Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(pince @ 2011 03 27, 15:12)
Sakykit , ar po tiesinimo keratinu ,išsiplovusios galvą , dedatės kaukę ar aliejuką g.gif man kirpėja,sakė naudot viską kaip ir seniau,bet jeigu užsidedu kaukę,dar patepu aliejuko galiukams,tai plaukai labai greit susiriebalina,tą pačią dieną,vakare atrodau kaip neplauta galva:unsure: sakau,gal plaukai prisotinti keratinu ir nebereikia jokių kitų priemonių g.gif

as nenaudoju, kad nesiriebaluotu taip greit :-)
Atsakyti
As naudoju viska ta pati kaip ir pries keratino procedura, nes labai issausejo plauku galiukai.
Atsakyti
Merginos na atsiliepkite kas pas ka vilniuje daretes doh.gif
Ir kazin ar vertas demesio tas tiesinimas Qod Organic priemones braziliskos ar visgi Encanto ?
Atsakyti
QUOTE(DAMIANI @ 2011 04 04, 16:06)

Ir kazin ar vertas demesio tas tiesinimas Qod Organic priemones braziliskos ar visgi Encanto ?[/b]

Žiūrėk sudėtį. Jei nori tik pamaitinti plauką keratinu, ji turėtų būti kuo švelnesnė, be formaldehido visai. O jei nori tiesių plaukų, tai rinkis pačias agresyviausias priemones, su didesniu formaldehido kiekiu 4u.gif .
Atsakyti
Qod Organic man rodos be formaldehido.
Atsakyti
mano plaukai taip pat banguoti,puciasi, skaiciau irgi apie tiesinimus keratinu,bet pabijojau darytis blush2.gif taciau prisiskaicius is visos gausybes nusipirkau Juvenix kondicionieriu su keratinu, kuri patariama naudoti jau po plauku tiesinimo. user posted image
na tai issiplovus galva plaukuciai jauciasi sunkesni, tiesesni,bet vistiek puciasi,nors ir maziau...
dabar galvoju gal dar koki karta i savaite naudoti ir naturalu keratina,tik idomu ar nebus per daug? naudoju apie menesi,jokios zalos nepastebejau,mastau ir sampuna dar nusipirkti, ir kazkoks purskalas yra dar, baisu,kokia tu priemoniu gausa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 04 04, 18:04)
Qod Organic man rodos be formaldehido.

taip,raset jau temoi,kad 0,005,tai ir abejoju ar bus koks poveikis,nenoriu kad butu kaip tas Salerm ar kaip..Biski norisi blizgesio,tiesumo,,o jei jis be chemijos ,to nedaro,tai kam jis man.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAMIANI: 04 balandžio 2011 - 16:24
O kaip manot, ar Encanto padetu nuo plauku luzinejimo???
Pas mane milijona kartu blonduoti, nusiure plaukuciai. Jau kazkur puse metu nedazau, nes noriu susigrazinti sveikus plaukus. Galus kerpu daznai,bet jie tuoj pat vel nutrupa. Galvoju, gal pripildymas keratinu padarytu juos lankstesniais ir uzpildytu itrukusias vietas. Kaip manot? Ar kuri nors naudojat kaip plauku sveikatinimo priemone, ar cia visos turit storus ir pustus plaukus?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 04 04, 17:10)
mano plaukai taip pat banguoti,puciasi, skaiciau irgi apie tiesinimus keratinu,bet pabijojau darytis  blush2.gif taciau prisiskaicius is visos gausybes nusipirkau Juvenix kondicionieriu su keratinu, kuri patariama naudoti jau po plauku tiesinimo. user posted image
na tai issiplovus galva plaukuciai jauciasi sunkesni, tiesesni,bet vistiek puciasi,nors ir maziau...
dabar galvoju gal dar koki karta i savaite naudoti ir naturalu keratina,tik idomu ar nebus per daug? naudoju apie menesi,jokios zalos nepastebejau,mastau ir sampuna dar nusipirkti, ir kazkoks purskalas yra dar, baisu,kokia tu priemoniu gausa  doh.gif

Nemanau kad būtų perdaug, tik netepkit arti šaknų.
Papildyta:
QUOTE(Shihirizada @ 2011 04 05, 08:25)
Pas mane milijona kartu blonduoti, nusiure plaukuciai. Jau kazkur puse metu nedazau, nes noriu susigrazinti sveikus plaukus. Galus kerpu daznai,bet jie tuoj pat vel nutrupa. Galvoju, gal pripildymas keratinu  padarytu juos lankstesniais ir uzpildytu itrukusias vietas. Kaip manot? Ar kuri nors naudojat kaip plauku sveikatinimo priemone, ar cia visos turit storus ir pustus plaukus?

`Nuo lūžinėjimo tikrai nepadės, tik dar labiau ims lūžinėti, ypač galai. Aš irgi blondinė mirksiukas.gif . Geriau darykitės paukų atstatymo procedūras be tiesintuvo ir be deginimo.
Atsakyti
QUOTE(Shihirizada @ 2011 04 05, 08:25)
Pas mane milijona kartu blonduoti, nusiure plaukuciai. Jau kazkur puse metu nedazau, nes noriu susigrazinti sveikus plaukus. Galus kerpu daznai,bet jie tuoj pat vel nutrupa. Galvoju, gal pripildymas keratinu  padarytu juos lankstesniais ir uzpildytu itrukusias vietas. Kaip manot? Ar kuri nors naudojat kaip plauku sveikatinimo priemone, ar cia visos turit storus ir pustus plaukus?

tik jau sitos nebandykite ant savo plauku, jei tikrai norite susigrazinti sveikus plaukus yra tikrai daug geresniu keratino priemoniu su gydymu ir atstatymu.
Atsakyti
dar radau toki keratina,dieve,bet atsiliepimu nera,kazin kaip jis..
COCOCHOCO Keratino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anitele @ 2011 04 05, 12:18)
tik jau sitos nebandykite ant savo plauku, jei tikrai norite susigrazinti sveikus plaukus yra tikrai daug geresniu keratino priemoniu su gydymu ir atstatymu.

Gal galit patart tu priemoniu su keratinu. bet kokiu, kurios veiksmingai stabdo luzinejima? nes jau buvau ant zemo starto pirkti sia encanto priemone
Atsakyti