Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 30

QUOTE(patrule @ 2010 12 18, 10:05)
Su tuo omeprazoliu irgi reikia atsargiai, čia rimti vaistai, jei pradėjot gerti, tai gerkit sažiningai pagal nurodymus, o ne taip, kad perstoja skaudėti ir negeriam. Jeigu jau erozijos, didelis rugštingumas, reiktų labiau save prisižiūrėti, valgyti virtą troškintą maistą, nenaudoti aštrių, pikantiškų prieskonių ir padažų, daugiau valgykit daržovių ir vaisių. Sakyčiau jūsų situacija rimtesnė, nes pas jus giminėj močiutė sirgo, patys suprantat, kokia tikimybė. Pas mane niekas nesirgo, tai gydytojai labai stebėjosi, kad susirgau. Bet aš savęs visai neprisižiūrėjau, mano gyvenimo būdas labai daug ką nulėmė, dirbu stresinį darbą, darbe tai pavalgom, tai alkani liekam, nes nebūdavo kada arba staigiai užbėgdavom į statoilą tų sušiktų dešrų bandelėje ar submariną kokį  doh.gif Nervai, įtampa, prasta mityba ir štai toks mano rezultatas.

Saugok save, savo vaiką (neduokit jiems valgyti čipsų, tų nesamoningų saldainių) taigi saldumynus labai puikiai pakeičia vaisiai.

tai kadv as ir einu kasmet viska tikrinti, vidinius organus, skrandi...
nuo rukymo man cia viskas eina, nors jau senokai nerukau, turejau gastrita budama kokiu 16 doh.gif aisku ir maistas daug ka duoda,labai lekna as, daktare uzpuole kad dietu laikausi, o as jai kad kaip tik visos bedos del to kad ju nesilaikau doh.gif

o dar netikiu visu simta procentu paveldejimu, vezis kaip sakoma nepaveldimas, gal daugiau sutapimai, ir aplamai tikiu labiau likimu
Atsakyti
Labadiena,noriu kreiptis i patrule.gal galite parasyti del skrandzio vezio ar kankino jus kokie simtomai ir kiek laiko,ar buvo netiketai rastas.ar rugstingumas buvo didelis.Turiu dideliu bedu su skrandziu 5 metai,gydymas teigiamo efekto neduoda.aciu.
Atsakyti
QUOTE(ramadana @ 2010 12 18, 18:58)
Labadiena,noriu kreiptis i patrule.gal galite parasyti del skrandzio vezio ar kankino jus kokie simtomai ir kiek laiko,ar buvo netiketai rastas.ar rugstingumas buvo didelis.Turiu  dideliu bedu su skrandziu 5 metai,gydymas teigiamo efekto neduoda.aciu.

Parašiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nikola @ 2010 12 18, 15:37)
tai kadv as ir einu kasmet viska tikrinti, vidinius organus, skrandi...
nuo rukymo man cia viskas eina, nors jau senokai nerukau, turejau gastrita budama kokiu 16 doh.gif aisku ir maistas daug ka duoda,labai lekna as, daktare uzpuole kad dietu laikausi, o as jai kad kaip tik visos bedos del to kad ju nesilaikau doh.gif

o dar netikiu visu simta procentu paveldejimu, vezis kaip sakoma nepaveldimas, gal daugiau sutapimai, ir aplamai tikiu labiau likimu

man viskas prasidejo po dideliu stresu,jiems nurimus aprimo ir skrandis,na bet vis islenda,tada sugeriu kursa (kartais nevisa blush2.gif )omeprozolio
mano 5metu dukra irgi jau karta naudojo omeprozoli.tada dar 4m.buvo,skaudejo pilva,pykino,liežuvis baltas,veme,saldainiu ir visokio kitokio nesveiko maisto gauna tik per sventes,arba močiutes duoda kai as nematau,bet karts nuo karto vistiek pasiskundžia kad pilva skauda doh.gif
paveldimumas kiek su gyd kalbejau apie 20proc.
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 12 18, 21:44)
man viskas prasidejo po dideliu stresu,jiems nurimus aprimo ir skrandis,na bet vis islenda,tada sugeriu kursa (kartais nevisa blush2.gif )omeprozolio
mano 5metu dukra irgi jau karta naudojo omeprozoli.tada dar 4m.buvo,skaudejo pilva,pykino,liežuvis baltas,veme,saldainiu ir visokio kitokio nesveiko maisto gauna tik per sventes,arba močiutes duoda kai as nematau,bet karts nuo karto vistiek pasiskundžia kad pilva skauda doh.gif
paveldimumas kiek su gyd kalbejau apie 20proc.

Tai, kad tos močiutės, tetos ir svečiai nesuvokia, kad tie saldumynai visiškai nreikalingi mažiems vaikams, jie neduoda organizmui jokios naudos, bet ne... vis išgirsti "taigi vaikutis nori, tai kaip jam neduosi" šakės, aš gatava su plyta tokiems žmonėms snukius išmalti, tai jeigu jie paprašys šnapso?...irgi sakys, kad labai norėjo blink.gif blink.gif Nesuprantu ir niekada nesuprasiu, kaip ne savo vaikui be mamos sutikimo galima į burną kišti visokius šūdus? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
O po to mamoms problemų su vaikų sveikata
Atsakyti
QUOTE(patrule @ 2010 12 18, 23:35)
Tai, kad tos močiutės, tetos ir svečiai nesuvokia, kad tie saldumynai visiškai nreikalingi mažiems vaikams, jie neduoda organizmui jokios naudos, bet ne... vis išgirsti "taigi vaikutis nori, tai kaip jam neduosi" šakės, aš gatava su plyta tokiems žmonėms snukius išmalti, tai jeigu jie paprašys šnapso?...irgi sakys, kad labai norėjo  blink.gif  blink.gif Nesuprantu ir niekada nesuprasiu, kaip ne savo vaikui be mamos sutikimo galima į burną kišti visokius šūdus? doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Labai daug agresijos. Su plyta į snukį? Kaip šauksit, taip atsilieps. Saldumynai nėra jau toks blogis, kaip įsivaizduojate. Tai tik emocijos, deja.
Papildyta:
To renatuxaass
Jeigu 4 metų vaikui duodate omeprazolį, tai ... Be žodžių.

Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2010 12 19, 03:38)
To renatuxaass

kas be zodzio, mano vaikui ji israse santariskise, tai tureciau neduoti turbut ir vaikas toliau skustusi pilvo skausmais ir pykinimu,skrandzio skausmu, nors mes namie net staengemias netureti visokio brudo, saldainiu ir kitu, tik atsiranda kas primaitina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2010 12 19, 02:38)
Labai daug agresijos. Su plyta į snukį? Kaip šauksit, taip atsilieps. Saldumynai nėra jau toks blogis, kaip įsivaizduojate. Tai tik emocijos, deja.
Papildyta:
To renatuxaass

Matyt neturite vaikų? Už vaiko sveikatą ne tik su plyta į snukį, o ir daugiau galiu, ir nesakiau, kad saldumynas blogis,tai brūdas (kalbu apie tuos kurie šiuo metu parduotuvių lentynose) tiesiog iki tryjų metų vaikui iš vis jo nereikia, o jums jeigu patinka, tai ir maitinkit visokiais guminukais, šokoladais ir panašiais nuodais. Vyresniems vaikučiams, prašau, bet nereikia jų jais šerti, čia ne maistas.
Atsakyti
laba diena,
Gal kas galetu man parasyti i AZ kiek duoti minimaliai chirurgui, anesteziologui kai darys kruties operacija? Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nikola @ 2010 12 19, 11:47)
kas be zodzio, mano vaikui ji israse santariskise, tai tureciau neduoti turbut ir vaikas toliau skustusi pilvo skausmais ir pykinimu,skrandzio skausmu, nors mes namie net staengemias netureti visokio brudo, saldainiu ir kitu, tik atsiranda kas primaitina doh.gif

Kaip baisu kad mazi vaikai serga verysad.gif Tikiuosi sie vaistai isgydys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2010 12 19, 02:38)
Papildyta:
To renatuxaass

juk as ne pati ji savo nuožiura daviau, gyd.paskyre. 10mg du kart dienoj,o turi ka geriau pasiulyti?tik nereikia apie dietas,linu semenu kisieliu, apie tai viska žinom,nepadejo. sakai reikejo laukt kol visai nusilps bevemdama?
Atsakyti
QUOTE(patrule @ 2010 12 18, 22:35)
Tai, kad tos močiutės, tetos ir svečiai nesuvokia, kad tie saldumynai visiškai nreikalingi mažiems vaikams, jie neduoda organizmui jokios naudos, bet ne... vis išgirsti "taigi vaikutis nori, tai kaip jam neduosi" šakės, aš gatava su plyta tokiems žmonėms snukius išmalti, tai jeigu jie paprašys šnapso?...irgi sakys, kad labai norėjo  blink.gif  blink.gif Nesuprantu ir niekada nesuprasiu, kaip ne savo vaikui be mamos sutikimo galima į burną kišti visokius šūdus? doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

oi žinok as ir su tuo kovoju, su savo mama jau susitariau,nu bet su uošvene nekaip,jau pykstames,sakau norit kažka nupirkt pirkit knygute splav.dar ka nors kam tie guminukai,galu gale vaisiai,nu bet nesupranta,nu kas cia blogo sako,visi valgo,na sakau juk musiskes silpnas skrandukas...nu vnz.sakytum kažkaip kitaip negerai maitinu,bet juk darželi pagrinde valgo,ta pati kaip ir visi,nu neissipleskim,tema ne apie tai 4u.gif Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 12 19, 14:24)
oi žinok as ir su tuo kovoju, su savo mama jau susitariau,nu bet su uošvene nekaip,jau pykstames,sakau norit kažka nupirkt pirkit knygute splav.dar ka nors kam tie guminukai,galu gale vaisiai,nu bet nesupranta,nu kas cia blogo sako,visi valgo,na sakau juk musiskes silpnas skrandukas...nu vnz.sakytum kažkaip kitaip negerai maitinu,bet juk darželi pagrinde valgo,ta pati kaip ir  visi,nu neissipleskim,tema ne apie tai 4u.gif Geros dienos 4u.gif

Kirminukus issitirkite, kai juos pasalini is organizmo, visos tokios problemos dingsta, as ir pati netikejau, kol neisbandziau ant savo kailio, dabar ir astma bandom gydytis varant kirminus lauk, aisku tai darom zoliniais preparatais ir nemazais kiekiais, bet manau, kad visvien maziau bedos pridarys negu cheminiai preparatai, dabar savo vaikino net pulinga angina isgydziau be antibiotiku, nors pediatre pamacius gerkle ju prirase, aisku gydziau ilgiau ir brangiau kainavo, bet ko nepadarysi del savo vaiko.
Atsakyti