzkabina ska udzias temas ir negali nelikti abejingas vienai ar kitai pusei.
T. Hayden "Mergaitė" thumbup.gif geras pasirinkimas. Gera patirtis su "sunkiais" vaikais, kurie yra pamirsti tevu ir priversti per anksti suaugti. Kai kuriose vietose buvau ituzusi, kaip niekad blink.gif Skaiciau sia vasara, nes besilaukdama turejau marias laiko.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 05, 18:45)
Dar parsinešiau iš bibliotekos:
H. Wasmo "Dinos knyga" (draugei pirmiausia duosiu, pati net nežinau ar dar noriu skaityti Wasmo knygų, matyt, reikia, kad susigulėtų įspūdžiai po šios)

Žinok, bent jau man "Dinos knyga" neturi jokio panašumo, anei nieko bendra su Wassmo "Stiklinė pieno". Nežinočiau, tai nepatikėčiau, kad to paties autoriaus kūryba. "Dinos knyga" žymiai įdomesnė, turi kur kas didesnę išliekamąją vertę . Pati pradžia painoka, bet pagal ją nespęsk ir nenumesk. Knyga, kurią tikrai verta skaityti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 05, 19:53)
Žinok, bent jau man "Dinos knyga" neturi jokio panašumo, anei nieko bendra su Wassmo "Stiklinė pieno". Nežinočiau, tai nepatikėčiau, kad to paties autoriaus kūryba. "Dinos knyga" žymiai įdomesnė, turi kur kas didesnę išliekamąją vertę . Pati pradžia painoka, bet pagal ją nespęsk ir nenumesk. Knyga, kurią tikrai verta skaityti.

Labai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 04, 23:28)
O aš labai noriu perskaityti "Kauliukų žmogus", po Fati atsiliepimo, tai iš viso užsimaniau. Man atrodo, kad čia mano stiliaus knyga. Pasiilgau jau šlykštynių knygoje, bo paskutinės skaitytos buvo gražios arba juokingos  ax.gif

Žinok, bijau prašauti pro šalį, bet manau, kad tau ji patiks. Man ji irgi patiko, bent 2/3 knygos.

QUOTE(katilina @ 2010 11 04, 23:32)
Fatimaalla, galutinai mane atgrasei nuo šitos knygos. Jau ir pirma jos nenorėjau, tai dabar dar labiau nenoriu, jei tai įmanoma.  smile.gif
Suknyga.lt pažymėta, kad skaitai "Saldumas pyrago dugne". Kaip ji tau?

wub.gif pasakysiu tik tiek, kad be galo patinka, bet atsiliepimą rašysiu jau rytoj, dar liko 50psl biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 05, 00:32)
Žinau "Traukinių žymėjimas", mačiau filmą, tai knygos neskaičiau. Be to, kiek girdėjau tai ją dažniausiai skaito paauglystėje, spėju dabar man nebus taip įdomu  ax.gif

Na kai aš ją skaičiau 19 metų, tai ji man labai patiko, o kai prieš pusę metų žiūrėjau filmą, tai buvo nuobodu.

QUOTE(Masako @ 2010 11 05, 09:21)
as ta Vilniaus pokeri univero laikais skaiciau, tai irgi ne viska pamenu, bet man islikusi atminty kaip knyga, kuria skaitydama nuolat jauciau pasislykstejima - nekalbu apie mesinejimus kokius biggrin.gif , bet kiek ten pagiezos, kiek nihilizmo. fuj wacko.gif turejau minty slykstuma ta prasme 4u.gif

Jau šią jo knygą kaip seniai skaičiau, kad iš tikrųjų net nepamenu apie ką unsure.gif Kaip ir jo 'Vilniaus džiazą', tik pamenu, jog abi labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 05, 19:53)

Ačiū, na, kadangi jau turiu ją pas save ir grąžinti reikia tik po kelių mėnesių, pabandysiu paskaityti smile.gif
Atsakyti
Parašiau į sena.lt (berods nick'as medeina), dėl Coelho "Nugalėtojas lieka vienas", gal kuri nors esate su šiuo žmogum susidūrusi? mirksiukas.gif
Atsakyti