Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 30

[quote=Edmė,2010 11 06, 22:17]
[quote=Patriccija,2010 11 06, 20:38]
Edme, Tu gyveni Suvalkijoje ar Dzukijoje?
Man kordisepta skysta sese vyresnioji perka is vilniaus du ipokavimai, t.y.8, berods, buteliukai. Moka virs 200Lt. Gal tau pigiau siule? Naebezinau, o gal bandyti GESAVIT 50,nors internete maciau , kad 60tabl kainuoja 294, jei gerti po 4 kapsules per diena ir tris menesius , kaip rekomenduoja...
g.gif

Aš iš ten , iš kur ir tu biggrin.gif . Savivaldybės salėje buvo kažkoks renginys, kur prof. A. Gamperis pristatė šią produkciją, paskui kas norėjo galėjo likti ir užsiregistruoti platintojais. Apie kainas tai nieko nežinau, bet, jei per platintojus tai kaina visur turbūt panaši bus. Kažkaip, jei tampi platintoju, tai pačiam išeina pigiau. Na, aš nesusigundžiau tapti platintoju, neturiu kada.
Pažiūrėjau Gesavit dėžutę, kur aš gėriau, tai maniškis Gesavit 10. 60 kapsulių 88,92 Lt, pagaminta Čekijoje. Pirkau Kauno onkologijos ligoninės vaistinėje. Tai kažin tas gesavit 50 gali būti ant tiek brangesnis?
[/quote]

Labas
norisi nusikeikti,kad taip pelnosi ligonių vilties pasveikti sąskaita. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 04, 22:44)
simona24, kiek Tavo mamytei metu? Na kaip mamyte praleido dienele, gal geriau jau?
Papildyta:

GREK, pamazu rankele susitvarkys, nebeskaude taip. Jau dabar (sausio men. bus 9 metai po operacijos) nebejauciu, kad ji kiek nors skiriasi nuo kitos rankos savo pajegumu. Tik pazastis yra visvien kazkokia jautri, nenormali.
Vakarais ir as labai sunkiai uzmiegu, o ryta keltis i darba sunku.
Man lasins ryt Navelbine, jei kraujukas bus geras, irgi Kaune, bet onkologijos ligonineje.
Kaip NBA ir Magam?

Gal kas esate gere tokius vaistukus GESAVIT 50PG ar ALVEO?
Kokie atsiliepimai?


Mes gereme GESAVIT- rezultata ivertinti sunku, pristabdyta chemijomis liga atsinaujino jau po 2 menesiu. sad.gif Taciau, juk niekas nezino, kaip butu jei butu. Sios chemijos metu naudojame Wobe Mugos. Ji gavome is Austrijos, ten 800 tableciu kainuoja 160 eur. Deja LT 100 tab. kainuoja beveik tiek pat (jei gerai pamenu).
Atsakyti
Wobe Mugos - enzimai, panaši sudėtis yra ir Wobenzym. Turiu dar Wobenzym, kartais išgeriu. Kai pirkau 2007m. WobeMugos tai tikrai uz įpokavimą apie 500Lt mokėjau. Iš Australijos kaip parsisiuntėte? Per internetą? Ar kas nors ten nupirko ir atsiuntė?

Šiandien labai skauda sąnarius, ypač rankų ir petis. Išgėriau Ibumetin.
Atsakyti
Gal ką sudomins
šiandien radau

http://www.sveikaszm...amp;strid=37389

"Julė ligoninėje susipažino su moterimi, kuri gėrė kažkokio augalo šaknį ir tikino, kad vėžys nuo jos pasitraukė. Julė irgi nusprendė su vėžiu kovoti Kondroto šaknimi. Ši šaknis labiau žinoma degsnio šaknies pavadinimu. Moterys suteikė jai Kondroto vardą, nes tokia buvo pavardė vaistininko, kuris nurodė šią šaknį jos pažįstamai."

Degsnys - pripažinta vaistažolė

Degsnio, kurio labiau įprastas pavadinimas - miškinė sidabražolė, yra ir vaistinėse. Magdalena įsitikinusi, kad "privačiai ir su meile" apdorota žolė, kokią paruošia ji, yra stipresnė ir veiksmingesnė. Esą reikia gebėjimų sudžiovinti degsnį taip, kad jame liktų nesudžiovintojo gydomosios savybės.

Miškinė sidabražolė - dažnas daugiametis augalas. Liaudies jis dar vadinamas dagiuku, degimo žolele, gumbo žolele, gumbučiu, senšakne, trakžole. Jis auga drėgnose pievose, spygliuočių ir mišriuose miškuose, kirtimuose, upių pakrantėse. Žydi nuo birželio iki rugpjūčio. Vaistams vartojami šakniastiebiai renkami anksti pavasarį arba rudenį. Iškasti šakniastiebiai nupurtomi, nukarpomos pridėtinės šaknys, nuplaunami tekančiu vandeniu ir pavytinus paskleidžiami plonu sluoksniu bei džiovinami. Žolininkė Magdalena juos džiovina tik ant balto popieriaus, kurį sudrėkusį keičia dukart per parą. Patalpa turi būti užtamsintais langais. Sudžiovinti šakniastiebiai laikomi medinėse dėžėse arba maišeliuose sausoje, gerai vėdinamoje vietoje. Išdžiūvusi žaliava turi būti tamsiai ruda, pjūvio vietoje raudonai ruda, bekvapė, rūgšti.
http://www.balsas.lt...9912/sveikata/1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 08 lapkričio 2010 - 12:12
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 08, 12:24)
Wobe Mugos - enzimai, panaši sudėtis yra ir Wobenzym. Turiu dar Wobenzym, kartais išgeriu.  Kai pirkau 2007m. WobeMugos tai tikrai uz įpokavimą apie 500Lt mokėjau. Iš Australijos kaip parsisiuntėte? Per internetą? Ar kas nors ten nupirko ir atsiuntė?

Šiandien labai skauda sąnarius, ypač rankų ir petis. Išgėriau Ibumetin.


Is Austrijos. Parsiunte pusesere. Vaistinese parduoda be receptu.
Atsakyti
Labas visiems smile.gif.
As niekur nedingau, beveik kasdien apsilankau cia - pergyvenu ir dziaugiuos kartu su jumis. Tik pati nerasau...
Pas mane viskas gerai, jauciuosi irgi neblogai. Patriccija, man dar konsiliume pasake kad vaistus lasins iki ligos progresijos. Tai as jau ir neklausineju ar kada baigs, dziaugiuos kad lasina - reiskia liga ne progresuoja smile.gif. Nors neseniai daktare minejo, kad jei kraujas neatsistatytu, darytume pertrauka, nes kol kas viskas gerai.
NBA, as ligoninej bunu kas antra treciadieni nuo 8val iki 11val. (poryt vaziuoju), jei kada busit viena tokiu laiku butu malonu susitikt:).
Atsakyti
QUOTE(Magam @ 2010 11 08, 15:44)
Labas visiems smile.gif.
As niekur nedingau, beveik kasdien apsilankau cia - pergyvenu ir dziaugiuos kartu su jumis. Tik pati nerasau...
Pas mane viskas gerai, jauciuosi irgi neblogai. Patriccija, man dar konsiliume pasake kad vaistus lasins iki ligos progresijos. Tai as jau ir neklausineju ar kada baigs, dziaugiuos kad lasina - reiskia liga ne progresuoja smile.gif. Nors neseniai daktare minejo, kad jei kraujas neatsistatytu, darytume pertrauka, nes kol kas viskas gerai.
NBA, as ligoninej bunu kas antra treciadieni nuo 8val iki 11val. (poryt vaziuoju), jei kada busit viena tokiu laiku butu malonu susitikt:).

Sveika Magam, man irgi taip pasakė, kad iki progresijos. Tik nelabai susivokiau, dabar aiškiau... Man lašina penktadieniais.
Kelinta karta Tau jau lašins?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 08 lapkričio 2010 - 14:26
[quote=.GABIJA.,2010 11 08, 13:05]
Gal ką sudomins
šiandien radau



Aš kažką girdėjus apie tą moterį iš Kazlų Rūdos. Žinau, kad bendradarbės kažkada, bet jau senokai, pas ją važiavo. Reikės paklausinėti. O, kai spinduliavausi, tai tektadvo eilėje pasėdėti, tai toks įdomus žmogelis irgi pradėjo pasakoti apie šį augalą, ir kazliškę moterį minėjo, tipo net užsieniečęiai pas ją važiuoja, ir geriau žino nei lietuviai. Bet mane pakvietė, tai viso pokalbio nežinau.
Atsakyti
Labukas, Mergaitės 4u.gif
Miškinę sidabražolę rekomenduoja gerti ir Jadvyga Balvočiūtė. Mamytės ligelės pradžioje ją vartojome ir per chemoterapiją. Man ji taip pat buvo rekomendavusi pavartoti, nes irgi sakiausi iš jos žolelių nuo miomų, cistų ir papukų guzelių... smile.gif Ir dabar visą laiką turiu pakelį, bet senai jau nebesiviriau - laiko neradau blush2.gif Labai tikiuosi, kad jo atrasiu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 08 lapkričio 2010 - 18:40
Sveikos 4u.gif
Rasu lanka, kaip jautes? blush2.gif
Vis del to man ne pavyks isvengti dar vienos, nors mazos, bet operacijos, ketvirtadieni salins is gimdos polipa verysad.gif 4 menesiu gydytoja stebejo, jis nikur nedingo, ir bijo ji polikti. Jau ne pirma karta man salins gimdos polipa, po kiekvieno nestumo atsinaujiena doh.gif Tikiuos, kad tai paskutine mano operacija, griauciau viska atlikti ir uzbaigti siuos ligotus metus visam gyvenimui doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 11 08, 20:41)
Sveikos 4u.gif
Rasu lanka, kaip jautes? blush2.gif
Vis del to man ne pavyks isvengti dar vienos, nors mazos, bet operacijos, ketvirtadieni salins is gimdos polipa verysad.gif 4 menesiu gydytoja stebejo, jis nikur nedingo, ir bijo ji polikti. Jau ne pirma karta man salins gimdos polipa, po kiekvieno nestumo atsinaujiena doh.gif Tikiuos, kad tai paskutine mano operacija, griauciau viska atlikti ir uzbaigti siuos ligotus metus visam gyvenimui doh.gif  4u.gif

Šiandien jaučiuosi jau beveik visai kaip sveika. Ir nuovargio mažai , tik dar padusina, kai pasilankstau ar laiptais palipu (seniau to nebuvo) biggrin.gif Dabar jaučiu randelį tik kai lovoj keičiu padėtį arba, kai reikia pasisukti į kairę... Esu biuletenyje - tai truputi gėda - gal reikėjo jo neimti??? blush2.gif Jaučiuosi, kaip dykaduonė.... blush2.gif blush2.gif Beje, pradeda belstis durna mintis, o jei tas atsakymas buvo neteisingas ir dar ateis kitoks? doh.gif Nusiraminsiu, tik kai daktariukas paskambins .
Labai tikiuosi, kad tau pašalins galutinai tą polipą - ir ko jis vis atauga? Ar laparaskopu daro tokią operaciją? Narkozė visa? Laikysim kumštelius. Stenkis nesijaudinti. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 08 lapkričio 2010 - 18:53
QUOTE(rasų lanka @ 2010 11 08, 19:51)
: Beje, pradeda belstis durna mintis, o jei tas atsakymas buvo neteisingas ir dar ateis kitoks?  doh.gif Nusiraminsiu, tik kai daktariukas paskambins .

Niu niu, mesk iš galvos tas mintis. Kiek man teko susidurt, jei ekstra atsakymas geras, na, tas pooperacinis, tai ir pasako, ir tai pasitvirtina. Va man buvo toks daktaro "numykimas", kad neaišku, - sako, palaukim to tikrojo atsakymo, o aš jau be žodžių supratau. Bus gerai, rasų lanka!

Samta, tikrai, kuo greičiau išsioperuok tą polipą, būtinai šiais metais, ir užbaik tuos metus, kad kitus galėtum atverti kaip naują baltą lapą. 4u.gif
Atsakyti