Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

Jei kurioms idomu,galit paziureti kaip atrodo plaukai po proceduros su tom QOD COSMETIC priemonem ax.gif Cia: http://www.facebook.com/grupinis#!/alb...192342507444324

Man tai patinka,kad iskart matosi rezultatas isplovus galva po 10 min. thumbup.gif O ne paleidziama kliente su tobulai istiesintais plaukais ir rezultata tik paskui pamato namie issiplovus galva doh.gif
Papildyta:
QUOTE(hayabusa @ 2011 01 18, 19:01)
O pas kuria kirpeja Madam salone daret. Ir jei ne paslaptis, tai kiek kainavo? Kiek zinau tai ir nuo plauku ilgio priklauso.

Pas Asta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 01 19, 15:45)
Jeigu tik toks mazas procentas tai tuomet tikrai nebaisu,nes toks mazas kiekis nepakenks,jis yra naudojamas tam kad produktas nesugestu,panasiais kiekiais galima rasti formaldehido lupu dazuose,kremuose ir kitose kosmetikos priemonese.Siaip leistinas kiekis butu 0,2% BKT produktuose,bet dazniausiai yra naudojama 2%,t.y. 10k didesnis f-hido kiekis.Skaiciau kad Global Keratin yra netgi  4%,zinoma ne visuose,priklausomai nuo plauku strukturos yra naudojami skirtingo procento priemones.Na zodziu pasiula labai didele,pasirinkti tikrai labai sunku...

nezinau,bet man SUGADINO plaukus,nerekomenduoju schmoll.gif doh.gif blink.gif kuo toliau tuo baisiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija1984 @ 2011 01 19, 22:42)
nezinau,bet man SUGADINO plaukus,nerekomenduoju schmoll.gif  doh.gif  blink.gif kuo toliau tuo baisiau verysad.gif

O su kokiom priemonem ir kur daretes? g.gif
Atsakyti
kaip jau rasiau dariaus ta procedura,chemija nereali,kirpykloj buti nejo per tuos garus,antra diena pradejo asarot akys o iki tol kol reikejo plauti buvau isberta ir uztinusiais paakiais doh.gif isplovus galva,rezultato jokio,tokie kokie ir buvo,po antro trecio plovimo pradejo baisiau nei buvo pustis plaukai,galiukai baisus ko nera gyvenime buve,zodziu sugadinti plaukai ir 400lt ismesti y siuksline.
Atsakyti
QUOTE(viktorija1984 @ 2011 01 19, 21:42)
nezinau,bet man SUGADINO plaukus,nerekomenduoju schmoll.gif  doh.gif  blink.gif kuo toliau tuo baisiau verysad.gif

Encanto priemone,visi pastebejo,sake kas atsitiko tavo plaukams? blink.gif verysad.gif turejai grazius o dabar.... verysad.gif
Papildyta:
dar pykta kad raso jog tai atgaivina plaukus ir tt.
Atsakyti
QUOTE(viktorija1984 @ 2011 01 21, 23:25)
Encanto priemone,visi pastebejo,sake kas atsitiko tavo plaukams? blink.gif  verysad.gif turejai grazius o dabar.... verysad.gif
Papildyta:
dar pykta kad raso jog tai atgaivina plaukus ir tt.

Gal foto galima? noretusi paziuret, kaip tie sugadinti plaukai atrodo.. itariu, kad cia jeigu ir nutiko kas tai del darbo technikos, nes dar neteko girdet/matyt, kad darant teisingai bkt pakenktu..
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggiitt @ 2011 01 22, 10:22)
Gal foto galima? noretusi paziuret, kaip tie sugadinti plaukai atrodo.. itariu, kad cia jeigu ir nutiko kas tai del darbo technikos, nes dar neteko girdet/matyt, kad darant teisingai bkt pakenktu..

Man tai galus nudegino ir jie nutrupejo doh.gif
Atsakyti
man ir padarė šią procedūrą, bet nieko ypatingo plaukams neatsitiko. Tik iš karto pro procedūros jie buvo lygūs ir švelnūs kaip šilkas, o kai po 3 dienų išploviau, jie tokie patys kaip ir anksčiau sad.gif na gal vos vos tiesesni, bet jokio įspūdžio
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 01 22, 11:10)
Man tai galus nudegino ir jie nutrupejo doh.gif

man taip pat blink.gif tokie ploni pasidare ,galai issisakojo,trupineja..isivaizduoju kokia chemija jeigu akys griauze.
Atsakyti
Rasykit kokia priemone daret,nes visokiu ju yra
Atsakyti
Man nutrupejo ir nuo Encante ir nuo Salerm.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 01 22, 16:44)
Man nutrupejo ir nuo Encante ir nuo Salerm.

man irgi encanto visiškai sugadino plaukus.Pradėjo slinkti nerealiai.Nors vis dar prisimenu kokie gražus buvo po proceduros wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti