Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(kijina @ 2011 01 25, 21:13)
o negavus rezultato, yra galimybe prasyti pataisyti, kol bus norimas rezultatas.

Ir as taip maniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kijina @ 2011 01 25, 23:13)
na as tai tos nuomones, kad tas kas moka pigiai, moka du kartus. Jus negaunate jokiu garantiju, rizikuojate susigadinti plaukus. as vis dar nepasiryztu, bet darysiu tik salone, kur galima gauti garantijas, kur galima pareikalauti priemoniu sertifikatu ar sudeti parodyti, o negavus rezultato, yra galimybe prasyti pataisyti, kol bus norimas rezultatas.

labai pritariu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2011 01 25, 19:02)
Kad ten nelabai yra ka neteisingai atlikti smile.gif Procedura nera sudetinga tik labai ilga ir baisiai smardi cool.gif

TIKRAI ne su visom priemonem smirda mirksiukas.gif ,neklaidinkit paneliu 4u.gif
Tos kur be formaldehidu nesmirda ar tuo labiau negriauzia akiu.Ir jokio kenksmingo poveikio plaukui..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kijina @ 2011 01 25, 22:13)
na as tai tos nuomones, kad tas kas moka pigiai, moka du kartus. Jus negaunate jokiu garantiju, rizikuojate susigadinti plaukus. as vis dar nepasiryztu, bet darysiu tik salone, kur galima gauti garantijas, kur galima pareikalauti priemoniu sertifikatu ar sudeti parodyti, o negavus rezultato, yra galimybe prasyti pataisyti, kol bus norimas rezultatas.

Siulau paskaityt temos pradzia biggrin.gif

QUOTE(Nitkute @ 2011 01 25, 23:28)
TIKRAI ne su visom priemonem smirda  mirksiukas.gif ,neklaidinkit paneliu  4u.gif
Tos kur be formaldehidu nesmirda ar tuo labiau negriauzia akiu.Ir jokio kenksmingo poveikio plaukui..... thumbup.gif

Na jei norite, kad plaukai bent kazkiek issitiesintu, tai be formaldehido sunkiai tai padarysite.
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2011 01 23, 20:17)
as dariausi pas milagra jau antra karta, man ji patikimiausia pasirode ir gerai darba atliko, beto salone dirba.

as irgi pas ja dariausi thumbup.gif man taip pat labai patiko viskas,mano foto yra cia sudetos kazkur,sumokejau uz savo plaukus 200lt,dariausi rugpjucio men.Dabar pasidariau kita keratinine procedura-Dikson,be formaldehido,taip pat esu patenkinta,tik gal po Encanto plaukai geriau atrode,nes po to naudojau visa laika Sebastiano priemones,sampuna be sls ir kauke skirta saloniniam naudojimui,kurios net ir be BKT plaukus padaro silkinius.Gaila siuo metu ju nera prekyboje,todel negaliu palyginti.O siuo metu naudoju Diksono sampuna skirta po proceduros,be SLS ir krema su keratinu.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 01 26, 00:44)
Siulau paskaityt temos pradzia biggrin.gif
Na jei norite, kad plaukai bent kazkiek issitiesintu, tai be formaldehido sunkiai tai padarysite.

O jus bandet be formaldehido visu kompaniju priemones? g.gif Nes man tai kazkaip labai gerai issitiesino ir ne vienai pazistamai.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitkute @ 2011 01 26, 15:33)
O jus bandet be formaldehido visu kompaniju priemones? g.gif Nes man tai kazkaip labai gerai issitiesino ir ne vienai pazistamai.... mirksiukas.gif

Zinoma, kad visu nebandziau ir nesiruosiu biggrin.gif Jei su formaldehidu neissitiesino tai kur jau be jo issitiesins lotuliukas.gif Mes draugiu rate esam 4 kurioms padarytos sios proceduros, isbandytos 3 priemones. 1 su formaldehidu ir 2 be. Rezultatas tas pats. Plaukai neissitiesino. Kaip dabar paaiskejo, kad sios priemones ir neskirtos plauku tiesinimui doh.gif Tik dar neissiaiskinau kam jos skirtos, nes plaukas nepasveikejo taip pat unsure.gif
Atsakyti
Nezinau sugundet su ta Milagra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 01 26, 17:08)
Zinoma, kad visu nebandziau ir nesiruosiu biggrin.gif Jei su formaldehidu neissitiesino tai kur jau be jo issitiesins lotuliukas.gif Mes draugiu rate esam 4 kurioms padarytos sios proceduros, isbandytos 3 priemones. 1 su formaldehidu ir 2 be. Rezultatas tas pats. Plaukai neissitiesino. Kaip dabar paaiskejo, kad sios priemones ir neskirtos plauku tiesinimui doh.gif  Tik dar neissiaiskinau kam jos skirtos, nes plaukas nepasveikejo taip pat unsure.gif

O tai gal galit kokis cia tas priemones bandete? ir jus ir drauges? baisiai idomu. esu kirpeja, kaip tik ruosiausi eiti i kursus brazilisko tiesinimo, bet paskui kai pradejau dometis, supratau kad technoligija aisku va tik reikia issiaiskinti kokios priemones is tiesu geros.
Tai butu idomu suzinoti kas nepatiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anitele @ 2011 01 26, 21:49)
O tai gal galit kokis cia tas priemones bandete? ir jus ir drauges? baisiai idomu. esu kirpeja, kaip tik ruosiausi eiti i kursus brazilisko tiesinimo, bet paskui kai pradejau dometis, supratau kad technoligija aisku va tik reikia issiaiskinti kokios priemones is tiesu geros.
Tai butu idomu suzinoti kas nepatiko  ax.gif

Jau keleta kartu minejau Encanto ir Salerm. Trecios priemones nenoriu mineti del tam tikru priezasciu. Esme ta, kad plaukai neissitiesina. Juos tik lengviau sutvarkyti. O galiukai issausejo nuo visu siu priemoniu. Tai koks cia plauku gydymas jei po jo keleta cm reikia nukirpt.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 01 26, 22:59)
Jau keleta kartu minejau Encanto ir Salerm. Trecios priemones nenoriu mineti del tam tikru priezasciu. Esme ta, kad plaukai neissitiesina. Juos tik lengviau sutvarkyti. O galiukai issausejo nuo visu siu priemoniu. Tai koks cia plauku gydymas jei po jo keleta cm reikia nukirpt.

Rasot kaip fakta nors toli grazu taip nera... rasykit tik nuo saves ar tu zmoniu, kuriuos matet, o ne nuo visu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggiitt @ 2011 01 27, 00:25)
Rasot kaip fakta nors toli grazu taip nera... rasykit tik nuo saves ar tu zmoniu, kuriuos matet, o ne nuo visu  drinks_cheers.gif

Pritariu,nes tiek man tiek mano pazistamom,kurios pasidare tai tikrai yra tas tiesumo efektas.Seniau turedavau plaukus prasitempt su sepeciu,o po to tiesint su znyplem po sruoga.Ir jei lauke budavo dregme,tai viskas veltui.Arba jau kita diena plaukai neturedavo to glotnumo,spindesio.
O dabar uztenka fenuojant vos pratempti su sepeciu ir visas dienas iki plovimo laikosi tiesus tiesus.+ jie nesivelia,nesipucia,lengvai sukuojasi,zvilga. Ir tikrai yra keratinu be formaldehidu,kurie nepakenks plaukui ir duos gera tiesumo efekta thumbup.gif
Kitaip manau tos visos kompanijos zlugtu ,jei jau taip kaip jum nebutu jokio efekto. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggiitt @ 2011 01 26, 23:25)
Rasot kaip fakta nors toli grazu taip nera... rasykit tik nuo saves ar tu zmoniu, kuriuos matet, o ne nuo visu  drinks_cheers.gif

Nu apie koki fakta jus kalbat jei as jau keli postai kaip rasau apie save ir drauges g.gif Jau antra tema apie braziliska tiesinima ir as visada rasau apie save o ne apie visa pasauli doh.gif Cia ir be manes daug merginu raso, kad neissitiesino tie plaukai. Skaitykit visa tema o ne paskutini posta mirksiukas.gif
Atsakyti