QUOTE(Nitkute @ 2011 04 14, 08:56)
As jau pasidariau antra karta su QOD priemonem,efektas man net atrodo dar geresnis po antro karto....
Kaip gerai kai nebereikia ju tiesint su tom znyplem.

Nes tikrai yra geras tas tiesumo efektas,nors tos priemones ir yra be formaldehidu....O dar blizgesys,svelnumas,neissisakojes plaukas.....
Na taigi pasidalinsiu įspūdžiais po plaukų tiesinimo
Taigi maždaug prieš dvi savaites dariau plauku gydymą su kerotinu ir naudoju Salermo priemones po šios procedūros, ir esu labai patenkinta nes plaukučiai fantastiški, nepalyginus kas buvo prieš tai nes turiu labai garbanotus plaukus nuo šaknų kurie labai pūčiasi, tai rezultatas buvo labai geras po šios procedūros
O vakar jau tiesinausi plaukučius QOD priemonėmis, pati šios firmos atstovė viska darė, buvau taip sakant modelis, nes viename salone buvo pristatimas šių priemonių, tai esu visai šoke, nes negalvojau kad bus toks superinis efektas, plaukučiai kaip iš reklamos na aš labai patenkinta ir priemonės QOD tikrai geros

bet kadangi plaukučiai mano labai garbanoti tad man davė nuo 60-80% kad jie bus tiesūs ir laikysis maždaug iki 3 mėn. o svarbiausia kerotinas neištiesina plaukų jis juos gydo bet turi tiesinimo efektą, tai yra svarbiausia nepainioti, kad ištiesinti plaukus galima tik chemiškai.... o šios procedūros nuima tą plaukų pūstumą, nepaklusnumą ir plaukučiai yra gydomi...