Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba 10-oji tema

Esu dirbusi su vaiku skype, bet tai buvo labiau kontrolė to, ką išmoko.
Šiaip tokia paslauga ir man nelabai priimtina. Norisi betarpiško kontakto su vaiku.

Bet panaršykit po tą blog`ą, "Mažieji šnekoriai" (spausti "apie logopedę") yra labai daug geros informacijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
verta pabandyt paciai padirbt, gal kas iseis, visai cia idomus zaidimeliai 4u.gif smile.gif
Papildyta:
nieko rasiu ta logopede,o kol jieskau, usirasiau i poliklinika pas logopede nebloga, ir dar i kalbos korekcija,kaip nors bendrom jiegom, svarbu vietoj netripciot ax.gif
Atsakyti
Svetimas žmogus skype maniškiu būtų "dzin". Kažkaip neįsivazduoju darbo su juo per atstumą. bet štai teko turėti patirtį, kai beveik 3 mėn. pati buvau išvykusi ir bendravau su vaiku skypu. Kadangi kompe buvo mama, tai jis labai įdėmiai pažiūrėdavo. Ir aš jį mokiau kalbėti...
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 11 26, 17:21)

o vidurinysis keliauja i darzeli? nes maciau labai seniai, dabar vis nepastebiu ax.gif

maniskis siemet kotais sunkiai i darzeli keliauja, dingo noras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolta @ 2010 11 28, 19:33)
o vidurinysis keliauja i darzeli? nes maciau labai seniai, dabar vis nepastebiu  ax.gif

maniskis siemet kotais sunkiai i darzeli keliauja, dingo noras  doh.gif

bebe.gif keliauja .. punktyrais.. man atrodo, ryt vėl dėsim punktyrą cool.gif įtariu temperatūra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 28 lapkričio 2010 - 19:36
laba diena, vat as galvoju,o jeigu man i namus logopede siulo ateidinet, gal vaikas geriau ir noriau dirbs,as cia musu logopedes klausiu, t.e forumo? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sunku pasakyti. g.gif Paprastai namų aplinka vaiką atpalaiduoja. Bet gali būti, kad su logopedu vaikas dirbs susikaupęs. Reiktų pabandyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 11 28, 19:36)
bebe.gif keliauja .. punktyrais.. man atrodo, ryt vėl dėsim punktyrą  cool.gif įtariu temperatūra.

maniškis paskutiniu metu irgi panašiai.. biggrin.gif šiandien irgi tinginiavom abu namie, rytoj bandysim keliauti ax.gif

klopedija, gal galėtum rekomenduoti kur Kaune galėčiau įsigyti žaidimų kalbos lavinimui? vieną tokį neblogą nusipirkau kalniečių pedagoginiame knygyne ir kaina tik 25lt bigsmile.gif turim atrodo nemažai tų žaidimų, bet senieji nelabai jau domina, norisi kažko naujo.

šiandien nupirkau advento kalendorių vaikui ir "rašė" mažius laišką Seniui. Rašau rašė, nes dabar labai domisi raidėmis, tai teko man visus žodžius rašyti spausdintomis raidėmis, o jis kopijavo. Ilgai aišku užtrukom, bet kiek džiaugsmo vaikui. Paskui dar ir nupiešė, kad seniui aiškiau būtų biggrin.gif Tai čia vaikui buvo visos dienos darbas biggrin.gif
Ir aišku visi norai susivedė i Lego rinkinius doh.gif

Bandau įprasti rašyti lietuviškomis raidėmis, tai taaip sunku blush2.gif pripratau pastoviai be LT raidžių rašyti, nes nepatogu loptope persijunginėti, bet dabar pamažu jau pradedu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolta: 29 lapkričio 2010 - 18:56
QUOTE(Nolta @ 2010 11 29, 18:48)
klopedija, gal galėtum rekomenduoti kur Kaune galėčiau įsigyti žaidimų kalbos lavinimui?
Dar galite užsukti į Pegaso knygynėlį Ožeškienės gatvėje, šalia Šviesos leidyklos.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 11 29, 19:15)
Dar galite užsukti į Pegaso knygynėlį Ožeškienės gatvėje, šalia Šviesos leidyklos.

ten mokomoji literatūra pagrinde, tiesa? pravažiavus esu ne vieną kartą jį, bet taip ir neužsukau niekada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolta @ 2010 11 29, 20:48)
Ir aišku visi norai susivedė i Lego rinkinius  doh.gif

na čia jau visai ne į temą.. bet labai noriu pasidžiaugti, kad ir maniškiams lego labai patinka. Tai jau apsirūpinau... 10 kg iš Vokietijos atsisiunčiau kurjeriu dirol.gif Laukiu nesulaukiu dabar vaizdelio, kaip jie šv.Kalėdų rytą dėžę sulig puse stalo ardys hihihi.gif
nors iš tiesų tie visi duplo lego tai yra neišsipildę mano vaikystės svajonės laugh.gif

o mes sergam.. ir visai nėra meilės per tokią vėtrą pas daktarus eit. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolta @ 2010 11 29, 19:21)
ten mokomoji literatūra pagrinde, tiesa?
Taip, vadovėliai, pratybų sąsiuviniai... Yra ir grožinės.
Atsakyti