QUOTE(kucci_kucci @ 2011 04 04, 17:10)
mano plaukai taip pat banguoti,puciasi, skaiciau irgi apie tiesinimus keratinu,bet pabijojau darytis

taciau prisiskaicius is visos gausybes nusipirkau Juvenix kondicionieriu su keratinu, kuri patariama naudoti jau po plauku tiesinimo.

na tai issiplovus galva plaukuciai jauciasi sunkesni, tiesesni,bet vistiek puciasi,nors ir maziau...
dabar galvoju gal dar koki karta i savaite naudoti ir naturalu keratina,tik idomu ar nebus per daug? naudoju apie menesi,jokios zalos nepastebejau,mastau ir sampuna dar nusipirkti, ir kazkoks purskalas yra dar, baisu,kokia tu priemoniu gausa
Nemanau kad būtų perdaug, tik netepkit arti šaknų.
Papildyta:
QUOTE(Shihirizada @ 2011 04 05, 08:25)
O kaip manot, ar Encanto padetu nuo plauku luzinejimo???
Pas mane milijona kartu blonduoti, nusiure plaukuciai. Jau kazkur puse metu nedazau, nes noriu susigrazinti sveikus plaukus. Galus kerpu daznai,bet jie tuoj pat vel nutrupa. Galvoju, gal pripildymas keratinu padarytu juos lankstesniais ir uzpildytu itrukusias vietas. Kaip manot? Ar kuri nors naudojat kaip plauku sveikatinimo priemone, ar cia visos turit storus ir pustus plaukus?
`Nuo lūžinėjimo tikrai nepadės, tik dar labiau ims lūžinėti, ypač galai. Aš irgi blondinė

. Geriau darykitės paukų atstatymo procedūras be tiesintuvo ir be deginimo.