QUOTE(patrule @ 2010 12 18, 10:05)
Su tuo omeprazoliu irgi reikia atsargiai, čia rimti vaistai, jei pradėjot gerti, tai gerkit sažiningai pagal nurodymus, o ne taip, kad perstoja skaudėti ir negeriam. Jeigu jau erozijos, didelis rugštingumas, reiktų labiau save prisižiūrėti, valgyti virtą troškintą maistą, nenaudoti aštrių, pikantiškų prieskonių ir padažų, daugiau valgykit daržovių ir vaisių. Sakyčiau jūsų situacija rimtesnė, nes pas jus giminėj močiutė sirgo, patys suprantat, kokia tikimybė. Pas mane niekas nesirgo, tai gydytojai labai stebėjosi, kad susirgau. Bet aš savęs visai neprisižiūrėjau, mano gyvenimo būdas labai daug ką nulėmė, dirbu stresinį darbą, darbe tai pavalgom, tai alkani liekam, nes nebūdavo kada arba staigiai užbėgdavom į statoilą tų sušiktų dešrų bandelėje ar submariną kokį
Nervai, įtampa, prasta mityba ir štai toks mano rezultatas.
Saugok save, savo vaiką (neduokit jiems valgyti čipsų, tų nesamoningų saldainių) taigi saldumynus labai puikiai pakeičia vaisiai.

Saugok save, savo vaiką (neduokit jiems valgyti čipsų, tų nesamoningų saldainių) taigi saldumynus labai puikiai pakeičia vaisiai.
tai kadv as ir einu kasmet viska tikrinti, vidinius organus, skrandi...
nuo rukymo man cia viskas eina, nors jau senokai nerukau, turejau gastrita budama kokiu 16

o dar netikiu visu simta procentu paveldejimu, vezis kaip sakoma nepaveldimas, gal daugiau sutapimai, ir aplamai tikiu labiau likimu