Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

Tikrai pavydziu toms kurios sugeba kosmetika pasigaminti pacios ir pritaikyti ja savo veidui, plaukams ar kunui. Saunuoles!! thumbup.gif
Bandziau tikrinti to Salerm sampuno ir turimo Lakme sampuno sudeti ( kaip zinome Lakme pardavinejami vaistinese) ir kaip bebutu keista dauguma ingridientu atitinka(neskaitant Lakmes aliejuku). Aisku cia geriausiai patartu farmacinio isprusimo zmogus, nes kaip suprantu yra miliardas niuansu ( gaminimo pilstymo vieta, ingridientu pakaitalai ir t.t.) Tik as jau nebesuprantu kas yra gerai, o kas yra ne!
Jeigu dabar blogas poveikis nepastebimas, tai nesinori toki rezultata isvysti po 10 meteliu g.gif
Atsakyti
As niekam nepatarciau naudoti Salerm Keratin Shot, tikrai prastas tas keratino ale tiesinimas, dar turiu kauke tai ir labai prasta. O ir vienos proceduros savikaina juokingai maza. Cia kai merginos moka simtais tai graudu skaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 17 balandžio 2011 - 22:45
Laba diena, perskaiciau visa tema ir visiskai pasimeciau doh.gif gal galit patart, kad nebeskaityt is naujo uzsirasinejant kiekvienos priemones pliusus ir minusus 4u.gif pries pusmeti is tamsios tapau blondine, plaukus tiesinu beveik kasdien, nes jie stipriai banguoti, stori ir, aisku, po peroxido pusciasi doh.gif Kaip suprantu, tom merginom, kurios namu salygom skelbiasi tiesinancios plaukus, geriau nepasiklaiut, kad visai nesugadint plauku, tiesa? taigi, kuri priemone isties nekenkia plaukui ir juos istiesina?ir kokia apytikre kaina gali buti? (stori plaukai siek tiek ilgesni nei iki peciu). jei tokios nera, tada klausimas kitas-jei daryti tik plauko atstatyma, kuris siek tiek juos palygina, ar kasdienis tiesinimas znyplemis to gerio nesudegins ? doh.gif ar isvis pamirst svajone pabusti tiesiais plaukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 04 17, 23:42)
As niekam nepatarciau naudoti Salerm Keratin Shot, tikrai prastas tas keratino ale tiesinimas, dar turiu kauke tai ir labai prasta. O ir vienos proceduros savikaina juokingai maza. Cia kai merginos moka simtais tai graudu skaityt.

kas as apie "Salerm" kiek girdejau, tai jis ne tiesina, bet gydo schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 04 17, 22:34)
Su "Salermo" keratinu tikrai plaukai neišsitiesina, pati prieš pusmetį pirkau priemones ir dariausi namie. Kainos kirpyklose- kosminės, nes komplektas kainuoja apie 150lt, o užtenka 10- 15 kartų. Be to tos priemonės,nors be formaldehido, turi tiek visolio blogio doh.gif . Kažkada tikrinau visą savo kosmetiką- googlinau kiekvieną indegridientą, tai ši produkcija nr1 kenksmingiausių mano naudotų  saraše. Dabar naudoju eko, arba savo gamintą kosmetiką, į plaukų priemones dedu natūralų augalinį keratiną wub.gif

O iš kur gaunate augalinio keratino? Kur jį perkate? ir kaip efektas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 04 18, 14:17)
kas as apie "Salerm" kiek girdejau, tai jis ne tiesina, bet gydo  schmoll.gif  g.gif

Tai ir parasiau ale tiesinimas Jie gi reklamuoja sia podukcija kaip tiesinima, nors realiai nei ten tiesina nei ten pagydo ka nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 04 18, 17:04)
Tai ir parasiau  ale tiesinimas  Jie gi reklamuoja sia podukcija kaip tiesinima, nors realiai nei ten tiesina nei ten pagydo ka nors doh.gif

man kirpeja rode, ir rode kam dare, tai sake atsigave plaukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 04 18, 17:16)
man kirpeja rode, ir rode kam dare, tai sake atsigave plaukai  g.gif

Sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 04 18, 17:18)

na man tas neaktualu, nes mano plaukai labai garbanoti, bet siaip kirpeja pasakojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitkute @ 2011 04 14, 08:56)
As jau pasidariau antra karta su QOD priemonem,efektas man net atrodo dar geresnis po antro karto.... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip gerai kai nebereikia ju tiesint su tom znyplem.  wub.gif Nes tikrai yra geras tas tiesumo efektas,nors tos priemones ir  yra be formaldehidu....O dar blizgesys,svelnumas,neissisakojes plaukas.....

Na taigi pasidalinsiu įspūdžiais po plaukų tiesinimo smile.gif
Taigi maždaug prieš dvi savaites dariau plauku gydymą su kerotinu ir naudoju Salermo priemones po šios procedūros, ir esu labai patenkinta nes plaukučiai fantastiški, nepalyginus kas buvo prieš tai nes turiu labai garbanotus plaukus nuo šaknų kurie labai pūčiasi, tai rezultatas buvo labai geras po šios procedūros thumbup.gif
O vakar jau tiesinausi plaukučius QOD priemonėmis, pati šios firmos atstovė viska darė, buvau taip sakant modelis, nes viename salone buvo pristatimas šių priemonių, tai esu visai šoke, nes negalvojau kad bus toks superinis efektas, plaukučiai kaip iš reklamos na aš labai patenkinta ir priemonės QOD tikrai geros thumbup.gif bet kadangi plaukučiai mano labai garbanoti tad man davė nuo 60-80% kad jie bus tiesūs ir laikysis maždaug iki 3 mėn. o svarbiausia kerotinas neištiesina plaukų jis juos gydo bet turi tiesinimo efektą, tai yra svarbiausia nepainioti, kad ištiesinti plaukus galima tik chemiškai.... o šios procedūros nuima tą plaukų pūstumą, nepaklusnumą ir plaukučiai yra gydomi...
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2011 04 18, 16:39)
O iš  kur gaunate  augalinio keratino? Kur jį perkate? ir kaip efektas?  4u.gif

Siunčiuosi iš prancūziško aroma-zone, ten daug gerų dalykėlių ne tik plaukų priemonių gamybai thumbup.gif
Atsakyti
Kur galima būtų nusipirkti rinkinį QOD priemonių?Jų puslapyje neleidžia užsisakyti ir kainų nerodo.
Atsakyti