Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

Labas, nezinau kur det skelbima, tad atsiprasau iskart 4u.gif
Parduociau tiesinimaa

Per AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo friske: 20 balandžio 2011 - 12:51
Apie tiesius plaukus svajoju jau seniai, todel kaskart po plovimo "kepinu" su znyplemis, aisku su apsauginiais purskaliukais cool.gif Bet jau nusibodo juodai, kasdien nera tam laiko. Mazas vaikutis namie. Tai ir atrodau belekaip, net pries vyra geda pasirodyt...nors neva tai jam nesvarbu... lotuliukas.gif
Pas mane sviesinti plaukai, nieko nedarant puciasi "kaip pas pudeli" doh.gif
Bet dabar susigundziau plauku tiesinimu keratino pagalba.. Ir labai bijau ir labai noriu. Prisiskaiciau visko apie tai, bet vistik nusprendziau surizikuoti.
Taigi rytoj jau TA diena... blink.gif

Butinai parasysiu kaip man sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodit @ 2011 04 29, 15:39)
Butinai parasysiu kaip man sekesi  4u.gif

sekmes ryt mirksiukas.gif as jau antra sav dziaugiuosi istiesintais plaukais, nors nera jie ilgi, bet vargo tikrai maziau ax.gif
Atsakyti
O kur dareisi tulip? Kiek kainavo? smile.gif

Dziaugiuosi, kad patenkinta rezultatu drinks_cheers.gif
Labai bijau, labai tikiuosi, kad man rytoj neteks nusivilt...aisku apie rezultata ta pacia diena nemanau, kad galima sprest... bet kai jau ji pajausiu tai tikrai parasysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodit @ 2011 04 29, 16:01)
O kur dareisi tulip? Kiek kainavo? smile.gif

Dziaugiuosi, kad patenkinta rezultatu  drinks_cheers.gif
Labai bijau, labai tikiuosi, kad man rytoj neteks nusivilt...aisku apie rezultata ta pacia diena nemanau, kad galima sprest... bet kai jau ji pajausiu tai tikrai parasysiu  rolleyes.gif

As Siauliuose, kainavo 200Lt, bet labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tulip @ 2011 04 29, 17:10)
As Siauliuose, kainavo 200Lt, bet labai patenkinta  wub.gif

Kur Šiauliuose?
Atsakyti
o merginos kiek tas ištiesinimas laiko laiko
g.gif tikk dabar pradėjau domėtis
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2011 04 29, 21:22)
Kur Šiauliuose?

Man ir idomu kur ir su kokiom priemonem? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 05 01, 20:56)
o merginos kiek tas ištiesinimas laiko laiko
g.gif  tikk dabar pradėjau domėtis

Man laike gerai 1 men, 2 men - dar neblogai. 3 men - beveik nesijaute 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(friske @ 2011 04 20, 12:50)
Labas, nezinau kur det skelbima, tad atsiprasau iskart  4u.gif
Parduociau tiesinimaa

Per AZ  4u.gif

Tai nera tiesinimas unsure.gif Tai plauku atstatymo procedura keratinu. Isdurtas liko ne vienas klientas matyt, o salonas is to pasipelne unsure.gif
Atsakyti
Na va jau pasidariau ta tiesinima...
Procedura truko 4 valandas, su mano plaukais yra ka veikt... Dariausi salone.
Plaukuciai tiesus, bet ne tokie kaip tikejausi, o tikejausi tokiu kaip is reklamos - zvilganciu ir "sunkiai" krentanciu. Galiukai vistik sausoki.
Sekancia diena po tiesinimo buvau susirisus gumyte dregnoje patalpoje, atrodo nesibanguoja nuo to.
Tiesa dar po tiesinimo namuose galvos neploviau, nes mano plaukuciai nelinke greitai riebaluotis, tai siandien begsiu nusipirkt ta sampuna be drusku, o va po plovimo turbut ir pasimatys tas tikrasis rezultatas.
Nuvyle tik tai, kad akcija skelbe kaina su nuolaida 250 vietoj triju simtu kazkiek, o vistik po proceduros manes paprase primoketi, nes plaukai stori ir neva sunaudojo daug keratino....

Parasysiu kas bus po plovimo.
Atsakyti
QUOTE(goodule @ 2011 04 17, 20:17)
Sveikos! ir as dariausi Plauku tiesinimo procedura su Keratin Shot ( Salerm produkcija) geroje  Vilniaus kirpykloje. Jeigu ziureciau i tai, kaip i tiesiog "geresnes kaukes procedura" tai esu patenkina. Gal plaukai tapo siek tiek glotnesni, gal ir atrodo siek tiek sveikiau. Jeigu i tai ziureciau kaip i "Plauku tiesinimo procedura" tai tikrai neatiktu mano lukesciu. Viskas kaip ir pries procedura, jokio skirtumo tikrai nepastebiu ir be dziovintuvo ir tiesinimo znypliu tikrai neapseinu. Kirpykloje  buvau ispeta kad tai nera "Braziliskas tiesinimas" ir po pirmojo plovimo viskas gris i senas vezias. Ir kaina sitos proceduros 160Lt ( o plauki ilgis - iki krutines). Klausimas butu tas: kodel kitos daro ta pacia procedura, tom paciom priemonem ir tai vadinasi Braziliskas tiesinimas, kuris laikosi apie 4 men, ir koki poveiki ( gera ar bloga) turi tie patys Keratin Shot Salerm naudojami sampunai. Aisku suprantu kad kiekvienoms poveikis gali buti labai ivairus, bet cia jau sakyciau krastutinumai. Kai vienoms ta pati procedura laikosi iki pirmo plovimo, kitoms 4 men... g.gif

Braziliskas tiesinimas ir plauku atsatatymo procedura keratinu yra 2 skirtingi dalykai. Atstatymo procedura, tai tiesiog atstato plauko struktura, bet plauku netiesina. Man nepasiteisino sitas dalykas. O braziliska tiesinima dariausi jau 2 kartus. Efektas yra, nors ir ne toks ilgalaikis kaip noretusi.
Atsakyti
QUOTE(Afrodit @ 2011 05 02, 15:19)

Nuvyle tik tai, kad akcija skelbe kaina su nuolaida 250 vietoj triju simtu kazkiek, o vistik po proceduros manes paprase primoketi, nes plaukai stori ir neva sunaudojo daug keratino....

Ale ir nesamone. Kai as dariausi tiesinima keratinu, tai nereikejo nieko primoketi, nors mano plaukai ir ilgi, ir sake, jog siaip joms neapsimoka dartyti uz tokia kaina tokio ilgio plaukams, bet akcija yra akcija. Ir ji buvo net 50 proc.
Nors nieko stebetino, akciju puslapiai daznai "uzmirsta" parasyti reikiama infotmacija, kaip pvz. netinka procedura sviesiaplaukems. Galbut ir jusu atveju neparase, kad tokia kaina bus ne visokio ilgio ir apimties plaukams, nes jie kazkaip ne visada susukalba su paslaugu suteikejais. Arba salonas uzsimane papildomai uzsidibti drinks_cheers.gif
Atsakyti