Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Shihirizada @ 2011 04 05, 08:25)
O kaip manot, ar Encanto padetu nuo plauku luzinejimo???
Pas mane milijona kartu blonduoti, nusiure plaukuciai. Jau kazkur puse metu nedazau, nes noriu susigrazinti sveikus plaukus. Galus kerpu daznai,bet jie tuoj pat vel nutrupa. Galvoju, gal pripildymas keratinu  padarytu juos lankstesniais ir uzpildytu itrukusias vietas. Kaip manot? Ar kuri nors naudojat kaip plauku sveikatinimo priemone, ar cia visos turit storus ir pustus plaukus?

As irgi blondine biggrin.gif Ta pati problema su plauku galu trupejimu doh.gif Buvau pasidarius su Encanto, tai pirma ar du menesius buvo viskas gerai, bet po to kai dejo trupet tai koki 5-8 cm sutrumpejo plaukai doh.gif Kazkaip keistai tie galai issausejo, nors atrodo buvo prisotinti riebalo g.gif Nelabai zinau del ko cia taip, nes tikrai naudojau visa laika ir kaukes, ir aliejukus, zodziu viska ta pati kaip ir pries procedura. Bet kazkodel finale ne kas beliko is plauku unsure.gif Dabar bandau atsiauginti su visokiais vitaminais ir papildais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 04 05, 16:31)
As irgi blondine biggrin.gif Ta pati problema su plauku galu trupejimu doh.gif Buvau pasidarius su Encanto, tai pirma ar du menesius buvo viskas gerai, bet po to kai dejo trupet tai koki 5-8 cm sutrumpejo plaukai doh.gif Kazkaip keistai tie galai issausejo, nors atrodo buvo prisotinti riebalo g.gif Nelabai zinau del ko cia taip, nes tikrai naudojau visa laika ir kaukes, ir aliejukus, zodziu viska ta pati kaip ir pries procedura. Bet kazkodel finale ne kas beliko is plauku unsure.gif Dabar bandau atsiauginti su visokiais vitaminais ir papildais ax.gif

Eik tu sau, tai gerai, kad uzklausiau, nes jau ruosiausi pirkti ta priemone. Nuosirdziai tikejau,kad ji pades. Bet ka daryt , kad tie galai netrupetu. Jau atrodo viska isbandziau...reikalinga stebuklinga priemone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shihirizada @ 2011 04 05, 19:01)
Eik tu sau, tai gerai, kad uzklausiau, nes jau ruosiausi pirkti ta priemone. Nuosirdziai tikejau,kad ji pades. Bet ka daryt , kad tie galai netrupetu. Jau atrodo viska isbandziau...reikalinga stebuklinga priemone smile.gif

Aš dabar irgi atsiauginėju, bet vis dar blondinu blush2.gif . Kartu užsiimu gydymu plaukų: kartą į 2 savaites darau joico plaukų atstatymo procedūras, tiesinu tik laaabai išskirtiniais atvejais, džiovinu kuo vėsesne oro srove, prieš tai ištepusi priemonėmis su keratinu, prieš plovimą darausi natūralias aliejines kaukes wub.gif . Kažkaip visai prasitiesina plaukai ir nuo džiovintuvo, įpratau ir net nebenoriu tų "ledinių" plaukų irnesakyk.gif
Ai, dar geriu vitaminus wellwoman trilogic, specialiai plaukams.
Atsakyti
QUOTE(DAMIANI @ 2011 04 04, 16:06)
Merginos na atsiliepkite kas pas ka vilniuje daretes doh.gif
Ir kazin ar vertas demesio tas tiesinimas Qod Organic priemones braziliskos ar visgi Encanto ?

QUOTE(DAMIANI @ 2011 04 04, 17:21)
taip,raset jau temoi,kad 0,005,tai ir abejoju ar bus koks poveikis,nenoriu kad butu kaip tas Salerm ar kaip..Biski norisi blizgesio,tiesumo,,o jei jis  be chemijos ,to nedaro,tai kam jis man.. blush2.gif

mes tris menesius rinkomes su kokia priemone pradeti dirbti isu t brazilisku keratinu, detaliai domejausi ir rankiojausi kas blogai kas ne. Pasirinkome Qod keratina. Pasakysiu taip, cia yra plauku gydymas ir atstatymas su tiesinimo efektu.
Vienai labai garbanei klientei padarem procedura net ne pilna braziliska o paprastesne (ten yra keli variantai) tai proceduros rezultatu likom visos patenkintos.
Plaukai labai blizga, atrodo sunkesni, sveikesni.
Jei jis be chemijos tai reiskias kad jums nenutrupes plaukai po menesio. O ne kad jis neblizges ir neatrodys sveikai
Tik negalvokit kad darausi cia sau reklama, klientu ir taip sioms proceduroms yra nemazai, bet negaliu ziureti kai pradeda darystis su encanto ir kitom panasaus lygio priemonem alia gydytis plaukus, po paskui akivaizdziai matosi kaip jie trumpeja trumpeja
Atsakyti
Anitele, kuriam salone dirbate?
as irgi dariausi braziliska, egoformoje, na ka, rezultatu patenkinta, siandien patenkau po lietum be skecio, tai plaukai ne kiek nesusigarbanojo, kas visada buna, kai tik mano plaukas pagauna kiek dregmes smile.gif kaip plaukas blizga irgi patinka, matosi, kad tikrai sveikas, tikiuosi, kad ir toliau tas rezultatas isliks. kai man dar tiesinima, tai 3 kartus pilde ta indeli su keratinu, nes mano plaukas tiesiog "valge" ta keratina, matyt, labai jo reikejo smile.gif tikiuosi, kad sveiko plauko augimui tas irgi tures itakos, nes pries procedura plaukus patrumpinome apie 10 cm, bet toks ten ir plaukas buvo, ilgi pukeliai smile.gif
Atsakyti
Na as jau"PO" biggrin.gif
Siuo metu labai esu baisi,sake,kaip noriu galva isplaut,nors kiek skaiciau kad po Encanto galima,bet kazkaip vistiek sako kitos neskubet,kad pabutu kuo ilgiau,tai nzn kaip cia daryt,bet tokiais plonais,prigludusiais plaukais manes dar gyvenime turbut nieks nemate,ir darbe siandien iskart paklause,ko tokia aplipusia doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Pagaliau si tema eina i pabaiga thumbup.gif sekancia tema reiketu pradeti nuo tikru faktu ir mitu apie BKT!!!
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 04 08, 10:53)
Pagaliau si tema eina i pabaiga  thumbup.gif sekancia tema reiketu pradeti nuo tikru faktu ir mitu apie BKT!!!

ka cia turyte omenyje? bigsmile.gif
Atsakyti
Kad Brazilian Keratin Treatment yra braziliska keratinine plauku procedura NE TIESINIMAS,kad svarbiausia sios proceduros uzduotis yra ne istiesinti plaukus,o juos atstatyti,ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 04 09, 10:16)
Kad Brazilian Keratin Treatment yra braziliska keratinine plauku procedura NE TIESINIMAS,kad svarbiausia sios proceduros uzduotis yra ne istiesinti plaukus,o juos atstatyti,ir t.t.

Taip,siata jau is jusu postu ir siaip besidomint supratau,ir zinojau kur einu,ka darau,ir pasakysiu jums,isplovus vakar galva,esu Soke!!!Super!tiesus!!!tegul jie man uzsiraitys po dar keliu plovimu,tegul sukasi galai kur nori,svarbu nera to pasisiausimo,nesipucia mano nudeginti peroksidu plaukai,nerealu,as patenkinta,nors ir po menesio vel galiu kartot,nemilijonus kainoja:)
Atsakyti
QUOTE(kamilele12 @ 2010 11 04, 18:40)
Sveikos, dariausi ilgalaiki tiesinimi Gatineau salone, likau ziauriai patenkinta min. pusei metu smile.gif Isplovei galva ir ramu net be feno lygus kaip stiklas thumbup.gif

sveikutes smile.gif jungiuosi prie jusu,nes taip pat planuoju tiesintis plaukuscius (siauliuose)o kokios kainos tiesinimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CJF001 @ 2011 03 28, 10:18)
"Braziliškas plaukų tiesinimas keratinu" - Būkite atidūs ! Saugokite savo plaukus ir sveikatą !

http://www.davines.l...us_ir_sveikata_

o paskaicius tai ir susimastai g.gif verysad.gif
ir ka tada daryti? blink.gif
[I]
Atsakyti